Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość olajola

samotna ale dlaczego?

Polecane posty

Gość olajola

mam takie pytanko: jak to sie dzieje, ze inteligentna (160 IQ) fajna zabawna i ladna(177, 90-67-96,75b,blond krecone wlosy)- troche zakrecona i towarzyska kobieta majac 23 lata jest sama i do tego nie ma za soba zwiazku dlauzszego niz..3 tygodnie?wpedza mnie to w depre

Gość olajola
przepraszam, jesdt juz topik na podobny temat wiec nie bede Wam zawracac glowy:)pozdr

Może za dużo wymagasz od swoich partnerów?

Gość olajola
wiesz..chyba troche wiecej niz wiekszosc kobiet, ale czuje sie tez lepsz od wiekszosci kobiet wiec to chyba naturalne. tak naprawde zazwyczj zakochuja sie we/kreca sie wokol mnie totalni popaprancy..

Gość a moze nie masz taego czegos

Gość olajola
dobrze, ale czym w takim razie jest to cos??

Gość maggie q
"ale czuje sie tez lepsz od wiekszosci kobiet" - Zarozumialstwo nie popłaca. Niestety! Trzeba zmienić nastawienie.

Gość łykanie nasienia
na pierwszej randce

Gość łykanie nasienia
na pierwszej randce

Gość h_erkules
hmm chyba masz duze mniemanie o soebie bo Twoj opis nie wzbudzil we mnie zainteresowania

Gość ale.....
faceci boją się atrakcyjnych kobiet

Gość łykanie nasienia
jesli łykasz nasie na pierwszej randce to na pewno ,zaden sie nie wystraszy.

Moja skromna uwaga: skoro masz 90 w biuście to nie możesz mieć 75 B Marna prowokacja, idź lepiej spać.

Gość Znam to skads
Kazdy sie mi dziwi, ze jestem sama. Mowia taka atrakcyjna babka. AAle ja chyba stawiam wysoko poprzeczke-to raz a po drugie juz nie raz slyszalam, ze odstraszam facetow, ktorzy zakladaja, ze jestem na pewno zajeta itp itd :(

Gość no widzisz
nikogo nie odstraszasz .Po prostu czego ci brakuje.Moze urody ,moze jestes zbyt egoistyczna

Gość jak masz 160 IQ
to powinnas wiedziec, ze przy facetach najlepiej zgrywac sie na idiotke, wpatrzoą , sluchajaca i potakujaca ( w odpowiedznich momentach) Potem mozna go czasem milo czyms madrzejszym zaskoczyc. Powiem ci,ze dla prawdziweie inteligentnej baby nie nie ma faceta ktorego nie mozna poderwac. No chyba ,ze nie spotkalas nikogo godnego uwagi. Trzepocz rzęsami, madrosc w kieszeń. Faceci sa potwornie prózni. Powodzenia!

Gość olajola
chyba bardziej inteligentnych..chociaz nie staram sie tego jakos pokazywac. to nie zarozumialstwo: stwierdzilam fakt- nie jestem blachara po zawodowce..tyle dziala to tak, ze Ci, ktorzy interesuja mnie, nie sa zainteresowani mna- w aspekcie jakim bym chciala-sex na 1,2 randce nie jest do przyjecia. a Ci, ktorzy sie interesuja sa nieciekawi:(

Gość no widzisz
musisz byc bardziej otwarta to kogos znajdziesz.Sprobowac mozesz wziasc w swoje rece sprawy jak ci sie ktos podoba.

Gość olajola
z reguly gdy zgrywam slodka idiotke to wszystko zawsze zmierza w kierunku sexualnosci.. a to chyba nie do konca tylko na tym polega:( tzn lubie chyba poznac faceta najpierw

Gość olajola
czyli jak poderwac tzw Ciacho, tzn nie zawlec do lozka bo z tym nie mialabym problemow, tylko sprawic by sie zaangazowal?

Gość no widzisz
To zrozumiale .W koncu dziewictwo jest w cenie.

Gość no widzisz
zawsze mozna powiedziec jak bedziecie juz w łózku ,ze mozna z tym poczekać.PRZeciez sie nie obrazi szczegolnie jak mu sie podobasz.

Gość olajola
zgadzacie sie z "jak masz 160 IQ"??

Gość olajola
hihi, co do postu wyzej, jesli tez by mi sie szczegolnie podobal nie wyskoczylabym raczej z takim pomyslem bedac juz w lozku:)

Gość no widzisz
prawde mowiac zapomnij o tym na chwile ,ze masz 160 IQ ,zapomnij kim jessteś .BO zadnego faceta IQ klobiety nie interesuje oni lecą bardziej na wygląd zenętrzny.Zresztą testy IQ są srednio poważne nie koniecznie swiadcza o inteligencji.

Gość uwodzicielka.
Na facetow najlepiej dziala wesolosc, przystepnosc, poczucie humoru i dystans do samej siebie. Nie trzeba wcale byc super laska, no chyba ze chodzi nam o gwizdy na ulicy, ale zeby chcieli sie z Toba umawiac i byli zauroczeni wystarcza w/w cechy. Inteligencja, rozmiar biustu czy wzrost nie sa tak naprawde wazne. Zreszta w stosunkach miedzyludzkich liczy sie inteligencja emocjonalna, a nie wysokie IQ. PS. Piszac przystepnosc nie mam na mysli niczego zwiazanego z seksem, ale po prostu otwarcie na drugiego czlowieka. To dziala w zjednywaniu sobie wszystkich ludzi, nie tylko mezczyzn.

Gość olajola
uwodzicielko: sprawdzilas?dziala?

Gość uwodzicielka.
Na brak powodzenia nigdy nie narzekalam, choc daleko mi do wygladu modelki, jestem niska i okragla :D

Gość no widzisz
zgadza sie .JEsli bedzie mowic facetowi na rance o szkole czy matematyce to cie wysmieje.Go nie intersuje twoja wiedza ,ale twoja osoba i bys była szćzesliwa w jego towarzystwie

Gość olajola
dzieki:) jasniej mi sie zrobilo