Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Batmanka

kolczyki w pępku.........

Polecane posty

Gość SAVANA
U Kamcia! To kupa czasu bez problemu mozesz zmienic "JEZELI CIE NIE BOLI" PZDR>!

Gość SAVANA
Zmienic i wyjac aby przemyc :P

Gość 822682248226SaVaNa822682248226
DZIEWCZYNY! Mam pytanko. Czy jest coś takiego jak przekłócie pępka w znaczeniu dosłownym ? Nie skóry nad pępkiem tylko pępek. Bo już nie od jednej osoby słysze że to możliwe, ale ja sobie tego nie wyobrażam. PZDR @( ` ` _ )@ @( _ ` ` )@ @( ` ` _)@ o-._.-o ('o') o(__)o (__) o(__)o (__) o(__)o o-._.-o ('o') o( † )o ( † ) o( † )o ( † ) o( † )o

Gość SaVaNa
Ups cos mi nie wyszlo :P •†•

Gość Agunia921
Wiecie co laseczka ja mam taka ochotke sobie jush teraz zrobic no ale nie wiem gdzie...;/ niedlugo mnie odwiedzi kolezanka ktora moze mi podpowie gdzie moge to zrobic ...ale nie wiem czy to ma sens znowu sie kluc...a jak mi kolec znowu zmigruje?? to bede miala wielka blizne.... jak myslicie co mam zrobic??;) Prosze was dziewczynki o wsparcie...;) Bu$;*;*

Gość sylwia13
Hej! Ja chcem sobie zrobić kolczyka w pępku pod koniec lata (bo jakbym se w lato przekuła, to bym raczej pływać nie mogła itp. a jakby się czerwieniło, to niezaładnie by to wyglądało), tylko najpierw muszę rozmyślić wszystkie za i przeciw. Kumpelki mówią mi, że to zarąbiście wygląda. Ale znowu jak będę dorosła i będę np. chciała mieć dzieci, to słyszałam, że ta blizna może się powiększyć... A to by nie było za fajne. Teraz mam dylemata... Pomóżcie! Moje gg: 7924096. Z góry dzięki i pozdrawiam ;]

Agunia921>> jak przekłujesz w profesjonalnym salonie tatuażu to raczej nie będzie Ci migrował i zobaczysz, że ładnie się wygoi.

sylwia13>> a jakie mogą być przeciw. Przecież to tylko kolczyk w pępku, a nie jakaś mega ingerencja w ciało. Blizna po wyciągnięciu jest malusieńka, więc nie wiem czym tu się przejmować. Że w ciąży kiedyś będziesz? Wyluzuj. A i Twoje koleżanki nie mają racji- to już nie wygląda zarąbiście, bo co druga laska to ma :)

Do PT (zmoryka14@wp.pl) : nie wiedziałam, że istnieją tak głupie dziewczyny.. Jak mozna normalny kolczyk do ucha włożyć do pepka ? ... Wejdz sobie na strone wildcata tam masz kilka zdjęc na ten temat.. Ciesz się, że Ciebie to nie spotkało.. Do Savana: Wiesz co kurde tylko sie cykam, że potem go nie włoże lol2

Gość paulka 16
ello! kolczyk mam już 2-tyg i zagoił się świetnie. na początku przemywałam 4 raz dzienni słoną wodą i 2 razy dziennie smarowałam maścią trybiotik. przekłówany był w warunkach domawych ale bardzom sterylnych(rękawiczki gumowe i igła szpitalna). przed rzekłuciem polecam znieczulić lodem.... aaaaaa i na samym początku najlepsze są zwykłe kuli, radze też zaklejać na noc żeby nie wyrwać. no i był robiony bez wiedzy starszych, do tej pory nie wiedzą. to wygląda zajebiście i nie boli,poleca wszystkim!!!!!! :-)

Gość Tancerka =
Cześć :) A ja przebijałam pępek u kosmetyczki i jestem zadowolona.Za przebicie zapłaciłam 80 zł (kolczyk + znieczulenie + przebicie).Bolało mnie tylko w momencie gdy naciągali mi skórkę kleszczami.Pępek przemywam Rivanolem i fajniutko sie goi.Kolczyk mogę zmienić dopiero za 2 miesiące i nie mogę jeździć na basen i zażywać długich kąpieli.Jeśli chodzi o intensywny ruch fizyczny to pępek zaklejam plasterkiem.Polecam. Pozdroofka :)

Gość monia179
Ja mam kolczyk od środy i starsznie sie bałam żeby mi sie to nie zaczeło ropieć albo coś .. ale jest lepiej niż super :) już mnie wcale nie boli i gilocze troche :D ( ale to podobno dobrze bo tzn ze sie goi) :)

Gość mAŁaMi92
hEy LaSenCjE :):) mAm pYtAnIe dO WaS... kOlcZykA w pĘpkU mAm oD jAkIŚ 2 mOżE 3 tYgoDnI... nA PoCzĄtkU mIaŁaM z nIm pRobLemY a tEraZ jEst jUŻ LepIeJ... bOjĘ SiĘ tYLkO jEdnEgO... cZy mOzLiwE jEsT zEBy kOLczYk sAm sIe zERwaŁ ?? mIeDzy gOrNa a dOLnA kULkA cZujE pOd pALceM pRecIk od kOLczYkA :(:( ;/ cZy tO ZnaCzy,zE pRzErwiE mI SiĘ w tYm mIejScU ?? pRoSzĘ o RadE... bO JeŻeLi tK tO WoLę SamA wYcIĄgnĄć kOLcZyKa...pOcZekAĆ dO ZagOjEniA i zNowU pRzebIĆ... pOzdRawIaM :)

