Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Batmanka

kolczyki w pępku.........

Polecane posty

Gość Kaśś.....
Powiem tak.. ja nie wiem czy boli.. tzn mja koleżanka sobie robiłą.. i mówiła,że samo przebicie nie bli aż tak bardzo. Mówiła tez że bardziej bolało ją jak kosmetyczka zmieniała jej przenitke na normalnego kolczyka. płaciła 35 zł, ale to zależy od salonu:)

Gość Kaśś.....
Powiem tak.. ja nie wiem czy boli.. tzn mja koleżanka sobie robiłą.. i mówiła,że samo przebicie nie bli aż tak bardzo. Mówiła tez że bardziej bolało ją jak kosmetyczka zmieniała jej przenitke na normalnego kolczyka. płaciła 35 zł, ale to zależy od salonu:)

Gość Kaśś.....

Gość Kaśś.....

Gość Kaśś.....

Gość Kaś...

Gość Kaś...

Gość Ciarka-*
hey... no ty masz 16 lat i nie możesz? ja mam 13 i moge, oczywiście na początku prosiłam mame i nic, ale później mi pozwoliła. na początku sie bała i mówiła że nie moge (ale nie wiem czego sie bała :P) nom bo sie martwi ale dla mnie jak ma sie 16 lat i sie nie może to troszeczkę lekka pszesada:p

Gość babelily20
Ja przeklum pepek jakis rok temu, w profesjonalnym salonie kosmetycznym za 100 zl, bo jak juz cos zrobic to dobrze i w dobrych warunkach zeby pozniej sie nie papralo... Wlasciwie nawet mnie to za bardzo nie bolalo... nieprzyjemne bylo tylko naciagnia skory ale o wiekszym bolu to nie moge mowic... a samo przebicie... nie bolalo... Po przebiciu przemywalam to 3 razy dziennie... strasznie maczace.. ale niecaly miesiac i wszystko sie zagoilo...;) Niedawno wyjaelam kolczyka bo niestaty musialam... ;/ i dziurka mi sie juz zarosola... ale za jakis miesiac znowu sobie zrobie:)

Gość babelily20
Ja przeklum pepek jakis rok temu, w profesjonalnym salonie kosmetycznym za 100 zl, bo jak juz cos zrobic to dobrze i w dobrych warunkach zeby pozniej sie nie papralo... Wlasciwie nawet mnie to za bardzo nie bolalo... nieprzyjemne bylo tylko naciagnia skory ale o wiekszym bolu to nie moge mowic... a samo przebicie... nie bolalo... Po przebiciu przemywalam to 3 razy dziennie... strasznie maczace.. ale niecaly miesiac i wszystko sie zagoilo...;) Niedawno wyjaelam kolczyka bo niestaty musialam... ;/ i dziurka mi sie juz zarosola... ale za jakis miesiac znowu sobie zrobie:)

Gość TakaJednaPanna
luuudzie jakie wy tu głupoty wypisujecie normalnie żal. .! od kiedy przekłucie pępka kosztuje 25-30 zł ..? .lol2. chyba ze kolezanka ci przebija i tyle wezmie yhh.. pozadne przeklucie u pożadnej kosmetyczki kosztuje min. 80 zł ..

Gość TakaJednaPanna
luuudzie jakie wy tu głupoty wypisujecie normalnie żal. .! od kiedy przekłucie pępka kosztuje 25-30 zł ..? .lol2. chyba ze kolezanka ci przebija i tyle wezmie yhh.. pozadne przeklucie u pożadnej kosmetyczki kosztuje min. 80 zł ..

Gość JezZ
Ja bardzo chciałabym mieć takiego kolczyka, ale moja mama nie chce się zgodzić :/ Nie trafiają do niej żadne argumenty ! Wyczytała w jakiejś durnej gazecie, że to szkodzi itp... Pomóżcie ! Jak mam ją przekonać....

Gość Martys1991
Ja zrobiłam sobię kolczyka dziś i powiem wam hmm troszkę bolało ale jest warto wygląda ładnie . Teraz nie boli mnie az tak bardzo nie jest czerwone ani nie mam opuchlizny jest lekki dyskonfort ale co tam ;] A co do tego czy jest modne czy nie ... to co to innych obchodzi raczej nie robi się tego dla kogoś a dla siebie ... wiec o co chodzi chyba ktos "pływa w innym basenie intlektualnym " ja mam kolczyka w brwi i pępku i planuję w języku ... mało mnie obchodzi co ktoś o tym mysli nie podoba się nie rób ...i bez problemu pozdrawiam :) ! 3m sie :)

Gość cat60
ja mam kolczyk w pepku przebicie wogole ni ebolalo tylko trzeba isc do dobrego salonu kolczyk mi dali w salonie z przebisiem troche ropialo ale nie dlugo a bolalo tylko jak sobie pociagnelam albo zachaczylam a kolczyk zmienialam sobie po miesiacu...

