Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kaśka.

Rimmin, blow jobs

Polecane posty

Czesc witam wszystkich. Moj temat jak widac powyzej dotyczy zabawy meskim tyleczkiem i ogolnie oral. Od zawsze fantazjowalam o tym marzac o obrobieniu w ten sposob paru kutasikow na raz a najlepiej male stadko z finalem na mojej buzi:). Zeby kazali mi obciagac swoje paly i lizac swoje pupcie. Niedawno odwazylam sie na rimming i wylizalam pupcie mojemu ukochanemu misiaczkowi a nastepnie stymulowalam go palcem co przyjal z wielkim zadowoleniem( niesamowicie podniecajacy widok!!!). Odkad sprobowalam tego moj swiat sesku zmienil sie o 180 stopni. Ciagle o tym mysle i gdy tylko zobacze na ulicy fajnego kutasika nachodzi mnie ochota na zlapanie jego malego, jajeczka i dupke w moje usteczka :) ( oczywiscie potrafie sie opanowac:))Chcialabym porozmawiac i dowiedziec sie ile pan na tym forum preferuje ta za jeb ista zabawe ze swoimi panami i nietylko:) Moze ktos ma jakies linki do obejrzenia sobie takcih zabaw lub sciagneicia filmikow bo ciezko cos znalesc. Pozdrawiam wszystkich uwielbiajacych rimming, blow jobs i nietylko. buziaczki

ja raz strzygłem kosiarką elektryczną tyłek swokjemu psoju Brytanowi ale to byl widok jaik już wszystko wygoliłem, nie wiedziałem że psia dupa tak wygląda naprawdę bez włosów a pies Brytan tylko machał swoją mirok-parasoloką przeciwbłotna a kasia figura pokazuje biiust umciaciarumcia jak titanic biust