Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sexretarka

Pan z dużym penisem...

Polecane posty

Gość sexretarka

zapraszam do siebie do domu, jestem z Sopotu, pracuję w Warszawie (mieszkanie w obu miejscach) dyskretna, higiena zapewniona, atrakcyjny rudy kociak- 32lata 75D, 175 cm 60kg, wąska w talii zgrabny tyłeczek, długie rude loki... nie sponsoruję ale mogę zaprosić na dobrą kolację, mecz, kino... i dobry sex który mi odwzajemnisz sopot66666@o2.pl

Gość jam jestem chętnym
buhhhhhhhhhhhehe jakbyś była tak seksi to byś nie szukała via net:D

Gość sexretarka
nie mogę sobie pozwolić na szukanie dyskretnego partnera we własnym kręgu a żeby szukac poza nim to nie mam na to czasu- to pomysł dobry jak każdy inny najwyżej nie wypali, a Tobie radze pozbyc się kompleksów

Gość czyli hmm
potrzebujesz duzego bo masz duza szpare?ble

Gość a to miło
też mialabym ochotę na takiego + gruby, troche niższa z mniejszym biustem i wagą, nie sponsoruję za kolację każdy płaci sam;)

Gość tak bywa
tu nie znajdziecie tu są sami frustraci z małymi w dodatku bez jaj:D

Tylko nie bez jaj... Tylko nie bez jaj!!! Stopek się nie czyta???

Gość tak bywa
same widzicie pełno tu wariatów różnej maści

Gość sexretarka
no jesli się takowy nie znajdzie to trudno... ale za próbowanie jeszcze nikt nie zginął... co najwyżej siedział :] Myślałam od 18cm w zwyż przy czym pon.22 cm to raczej gruby

Ups... zapomniałem dodać, że 8 cm - to mu brakuje do ziemi... {w stanie spoczynku oczywiście] ;))

Gość tak bywa
pamiętaj żeby do domu takiego nie zapraszac

Gość sexretarka
miałam stałego faceta poznanego na randkach w necie i było barzdo przyjemnie dostał prace w Anglii więc szukam kogos nowego, nie liczę że tu akurat się trafi na tym forum ale dla zabawy czemu nie, nic mnie to nie kosztuje spróbowac... co do spraszania to się nie boje dewiantów i zboczeńsów bo w jako nastolatka byłam wice mistrzynia polski w karate juniorów- spoko nie zapomina się jak jazdy na rowerze, poza tym cały czas trenuję walki obronię się ... no oże nie uchylam się przed kulami :)

Gość Hugoboss555
..Masz wiadomość...pozdrawiam...

Gość zgłaszac sie
tylko penis sie liczy?? czy cos jeszcze?

natka musi być strzelista, nie może być zbyt okazała - to znaczy że dużo poszło w korzeń :classic_cool:

są od ruchów frykcyjnych względnie szorskiego języka:D a poudawać zawsze można ;)

Gość namietnasuczka
hej panowie opowiadajcie jak bylo z sexetarka? naprawde taka fajna jak opisala sie?

Gość menszczyzna
to jakas sciema nie odpisywala na maila

Gość sexretarka
Miałam odpisać na tak oczywiste pytanie? Na początku ktos stwierdził że skoro jestem atrakcyjna to nie szukałabym w necie a teraz pytacie mnie poprzez mail (czego nie rozumiem- dlaczego nie na forum) czy tylko sex, przecież napisałam że spotkania na kolacje itp. a na kolacji w miejscu publicznym nie będe chciała sexu ale ciekawej konwersacji na poziomie, wiec szukam człowieka który lubi sex zgodzi się na taką znajomosc i coś sobą reprezentuje, napisałam o wymiarach ponieważ nie łudźmy się że wezmę faceta który jest nieatrakcyjny dla mnie - Bądźcie poważni ha ha

Gość sexretarka
Do osoby która czeka na opisy rewelacji ze mną w roli głównej.... dlatego właśnie Ty się nie nadajesz do tej zabawy- nie masz klasy której szukam u kochanka, trzeba mieć oprucz dobrego gustu maniery które wbrew pozorom i na szczeście nie wyszły z mody

Gość to ja 32
Jeśli wszystko co napisałaś jest prawdą mógłbym cię zaprosic na jakąś miłą niezobowiązująca randkę. Mam 32 lata 180cm wzrostu ciemny blondyn, prowadzę własną firmę więc mogę wygospodarowac trochę wolnego czasu

Gość to ja 32
Jestem trolem, ale nie do konca samotnym, bo jest też pan Roman,sąsiad nasz,często przychodzi mdo nas na kawe i ciasteczka.I gdy przyjdzie,lubi mnie zninacka wychlostac siusiakiem po karku gdy tak sobie slencze nad klawiszami.:classic_cool:

Gość sexretarka
do to ja 32----> "wygospodarowac"? nie złotko szukam pełnoetatowego kochanka który będzie kiedy będe go potrzebować, kiedy JA będe miała wolne i będe miała ochotę na spotkanie... faceta nie szukam a tym bardzie takiego którego będe musiała prosić o spotkanie kilka razy

Gość a dlaczego......
a dlaczego miła sexretarko nie odpisujesz na listy co?