Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

nissana

test ciążowy - ważny???

Polecane posty

wczoraj zrobilam test ciążowy, do @ mam jeszcze 4 dni. wynik byl negatywny bo jedna kreska, tylko czy wynik moze byc wazny skoro ta jedna kreska byla ledow widoczna???nie raz robilam test i kreska w polu C(kontrolnym)byla zawsze gruba i bardzo wyrazna.czy taki test mozna uznac za wazny czy poweinno sie powtozyc???mialyscie kiedys tak?

Tastów zrobiłam wiele... :p Zawsze myślałam, że kreska kontrolna to jest na 100% w ubiegłym tygodniu przekonałam się jednak, że może być inaczej... test w środę pokazuje dwie kreski, następny w piątek żadnej, kolejny, w sobotę, jedną... po tym wszystkim, dałam wiarę jedynie wynikom badań krwi beta hcg w laboratorium! pokazały niezbicie, że ciąży nie ma... :( już chyba więcej nie kupię testów \"sikanych\"... wcześniej, gdy byłam już w ciąży, czasem pokazywały mylnie wynik negatywny!!! mam 3 dzieci i spore doświadczenie w testowaniu...

i tak czuje ze dostane @ wiec nie mam co sie sie cieszyc . :(

ale też nie masz powodu by się martwić!!! :) wszystko się może zdarzyć... ;)

ja nie mam okresu juz dwa miesiace, robiłam dwa testy wyszły negatywnie. mniej wiecej 5 dni po czasie kiedy powinnam byla dostac okres. mialam tylko jakies dziwne plamienia przez ok. 2 tyg. tak jakby brazowawy sluz. bylo to zagranica wiec pomyslalam, zmiana klimatu itd. ale teraz powinnam byla znow dostac okres i nadal nie mam. hmmm sama nie wiem :/