Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taki jeden typo

co jest nie tak

Polecane posty

Gość taki jeden typo

Prawie rok temu dziewczyna ze mną zerwała. Nie byliśmy razem długo, ale wiem że to jest ta druga połówka. Starałem sie zapomnieć. Bardzo się starałem. Wszystkie zdjęcia w kosz, wszystko co mi się z nią kojarzyło zostało wywalone. Rok mija a mi nie przechodzi. Czuje cały czas to samo. Nie ma dnia żebym o niej nie myślał. Dnia napisałem......nie ma chyba godziny........ Nie wiem jak z nią nawiązać kontakt. Gg jej usunołem, wiem że spotyka sie z chłopakiem, ale to wszystko co wiem. Dodam że nie mieszkamy blisko siebie. Brakuje mi jej bardzo. Nawet nie szukałem innej dziewczyny bo nie było sensu. Nie moge się wziąść w garść, jestem chodzącym zombi, z przyjaciólmi już o tym nie rozmawiam, bo nie ma sensu, i tak dostałem od nich bardzo duże wsparcie. Zaczołem sie troche częsciej alkocholizować. Ale ile można?. Alkochol tylko potenguje to wszystko, a piłem chyba dla kaca dzięki któremu jest się obojętnym na wszystko i wszystkich. A pisze to .............nawet nie wiem po co.

Gość przeniesienie
Forum Zycie uczuciowe zaprasza

alkohol nie pisze się przez \"ch\". A jesli chodzi o Twój problem to nie jesteś osamotniony, bo wiele osób tak ma.