Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sexretarka

Pan z dużym penisem...

Polecane posty

Gość menszczizna prawdziwa
bo to jest oszustwo grubymi nicmi szyte,,

Gość noł koment
Ty jakaś niepowazna jesteś stawiasz warunki a kim ty jesteś jeszcze ma być na każde twoje skinienie, pełno kobiet w twoim wieku , które są chętne i gotowe więc co ty sobie myślisz, że to super atrakcyjna oferta jest? Jeszcze się w internecie ogłaszasz :o

Gość ale...........
SPRZEDAJESZ SIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! JESTES ZWYKŁĄ K..............!!! serdecznie Cię pozdrawiam!!!

Gość sexretarka
Ja ciebie równiez pozdrawiam :)

Gość sexretarka
Dziękuję za uwagę- znalazłam ciekawego Pana- na innym co prawda forum, ale jednak :) Mam nadzieję że wulgarnym palantom więcej nie stanie a reszcie życzę powodzenia

Gość dlafanekdyzychwyzwan
Witam panią sekretarkę i zapraszam na spotkanie jeśli będzie Pani na Śląsku! ;-) ja 33 letni postawny mężczyzna z brzuszkiem i bardzooo hojnie obdarzony jestem (24cm dl i 17.6cm obw) zapraszam na mega namiętne spotkanie przepełnione romantyzmem, ostrymi doznaniami, dyskrecja i pelnym szacunkiem z mojej str. Tego samego wymagam od Pani chętnej na spotkanie :-). Okolice Katowic nie są problemem lecz dalsze dojazdy, czas spotkania jak i podstawowe informacje jakie Pani będzie chciała poznać tylko na maila. Tutaj nie będę udzielał juz więcej informacji. Pozdrawiam wszystkie miłośniczki mega dużych "wyzwań"

Gość A my tu ona nie tu :-(
Po 7 latach masz kociak ma już czterdziestke :-D:-Dheh tak spraszala kochanków do domu że nie wiadomo czy wciąż żyje ;)

Gość Cen21cm
Witam Cię słodko ☺. BARDZO chętnie bliżej poznam na dłużej Panią z lokum. Jestem wysokim, szczupłym, przystojnym, wysportowanym, niebanalnym na poziomie fajnym ciemnobląndynem. Mam 40 / 182 / 82 / 21cm - obwód żołędzia 15cm. Jeżeli jesteś zainteresowana poznaniem atrakcyjnego z dłogodystansowym temperamentem, namiętnego ciemnobląnda. Nie wahaj się PROSZĘ, napisz do mnie na nr.880035398 lub imeila boguszek@op.pl Razem ustalimy kiedy bliżej się poznamy w Warszawie. Krzysztof

Gość gość
Brawo Krzysztof :D kobieta 11 lat czekała WŁAŚNIE na ciebie durny onanie :D

Gość gość
matko boska! dłógodystansowy ciemnoblądyn Krzysztof właśnie mnie zgwałcił w oczy swoja ortografią. aż korci aby odpalić mailbait na takiego tłumoka:classic_cool: