Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość alcia16

wzielam harmonet na wlasna reke

Polecane posty

Gość alcia16
oczywiscie ze wiem ze to dla mojego dobra tylko najprawdopodobniej ze strachu nie poszlam...

Gość kasiauek
to ciekawe, bać się wizyty u lekarza, a nie bać że ci się kompletnie rozreguluje układ hormonalny gratuluję pomyslunku

Gość popieram autorke
Ja jeszcze nie spotkalam u zadnego gina z tym, ze jak chce tabletki wyganial mnie na badania. Mowie ze chce tabletki a on albo ona co pani chce i tak wypisuje to co chce i tak

Gość mała miiiiiii
no to szczęście że moja gin jest inna, chodze państwow bo prywatnie mnie nie stać, i ona odrazu wygoniła mnie na badania..................bo to podstawa..............bo byc może się okazać tak że nie możesz brać tabletek anty wogóle!!! Bedziesz se je jeść a i tak nie zadziałają na Twój organizm............jeśli masz chorą wątrobe np.to tabsy nie działają tak skutecznie jak powinny.

Gość wwwwwwwwwwwwww
a z jakiego miasta jestes:)?bo ja tez chce iść do takiego lekarza,ja byłam u dwóch i to lekarz pytał sie mnie jakie chce -wystarczyło np że powiedziałam harmonet i juz go brałam.....

Ja tez niestety nie spotkalam lekarza, ktory z wlasnej, nieprzymuszonej woli dalby mi skierowanie na badania przed wypisaniem recepty...a harmonet biore juz kilka lat:O

zauwazcie ze pytanie zostalo zadane w maju! :D:D:D:D::D:D:D:D:D:D::D:D:D:D::D:D:D:D:D:D:D::D:D:D::D:D::D