Gość 30stka
Kolczyk w pępku- jeszcze jest modny??? Ja przekułam pępek jakieś 5 lat temu. Bolało jak cholera ale dość szubko się zagoiło. Teraz mam 30 lat i chyba wyglądam z tym kolczykiem dość śmiesznie/ pretensjonalnie.

Gość Kika*
Mam 12 lat i chcę sobie zrobić kolczyk w pępku. ale jak namówić do tego moich rodziców którzy mówią że będzie boleć i że kolczyk nie jest mi do niczego potrzebny. Pomórzcie i doradźcie. Proszę!!!!!!!!!!!!!!!

Gość kotkakicioollka
mi na obozie kolezanka robila kolczyka w pepku .... nie bolalo .... mam kolczyja juz 2 rok ... jest bardzo rowno zrobiony .... i skora sie nie sciaga tak jak moim kolezanka ze moga im sie urwac te kolczyki .... bo czasem sie przerywa to miesko :P jak sie na poczatek nosi wiszace kolczyki przed zagojeniem ...

Gość kotkakicioollka
mi na obozie kolezanka robila kolczyka w pepku .... nie bolalo .... mam kolczyja juz 2 rok ... jest bardzo rowno zrobiony .... i skora sie nie sciaga tak jak moim kolezanka ze moga im sie urwac te kolczyki .... bo czasem sie przerywa to miesko :P jak sie na poczatek nosi wiszace kolczyki przed zagojeniem ...

Gość Andzia pp
ooo kurcze dawno mnie nie bylo na forum .... :P:P dzis mija 4 miesiace od kiedy mam kolczyka :):) narazie jest ok :) ale pare tygodni temu mi sie strasznie babralo ... ale coz tak juz jest z kolczykami :P:P teraz jest ok i wydaje mi sie ze juz moge wymienic :):) hehe :):) pozderki --------> FoR aLL :D

Gość Roksana294
a ja dzisiaj zrobilam sobie kolczyk i powiem wam ze nie bolalo to znaczy tylko bolalo jak przeciagnela kolczyk a ogolnie to jest spoko boli przy zginaniu roznym ale da sie przezyc i jakos leci zobaczymy jak bedzie dalej:P pozdrawiam

Gość Roksana294
a ja dzisiaj zrobilam sobie kolczyk i powiem wam ze nie bolalo to znaczy tylko bolalo jak przeciagnela kolczyk a ogolnie to jest spoko boli przy zginaniu roznym ale da sie przezyc i jakos leci zobaczymy jak bedzie dalej:P pozdrawiam

Gość kaska xD
ja mam kolczyk w pępku już ponad rok. Goiło się koło 2 miechów ale teraz zaczyna mi znowu ropieć i krew leci ;/ ;/ ;/ nie wiem dlaczego.. :(

Gość kamika16
ja mam kolczyk w pępku:) Goił mi sie 1,5 miesiąca... na początku bolało ale smarowałąm maścią ,,TRIBIOTIK" czy jakoś tak i szybko sie zagoił.. a co do kosztów to zapłaciłam 80 zł u kosmetyczki :)

Gość Paulinka17
Ja mam kolczyka w pepku prawie dwa tygodnie...przebicie nie jest bolesne...przypomina robienie kolczyka na chrzastce w uchu... a teraz wyglada dorze i nie boli wogole:p

Gość Martyssska__x3
Ja mam kolczyk od wczoraj. Ale jest problem bo mam karnet na basen ale nie wiem od kiedy moge zacząc chodzić. Ktoś mi podpowie?.

Gość Domi xDD
Ja Miałam Wczoraj Przebijany , i własnie boli przy zchylaniu jak miałam przebijany to wogole prawi nic nie czułam no ale kazdy na bol reaguje inaczej ;) teraz bolijak dotykam i przy zchylaniu . Czym to najlepiej smarowac ??

kup w aptece maśc tribiotic, smaruj nia ranke, poruszaj kolczykiem zeby masc dostała się tez do srodka. Bardzo szybko się goi.

Gość Martyssska__x3
Ja kupiłam własnie dzisiaj tą maść. A tak ogólnie z kolczyka jestem bardzo zadowolona. Nie ropieje, tylko troszkę boli przy schylaniu się i dotykaniu.