Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ta co ma dosc

mam tego dosyc!!

Polecane posty

Gość ta co ma dosc

mam dosc bycia swietna kolezanka dla facetow mam dosc bycia ta 3 mam dosc ze faceci boja sie powiedziec mi co do mnie czuja bo wydaje sie byc osoba zbyt pewna siebie mam dosc bycia pocieszycielka mam dosc tego ze slysze ze jestem wspaniala dobra i wogole aniol mam dosc myslenia o nim mam dosc tego ze jest tylko moim kolega mam dosc tego ze on przyjezdza a ja sie angazuje mam dosc ze jest jak jest mam dosc glupiego doszukiwania sie prawdy w czymc co jest klamstewm mam dosc ze mam pod gorke mam tego dosc od zawsze a od 2 miesiecy coraz bardziej mam dosc bo sie zakochuje a dla niego jestem tylko kolezanka!! mam dosc swoich glupich mysli ze jego zachowanie wskazuje jednak ze mu na mnie zalezy poprostu mam dosc chyba mam prawo prawda!!

Gość i po co to piszesz
jw

Może pisze to po to żeby to z siebie wyrzucić? A ty po co piszesz na kafe?

Gość i po co to piszesz
chodzi ci o to ze mamy ci współczuc czy cos poradzic czy co???

Gość ta co ma dosc
pisze bo chce takich jak ty tez mam dosyc jak cie temat nie interesuje to go omin i tyle dokladnie chcialam sie tego pozbyc dletego to napisalam przeciez jemu tego nie powiem!!

Gość i po co to piszesz
czego oczekujesz po napisaniu tego postu???

Gość ta co ma dosc
nie wiem czy chce porad, chcialm sie tego pozbyc, myslisz ze jest mi latwo?? zreszta nie wazne ten kto wie o co mi chodzi mnie zrozumie i moze cos mi powie

A moze jednak powinnaś z nim o tym pogadać, przecież teraz tylko się męczysz. Ile jeszcze to wytrzymasz?

Gość jeśli jesteś tą trzecią to po
cholerę się pchasz między wódkę a zakąskę?

Gość ja w innym sensie mam dość
np. dość ciągłego zmęczenia dość porannego wstawania dość nudy dość wszystkiego co jest z byle kim związane dość ludzi dość samej siebie dość nierozumienia samej siebie i wiele innych rzeczy mam dość...:)

Gość ta co ma dosc
juz nie jestem 3 ale kiedys bylam on teraz jest sam nie wiem czemu napisalam ze nie chce byc ta 3 moze dlatego ze czesto ciagneli do mnie faceci zajeci

Gość ta co ma dosc
powiedzialabym mu to ale jak to wszytko zepsuje tego sie boje moze to tak ma isc wszytko miedzy nami takim zolwim tempem nie wiem

Skoro jest sam to dlaczego nie dasz mu do zrozumienia ze czujesz do niego coś wiecej? Nie czekaj bo potem moze być za późno.

Gość ta co ma dosc
bo on jeszcze jakis czas temu zastanawial sie nad powrotem do ex bo znamy sie dlugo i nagle spojzalam na niego inaczej bo boje sie mu tego powiedziec spedzamy razem wiele czasu ale tylko platonicznie ja mu to chyba juz dalam do zrozumienia ze mi na nim zalezy jemu na mnietez tylko wszytko jest na granicyprzyjazni a czegos wiecej a tego wiecej on sie chyba boi albo razem sie boimy i wszytko toczy sie zolwim tempem

Gość sztruks
a On Tobie jakoś okazuje uczucie, zainteresowanie......a czy nawet jak kogoś miał zachowywał się w sposób dający do myslenia.....czy hmmm wysta piła nadinterpretacja w twoim wykonaniu......bo jak człowiek coś czuje to widzi rzeczy takie jakimi chciałby je widzieć i sam jest zły na ta drugą osobą podczas gdy problem lezy wyłącznie po jego stronie.....no ale może pisze głupoty.ja się już raz leczyłem 3 lata i mi przeszło....ale to szczeniackie było pewnie dlatego tak długo trwało....