Gość vivi13
ja sobie przekłułam pępek sama i mam dopiero 15 lat:) po tygodniu mi sie wszystko juz goi, juz wogole nie boli, wogole go nie czuje.. moim zdaniem traci sie tylko kase na kosmetyczke a ona i tak robi do kitu:) ropialo mi tylko przez 4 dni, a teraz juz wogole nie.. jest jeszcze lekko czerwone wogol dziurki ale skora jest juz mieciutka i nic nie boli:) pozdrawiam buzka ppaa:) KOLCZYK W PEPKU TO NAPRAWDE SUPER SPRAWA:)

Gość Agunia921
straszny_kocur>> Dzięki za radę;* muah;* i bardzo was laseczki pozdrawiam;* Niektorzy twierdza ze kolczyki w pepku ładnie wygladaja tylko u takich koscistych dziewczyn, a według mnie to naprawde fajnie wyglada tylko wtedy kiedy dziewczyna jest szczupła ma proporcjonalna budowę ciała... a jesli nawet ktos nie ma oszałamiającej figury to to i tak ładnie wyglada kiedy ma sie płaski brzuch...Nie wiem co$ik zaczęłam filozofowac...;) hehe;) a ta blizna ktora mialam po kolczykach juz mi znika i jast taka malusienka teraz;) Jestem z tego powodu zadowolona;) a kolczyka robie jeszcze w kwietniu;) Aha i jush wiem gdzie w moim regionie jest studio piercingu;) LuSS BluSs & RoDzYnKi...:) spoczko ;* bardzo was pozdrawiam i dzięki za wsparcie;* x] x]

Gość NatuSssia15
Kupiłam kolczyk ze stali chirurgicznej. Na poczatku chciałam przebić sama, ale gdy przeczytałam że nawet kosmetyczki ch*** przebijają to juz wole isc do jakiegos fachowca xD

Gość Tancerka =
Hi! Mój przebity pępek ma już ponad tydzień. Zauważyłam, że dziurki się powiększyły. Czy to normalne? Troszkę sie obawiam, że zrobią się jeszcze większe :( Proszę o odpowiedź i z góry serdecznie dziękuję. Pozdrawiam!

Gość Irminka
Jejciu tak czytam czytam i widze ze raz dobrze raz zle :P heh teraz juz nie wiem co mam robic :D bo strasznie mi sie to podoba... a jutro jade do salonu tatuazu i bede sobie robila :P mam nadzieje ze nie boli!! Ludzie nie straszcie plzz ;P heheheh :D mam nadzieje ze przezyje a efekt bedzie full odjazd :D okej poza tym pozdrawiam ;*;* dzieki :) jak cos to piszcie na e-maila :)

rzadko się zdarza żeby kolczyk w pępku przebity profesjonalnie sie nie zagoił. A nie uważacie, że tych kolczyków w pępku się tyle narobiło, że to juz lekki obciach tam się kłuć?

Gość SAVANA
Ejjj nie załamujcie mnie....niedawno robiłam sobie kolczyk w pępku i bardzo mi sie podoba...mam żalować ??

Ja zrobiłam dla siebie, więc nie zwracam uwagi czy duzo osob ma, czy mało ;) :P A co do jednej wypowiedzi: to, że dziurke robił piercer, nie znaczy ze sie bedzie cudownie goilo ;) ja jestem tego pechowym przykladem :P Ale i tak mi sie podoba, bo nie widać, tak strasznie ze sie cos porobilo :D:D Buźka :D :*

Gość Agunia921
Ja już zdecydowałam;) Robię kolczyka;) (ponownie);) Blizna jest juz taka malutka wiec do końca tygodnia napewno zniknie;) Zrobię u profesjonalisty albo u kolezanki ktora(jak sie ostatnio dowiedzialam) się tym zajmuje;) Życie jest piękne;) MuAh;*;*

Gość sabelka7
Fajnie we wtorek jade do kosmetyczki przebijac pepek

Gość SAVANA
A JA DZISIAJ JADE NA DYSKOTEKE DO KLUBU W WARSZAWA QVO VADIS!! Mam mozliwosc pokazac moj kolczyk w pepku :P:P POzdrawiam :)))

Gość do SAVANA
Jesteś żałosna... Teraz chwalenie się kolczykiem w pępku jest istnym przypałem bo po prostu nie ma się już czym chwalić!

Gość Nx
cześć laski zapraszam na www.diaments-nx.blog.onet.pl :P :P

Gość Nenu
Hey ja zobilam sobie kolczyk w pempku sama i mnie to nie bolala..w każdym razie wiem ze każy znosi ból innaczej....pójdź do kosmetyczki i najpierw jej sie o wszystko dokladnie wypytaj popros ja aby pokazala ci igle jaka bedzie ci przekólwala i sprawdź czy jest czysta i zapakowana ..jeżeli kosmetyczka nie będzie maial rękawczek na rękach popros aby je zalożyla ..nichchcesz chyba miec potem zakażenia pójdź do dobrego salonu czystego...a i przeklucie kosztuje różnie najczęściej 50zl.....mozesz też już sama sobie kupić kolczyk i dać go pani a napewno zaplacisz mniej...kup sobie potem maśc nagietkową po tym strasznie szybko ci sie zagoi rana i będziesz mogla bez obawy sie kompac ;];]...dzięki