Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość olajola

samotna ale dlaczego?

Polecane posty

Gość olajola
tzn nigdy nie nudze nt studiow..chyba ze planow na zycie..i jeszcze, nigdy nie spytalam zadnego faceta pierwsza o numer telefonu. chyba kwestia wychowania ale to jak najbardziej korekt, prawda?

Gość no widzisz
na nich działa jeszcze jedno .GDy czują ,ze kobieta w jego towarzystwie nagle nabiera energi i jest szczesliwsza .Gdy czują ,ze cały czas jest uśmiechnieta przy nich i oni to sprawili ,ze ją mogą uszczęsliwić chocby swoją obecnoscią .GDy kobieta biegnie w ich kierunku na spotkanie .NAjwiekszą przyjemnościa jest sprawienie komuś przyjemności o to chodzi w miłosci.

Gość no widzisz
na nich działa jeszcze jedno .GDy czują ,ze kobieta w jego towarzystwie nagle nabiera energi i jest szczesliwsza .Gdy czują ,ze cały czas jest uśmiechnieta przy nich i oni to sprawili ,ze ją mogą uszczęsliwić chocby swoją obecnoscią .GDy kobieta biegnie w ich kierunku na spotkanie .NAjwiekszą przyjemnościa jest sprawienie komuś przyjemności o to chodzi w miłosci.

Gość olajola
no widzisz: jestes kobieta czy meszczyzna?

Gość no widzisz
niestety jestem mężczyzną.

Gość joki
Dziewczyno! Ty jesteś napuszonym i zarozumiałym babsztylem. Uczuć nie da się zaplanować, nie da się tez opracować planu co to tego kiedy i z kim. W miłości nie ma zasad. Z takim podejściem, niestety samotna zostaniesz i nic tu nie pomogą Twoje wymiary czy IQ.

Gość olajola
mezczyzna?przepr-literowka

Gość no widzisz
23 letnim studentem ale to chyba mało istotne

Gość buahahhahahhaa
"meszczyzna"????? i Ty niby masz IQ 160? haha, zapomnij!

Gość olajola
a ja wlasnie mysle ze uczucia rodza sie pozniej a wielkie wow najczesciej okazuje sie klapa

Gość olajola
uklad klawiatury: s powyzej z , mam wylaczone swiatlo i kazdemu zdarzy sie trafic pomiedzy

Gość olajola
jejku:"niestety mezczyzna" ..ironizujesz?

Gość no widzisz
problem polega na tym ,ze ktos by udowodnić swoją inteligencje musiał mowic ,ze wynosi ona 160 robi blad

Gość emil79
człowiek naprawdę inteligentny nie chwali sie swoim IQ, bo ten iloraz widać w tym, co mówi tutaj niestety bardzo wątpię, że wynosi on 160 ;)

Gość reiko
"no widzisz" ma rację, w takiej styuacji wszyscy postrzegać Cię będą jako zarozumiałą. Polecałabym skromość we wszelkich kontaktach. Mężczyźni też to bardziej wolą.

Gość olajola
to bylo taka optymalizacja na poczatek - by bylo krotko i tresciwie.nie podchodze do ludzi w knajpie i nie pytam: czesc mam 160 iQ, umowimy sie, nie chce sie tu tym przechwalac.. zlosliwi znajda sie wszedzie to tak jak z dziennikarzami faktu

Gość emil79
to oczywiste, że w realu tak nie powiesz :o ale fakt, że mówisz o tym tutaj znaczy naprawdę wiele, to kolejne ziarnko do miarki pt. zarozumialstwo :(

Gość olajola
ok, widze ze temat zyje wlasnym zyciem

Gość reiko
Znacznie lepiej byłoby gdybyś napisała "kocham kwiatki i zwierzątka" niż mam takie a takie wymiary czy takie a takie IQ. Po Twoim wstępie można zdefiniować Cię tylko w jeden sposób. Więc nie trudno się dziwić, że niektóre osoby tak to odebrały. Napisz lepiej co czujesz i co kochasz, czym się interesujesz. Wtedy możemy porozmwiać o Twoim problemie.

Gość emil79
pytałaś "dlaczego?", to Ci odpowiadamy coś Ci nie pasuje?? :o

Gość cieple kraje
No wlasnie, traktujesz milosc jako transakcje, a sama siebie jako towar, ktory powinien byc atrakcyjny by sie sprzedac, moze w tym tkwi Twoj problem? W zlym pojmowaniu milosci i uwazaniu, ze zasluguje sie na nia ze wzgledu na wyglad, intelekt, wymiary itd.

Gość olajola
do reiko:wiesz, myslalam ze zainteresowania w tej kwestii nie sa az takie wazne, bo..skoro ja zdieram znaczki i Ty to czemy by nie..?to chyba nie tak... zajmuje sie amatorsko fotogafia, studiuje, lubie jezdzic stopem, podrozowac, kreca mnie rzeczy w stylu zycie bez ograniczen, wszelkie crazy pomysly np przebiegniecie Muru Chinskiego, moda i stylizacja, obcinam ludziom wlosy, pracuje w knajpie( co prawda dosc podrzednej) i co? zmienia to postac rzeczy?

Gość cimcirymcimka
Nie ma na to recepty. Kochamy ludzi, ktorzy daja sie kochac i ktorzy nie materializuja milosci. Ktos Ci dobrze poradzil: otworz sie na drugiego czlowieka i przestan zachwycac sie soba.

Gość urzekla mnie Twoja historia

Gość reiko
No jasne, że zmienia. Mówiąc o tym co masz w duszy, nie skazujesz się na potępienie a na zainteresowanie ze strony innych osób. A z mężczyzną musi Cię łączyć wspólna pasja, wtedy i związek będzie lepszy. Człowiek to idee a nie cyferki.

Gość a nalezysz do MMENSY
tam ciekawych facetow wbrod

Gość olajola
do cieple kraje: chyba masz racje. ale takie czasy....presja sukcesu,trzeba byc mlodym atrakcyjnym wyksztalconym blyskotliwym..

Gość emil79
to najprostsza wymówka "takie czasy", żenujące :o

Gość reiko
Teraz przyszło mi na myśl: jesteś jak reklama - piękna, kolorowa, zachęcająca sloganami tylko że po jakimś czasie nikt już nie chce tego sluchać. Trzeba się takiego myślenia pozbyć i to jak najszybciej.

Gość olajola
daje na sobie experymentowac,wystawiam sie na oceny,to tez jakas otwartosc:)