Kurcze no skoro tak to nie jest tak źle jak to na początku opisałaś;) Może faktycznie potrzeba wam trochę wiecej czasu, co nie oznacza ze nie powinnaś mu pokazywać jak ci na nim zależy. W każdym razie życzę Ci powodzenia, uszy do góry!

Gość ta co ma dosc
hmmm jego zainteresowanie objawia sie tym ze martwi sie czy dotarlam do domu wpada do mnie bez uprzedzenia spedza ze mna duzo czasu pisze smsy dzwoni patrzy sie na mnie w ten koci sposob przytula sie czasem spedza ze mna najwiecej czasu teraz nigdy tak miedzy nami nie bylo - dopiero od jakiegs czasu tak wszytko fajnie zaczelo sie ukladac choc pewnie masz racje dszukuje sie czegos czego nie ma

Gość co myślicie
ile masz lat dziewczyno? Ja mam prawie 30, też to przerabiałam, miałam dość, krzyczałam, tupałam nogą, płakałam itd itp aż wreszcie się znieczuliłam. Olej to, będziesz zdrowsza.

Gość sztruks
nie tak dawno dokonałem własnie takiej nadinterpretacji gdyż zostało mi okazane zainteresowanie z kobiecej strony, które opatrznie zrozumiałem....gryzła mnie ta sytuacja bo nie wiedziałem.....powiedzmy że w podobny spsób jak Ty autorko nie byłem pewny.....dłuży czas zachowywyałem się jak "pawian" aż Ona okazał się madrzejsza i sprowokowała mnie do konfronacji....i sprawa wyjaśniona.......wam chyba tez jest potrzebna szczera rozmowa...ustalenie wzajemnych relacji......czego Ty i on oczekujecie po tej relacji.....bo jak Cie tak będzie przytulał i martwił to w końcu Ty wybuchniesz z nagromadzenia tego wszystkiego w sobie i wtedy może być zupełnie do dupy.....lepsza prawda niż oszukiwanie samego/samej siebie.....

Gość a wiec tak...
a ja mama dosc ze on mnie juz nie kocha:(

Gość ta co ma dosc
hmmm ile mam lat mam 20 lat to nie jest takie proste mu to powiedziec bo my razem studjujemy czemu ja poszlam na ten marketing zawsze wolalam ekonomie nie wane jestesmy razem w grupie wiec wiecie jak mu powiem i sie miedzy nami zepsuje to co wtedy?? jak mu to powiedziec zeby w razie jego odmowy wszytko bylo miedzy nami dobrze??!!

Gość sztruks
hmmm...nie czuję się predystynowanym do dawania tego typu rad ...no ale właśnie gdy Cię tak przytula...spytac Go jak on sobie wyobraża te wasze studia....bo co by było gdybyś Ty znalazła sobie faceta...że nie moglibyście tak robic bo to by było nie fair...jak Ci odpowie że nie wie albo zacznie się wykręcać snuć głupie historie...to spytać czy on sobie wyobraża że to tak bęzie zawsze.....będziecie tacy zawieszeni...przeciez zycie leci swoim torem....czy będzie zyl przeszłością(ex o której wspominalaś), czy chce żyć terażniejszością czyli stagnacja jesli chodzi o was czy mysli na przyszłość.........niech jakies babki coś powiedzą.....bo ja może idealizuje za bardzo:P

Ja też mam dość mojego dotychczasowego życia. I co? Zaszyć się w peruwiańskiej dżungli???

Gość fatum czy co
ja też mam już dosyc życia i tego wszystkiego nic mi nie wychodzi

Gość ta co ma dosc
mam dosc ale jakos soebie z tym radze wpadam w same nalogi przez to ale trudno slodycze fajki (a juz rzucilam palenie) i codziennie piwko lub winko zyc nie umierac:)