Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Chce zyc normalnie

Mam juz dosc tych email które czytam sa one do meza

Polecane posty

Gość Chce zyc normalnie

Ktos ciagle pisze email a ja nie wiem kto i po co .????? Dlaczego ludzie sa tak nachalni - Wiedza ze mamy dziecko i jestesmy razem a dalej pisza pierdoły buziaczki wysyłaja itd , mam tego dosc . On wiele razy mówił by sie odczepili chyba ze ciagle mnie kłamie i dalej robi swoje ? Kiedys mnie zranił rozeszlismy sie a teraz zapewnia o miłosci . Ja juz nic nie rozumie z tego . Co za nachalne kobiety . Rozbijaja tylko małzenstwo Mam juz dosc !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Odpiszcie co zrobic mam ????? Prosze .

Gość podaj maila to Ci odpiszę
:-)

Gość tzn ktoś pisze do twojego męża
??

Gość chce zyc normalnie
odpisz tu . Zawsze tu jestem . moze gg

Gość chce zyc normalnie
tak to ktos pisze a on mówi by mu dali spokój - nie wiem czy wierzyc ???

Gość kkkjjjjj
Ty tak poważnie ? Trudno mi w to uwierzyć . Ci oni brzmia jak ufoludki ... Jacy oni ?

Gość tzn ktoś pisze do twojego męża
zmień mu hasło, mail przepadnie (zmień tez przypomnienie hasła np pytanie+odpowiedź) , facet założy nowego maila i zobaczysz wtedy. te nachalne osoby nie powinny miec nowego adresu

Gość komu to mówi

Gość hmm..hmm..
Może napisz do tej osoby, żeby sie odczepiła od Ciebie i Twojego męża. Może ta osoba nie wiem, że Twój mąz jest już zajęty?

Gość może one
nie słysza te kobiety, jak mówi do monitora ,powinien napisac maila -odczepcie się ode mnie kobity ,jestem dobrym mężem i mam dziecko

Gość Madagaskarkowa
Facet znowu Cie ściemnia i tyle.Nikt dla niego obcy nie wysyłałby mu takich maili bo i skąd znałby adres?Kup lepiej 2 walizki i gi pożegnaj....

Gość chce zyc normalnie
Kiedys czatował a adres został poznał kobiety i przez to rozstalismy sie . Ale jestesmy razem bo mówi ze tylko mnie kocha i zebym inaczej nie myslała , upłyneło tyle czasu był spokój a teraz od nowa , jakies pozdrowienia i buziaczki itd .

Gość _______________
Pozdrowienie i buiaki t jeszcze nie oniec świata. Zabronisz mu w ogóle rozmawiania z kobietami??????????????????

Gość kkkjjjjj
Nie oszukuj sie , tym bardziej ,ze to kobiety nie kobieta .Bez zezwolenia tych buziaczków nie wysyłają . Z drugiej strony dobre jest to ,ze jest ich wiecej niz jedna - znaczy on sie bawi , gdyby była jedna zaniepokoiłabym sie ;)

Gość noooooooooo a nawet
jesli tak to co niech te z buziaczkami spadaja boshe te panny nie maja normalnie co robic tylko komus faceta wyrywac co za wredne baby ehhhhhhhhh

Gość _______________
Ty na buziaczki potrzebujesz pozwolenia? Czekasz zawsze na takie zezwolenie, podanie wysyłasz może? No śmieszna jesteś kkkjjjjj :D :D :D

Gość a cóż to za różnica
czy bawi się z wieloma, czy się zakochał w jednej - dla żony to jeden czort :(

Gość kkkjjjjj
kreska - na zezwolenie nie czekam :D Ale facet , który buziaczków nie chce otrzymywać ich nie otrzyma :D 1000 sposobów by na to znalazł ;)

Gość _______________
Jak babka jest namolna to i tak te buziaki bedzie wysylała. Skoro Chce zyc normalnie- masz adres mailowy tych które nekają Twego maila to sama do nich napisz. Mozesz pisac w swoim imieniu, albo jako Twoj mąż ;) wedle uznania i inwencji. :)

Gość chce zyc normalnie
To nie normalne jak ludzie wchodza w cudze zycie z butami tylko po co mało jest agencji towarzyskich a nie rozbijac cudze małzenstwa na teciego sie pakuja

Gość kkkjjjjj
che żyć normalnie - Ty z mężem masz problem , a nie ze stadem jakiś blizej nieokreslonych obcych . Nie obwiniaj całego swiata , bo przyczyne masz w domu . Wyjasnij to u źródła . A sposób jest bardzo prosty - zmiana adresu - banalnie proste , a takie niewykonalne ? Przemyśl .

Gość chce zyc normalnie
Masz racje zmienie adres bo tak byc nie moze tylko on ma trzy adresy mamy wspólna poczye skonfigurowana ze przychodzi na jedna poczte . Do mnie nikt nic nie wypisuje maz wykasował mi wszystkie adresy jakie miałam bym nie pisała do nikogo znajomego . Ja nie pisze chyba ze mam potrzebe ale nie takie cos zadne tam buziaczki itd a pozatym on mi wszystko sprawdza .

Gość kkkjjjjj
Z tego co piszesz wynika ,ze sprawdzacie sie wzajemnie , ale widać taki macie układ , Wasza sprawa . Ja chciałam uswiadomić Ci tylko jedna rzecz - jesli ktos naprawdę czegoś nie chce znajdzie sposób. Jeśli nawet pousuwasz jego konta , a on dalej bedzie szukał kontaktów poza domem , załozy nowe .... tak to działa . Podkopane zaufanie trudno odbudować.

Gość noooooooooo a nawet
no to jest fakt ze podkopane zaufanie trudno odbudowac mojfacet tez sobie gadal z obcymi pannami na gg wiec zaczelam sprawdzac dalej jego archiwum maila pare razy sie wkurzyl ale waznijesze bylo ze duzo znalazlam teraz juz nie jestem z nim mam kogos innego ale pozostalo mi po tamtym wiem ze ten nic nie robi:(ale trudno jest zaufac

Gość chce zyc normalnie
takie cos do niego przychodzi : Siemano, Trafiłam wczoraj na ciekawą stronkę hot.jpg.pl. Duuuużo śmiesznych fotek które można łatwo podrzucić znajomym :) Po za tym możesz tez szybko wrzucić swoją fotę bez jakiegoś głupiego rejestrowania się i logowania! :) To moje ulubione foty: krol lew konie mechaniczne No i patrz jacy fajni faceci :P. Jak masz jakieś ciekawe zdjęcia wstaw je tam i podeślij mi linka. Buziaczki Kasia. Ps Zdjęcie Angeli też już tam jest.

Gość kkkjjjjj
:) Jeśli tylko takie cos do niego przychodzi - możesz spać spokojnie !! To SPAM - coś co się usuwa i czego nie czyta :)

Mąż pewnie sciemnia, pamiętaj, ze nie ty umawialaś się na wspólne życie z tą drugą tylko ze swoim mężem, dlatego nie wieszaj psów na rywalce. Porozmawiaj z mężem ...