Nigdy nie miałem dziewczyny 22 0 Napisano Maj 7, 2006 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lily of the valley 0 Napisano Maj 7, 2006 po pierwsze siebie zaakceptowac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
a ja mam 23 lata 0 Napisano Maj 7, 2006 a jak zaakceptować siebie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nigdy nie miałem dziewczyny 22 0 Napisano Maj 7, 2006 no ok w sumie ostatnio akceptuje sie coraz bardziej w takim razie co po zaakceptowaniu sie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lily of the valley 0 Napisano Maj 7, 2006 olac wszystko dookola, przestac sie przejmowac opinia ludzi, miec cos w czym sie jest naprawde dobrym... i co najwazniejsze najpierw byc pewnym siebie wbrew sobie, tzn. udawac, oczywiscie bez przesady, zeby nas nie wzieto za przemadrzalych bufonow... i wiecej myslec o innych ludziach... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość tylko nie pisz znowuże Napisano Maj 7, 2006 przegraleś życie! :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lily of the valley 0 Napisano Maj 7, 2006 do przegranej-> musisz miec cos co w sobie lubisz, pamietac ze jestes wyjatkowa i niepowtarzalna... bo jestes... uwierz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nigdy nie miałem dziewczyny 22 0 Napisano Maj 7, 2006 wiesz ze ja sam doszedlem do podobnych wnioskow z tym olaniem wszystkiego to daje serio neizle rezultaty jakis taki spokoj:) hm no a dobry w czyms tez jestem:) czyli co jest super tak..ylko w to uwierzyc, przekonywac samego siebie:) no...ok Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość lilia_wodna Napisano Maj 7, 2006 własnie:) tak, poza tym jak ktos cie kocha, ceni to jestes wyjatkowy i zobacz te pozytywy uwierz;0 olanie super sprawa, nie zyjemy pod dyktando innych, tak trzymaj:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lily of the valley 0 Napisano Maj 7, 2006 sluchaj po pierwsze zyjesz i wszystko co odkryte jest dla ciebie a to co nieodkryte na ciebie czeka... po drugie wazna jest wiara w to, ze ktos na ciebie tam czeka wyjatkowy... istnieja ci, co stracili juz taka nadzieje, istnieja tacy, co mimo wszystko wierza... kocha sie tez mimo wszystko :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach