Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość *marzenka*

Pękające naczynia krwionośne

Polecane posty

Gość *marzenka*

Od pewnego czasu zauważyłam na swoim ciele wiele siniaków, które powstają po nawet lekkim uderzeniu lub nawet wokół zadrapania. Ostatnio uderzyłam w coś dłonią i na jej wewnętrznej stronie utworzył mi sie wylew podskórny. Czy ktoś ma podobne problemy? Co należy stosować, aby wzmocnić naczynia?

Gość *marzenka*
kochani pomożcie! Jak ja będę wyglądać w spódniczce z posiniaczonymi nogami?!

Gość pn
up co mozna?

Gość hmmmmmmmmmmmm
ja mialam kiedys taki rpzypadek,tyle ze mi sie nie robily siniaki,tylko pod skora mialam male kropeczki z czerwona krwia...najpierw mi troche pomogla masc i tabletki z wyciagiem z kasztana,ale wiesz co dalo najlepszy efekt?? zimne prysznice...po 2 miesiach problem juz nigdy nie wrocil...nie musisz lac po calym ciele,bo wiadomo,ze na korpusie to srednio przyjemne doznanie....ja lalam glownie po nogach,woda lodowata,ogolnie najzimniejsza jaka byla w kranie,at nogi byly sine,czyli jakie 2-3 minuty....ale u ciebie problem chyba tkwi glebiej,wiec moze idz do lekarza,bo moezsz miec cos gorszego...

bierz preparaty z wit. C i rutyną, np. Cerutin, używaj kosmetyków wzmacniających naczynka, żeli z kasztanowcem do nóg itp. zrób sobie też badania krwi.

Gość masz za niski poziom hemoglobi
ny idź do lekarza neich ci wypisze skierowanie na morfologie