Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Moralizatorka

brak

Polecane posty

Gość dojrzała.
Nie istnieje.Wczesniej czy póżniej ktoś się zakocha

Gość możliwa
dopóki nie wylądują w łożku.

Gość wesolutka
jest mozliwa

ja mam przyjaciela w kims kogo poznalam jakis czas temu.... i moge mu powiedziec wszystko...bo mu ufam.... i jest facetem... on tez mi iele mowi... i predzej ja powiem o rzeczach zwiazanych z nasza seksualnoscia niz on..

Gość ona ona
Taka przyjażn jest możliwa .Przyjażniłam się z facetem 10 lat starszym 11 lat.Był jedyną osobą, która wiedziała o mnie wszystko-dosłownie wszystko.Znał najbrutalniejsze sceny z mojego życia.Był zawsze przy mnie, kiedy go potrzebowałam i nigdy nie zawiódł.Ale ....ale...byliśmy w łózku w ciągu tych 11 lat trzy razy i to zawsze kiedy wypiliśmy.Straciłam go kiedy po rozwodzie poznałam go z moją koleżanką...........musiałam się usunąć.Są dzisiaj parą .STRACIłAM PRZYJACIELA.

A ja miałam przyjaciela, z którym morze wódki wypiłam i nigdy nie wylądowałam w łóżku, nawet nie pocałowaliśmy sie nigdy, bo był dla mnie jak brat, ja dla niego jak siostra. Istnieją takie przyjaźnie i są silniejsze niż damsko-damskie, tych, powiedziałabym, w ogóle nie ma. Obecnej żonie nie podobała się jednak ta sytuacje, musieliśmy ograniczyć kontakty.