Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ZASTANWIAM SIE

CZY PO USUNIECIU ZEBOW MADROSCI NA DOLE MIELISCIE KOMPLIKACJE???

Polecane posty

Gość kiedy pomaga antybiotyk?
miałam usuwaną ósemkę cztery dni temu, zabieg poszedł szybko i bezbolesnie, za to teraz mam chyba wszystkie możliwe objawy, szczekoscisk, bol ucha, gardła, opuchniety policzek, siniak i co najgorsze mam wrazenie opadajacego podniebienia miekkiegio, jak pije wode to wylewa mi sie przez nos, mam przez to problemy w mowieniu i połykaniu. czy ktos tak mial z tym podniebieniem? czy to normalne? dopiero od trzeciego dnia biore antybioty, bo zorientowałam sie ze cos jest nie tak i poszłam jeszcze raz do dentysty. czy ktos brał klinamycyne i potrafi sie wypowiedziec kiedy na niego zaczal dzialac choc troche, moze jestem niecierpliwa, bo biore dopiero drugi dzien, ale nawet małego polepszenia nie widze.

Gość ciciol
jestem dzien po usunięciu i jest okropna jazda nie polecam nikomu...

Gość Bancio
Siema siema wszystkim wczoraj wyrywałem ząb madrości czyli ósemke dolna lewą . Powiem wam szczerze ,że jak znajdziecie dobrego chirurga to naprawde nic nie boli . Ja znalazłem dobrego dostałm 3 zastrzyki znieczulające czyli znieczulił mi bardzo dobrze . Zęba usunął w ciągu 30 paru minut bo mam mocne korzenie nic a nic nie bolało nawet mi sie śmiać chciało przy wyrwyaniu (serio). od wczoraj fakt mam spuchniętą lewa dolną strone ale przykładam cały czas lodem ale to najmniejszy problem opuchlizna jest i lada dzien zejdzie ważne ,że nie boli no i uwarzam cały czas na lewa strone aby ten skrzep nie wyleciał . Fakt mam 5 szwów więc jest naprawde okej a za tydzien ide na zdjęcie szwów . oczywiscie mam na wszelki wypadek ketonal ale nie musez narazie go uzywac :) . Więc nie bójcie się bo lepiej wczesniej wyrwac ten ząb zanim popsują się wam inne zeby od niego , przez co będą was boleć a druga sprawa to będziecie musieli za wizyty płacić ;) Pozdrawiam

Gość gość
Nie mialam żadnych komplikacji. Po 4 dniach nie czułam już dyskomfortu. Mialam usuwane tu http://artdenta.pl/. Cały zabieg trwał 30 minut. Wszystko odbyło sie szybko, bezboleśnie, bez stresu.

Gość gość
U mnie również poszło... gładko. Choć przyznaję - byłam przerażona. Nasłuchałam się, jakie to straszne i że ledwo uchodzi się z życiem ;) Tymczasem zabieg poszedł sprawnie, nic nie bolało, choć oczywiście nie jest to najprzyjemniejsza rzecz pod słońcem ;) Doświadczenie pana dra dało się od razu wyczuć. A zęba usuwałam w Dent SM na Bolkowskiej u dra Jakubowskiego, tutaj stronka http://dentsm.pl

Gość gość
u mnie nie było żadnych, usunięcie trwało bardoz krótko i w zasadzie to nawet opuchnięta nie byłam. jedynie jeden dzien na tabletkach - coz to takiego? usuwałam w http://www.kuroczko.pl/chirurgia i naprawdę polecam - sam zabieg bezbolesny.

Gość gość
Nie miałam żadnych komplikacji bo na zabiegu byłam w profesjonalny gabinecie stomatologicznym www.stomatologiaraszewska.pl w Pabianicach. Pani stomatolog zna się na swojej pracy, jest dokładna i profesjonalna