Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kaasiuulaaa23

co kupic babci...

Polecane posty

Gość kaasiuulaaa23

Mam banalny problem..Dostalam zaproszenie na imieniny do babci mojego chlopaka i nie wiem co kobiecie kupic oprocz kwiatow oczywiscie.Zbierze sie tam cala rodzina i nie chce sie czuc niezrecznie..doradzcie mi cos..

Gość pewnie babcia Stasia
co? :-)

Gość o rzesz...ek
Elegancką bombonierke - babcie lubia slodycze;)

Gość to tak napisano
kup jej litra smirnoffa, moze?

Gość moze kosz
delikatesowy..w sklepie moga ci zrobic cos takiego za sume jaka im podasz-wkladaja w ladny wiklinowy koszyczek jaies slodycze,kawe itp,ppakuja ladnie i jest ok

a jesteś pewna, że kwiaty nie wystarczą? w końcu jesteś tylko dziewczyną jej wnuka, który na pewno da jej prezent - jeśli zrobicie to razem, a Ty dasz kwiaty, to przecież nie wyjdzie źle :) serio, ja nic bym nie kupowała. ale jeśli uważasz, że powinnaś, to ja mojej babci kupiłabym, jeśli sama nie robi na szydełku, jakąś szydełkowaną serwetkę. albo termofor, są takie teraz schowane w maskotkach :) albo jakiś luksusowy słodycz.

Gość kaasiuulaaa23
Slodycze odpadaja bo ma cukrzyce,smirnoff tez odpada..babcie stasia jest bardzo religijna, wiec myslam o takim haftowanym obrazie z popiersiem papieza.Obrazek jest nowy i dopiero co oprawiony, na allegro widzialam takie za 150zl wiec to nie tandeta..moze babci sie spodoba..

Gość złudzenie optyczne
150 zl na prezent dla babci chlopaka? :O masakra

jak ma kasę, to czemu nie? dla mnie też masakra, ale to nie moje pieniądze, nie moja babcia, nie mój chłopak.. ;) wiesz, może rodzina się składa po kilka stów na wczasy na Majorce, to dziewczynie może być faktycznie łyso z samymi kwiatkami ;)

Gość kaasiuulaaa23
Ja tyle za to nie zaplacilam to dzielo mojej mamy...Napisalam ze na allegro tyle to kosztuje..

Gość kaasiuulaaa23
I nie jest to zaden problem bo mama i tak te hafty rozdaje po rodzinie....

Gość Chiara Izabella Gonzales
to moze lepiej sprzedac dzielo mamy i miec 150 zl na prezent ;)

Gość jeżeli nie znasz dobrze tej
babci - to może raczej książkę, np. poezje ks.Twardowskiego? Z makatką bym nie ryzykowała. Wiesz gusta są różne.

Gość kaasiuulaaa23
do jutra nie sprzedam...pozatym 150zl nie wydalabym na prezencik dla tej pani...

albo daj jej kwiaty, a potem z chłopakiem zabierzcie ją do kina na fajny film?

Gość kaasiuulaaa23
To nie makatka tylko oprawiony w rame obraz,wszystcy sie nimi zachwycaja..

Gość kaasiuulaaa23
najwyzej poprzestaniemy na wielkim koszu kwiatow..

jeśli wszyscy się faktycznie zachwycają, to daj linka i Ci powiemy, co o tym myślimy :) a jeśli można jednak z tym nie do każdego trafić, może rzeczywiście jakaś książka? zbiór modlitw czy coś w tym stylu. jest tego pełno :) moja babcia ostatnio mnie zaskoczyła, dorwała jakąś moją taką książkę, sto lat temu kupioną, dawno przeze mnie zapomnianą... i zaczęła ją czytać. a wydawało mi się, że tylko modlitwy lubi sobie poczytać...

Mimo wszystko, nie podarowałabym jej tego jako pierwszy prezent. Czy byłas już u niej? Moja mama jest bardzo wierząca a jednak nawet najpiękniejszego obrazu z papieżem nie powiesiłaby na ścianie. Zresztą....najlepiej zapytaj chłopaka. Moim zdaniem jeżeli obraz nie spodoba się i zostanie uznany za kicz (przepraszam, że tak mówię, ale gusta są różne) to niedobrze. Natomiast jeżeli obraz się spodoba - to jest to, moim zdaniem, zbyt "duży" prezent. Taktowaniej będzie dac coś skromniejszego.

Dobry pomnik ze złotą czcionką Time, szesnastka. Czarne łaszki z koronkową bielizną. Pantofle obszyte miedzianą nitką.

uwazam ze kwiaty w zupelnosci wystarcza! skladacie zyczenia, chlopak-wnusio wrecza prezent, ty kwiaty i po sprawie ;)

Gość no i chyba najbezpieczniejsza
oprocz kwiatkow jest ksiazka, Jesli babcia religijna to tego moc.