Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość skoop

erotyczna porzyczka?

Polecane posty

Gość skoop

czy sa wsrod was kobiety ktore oddalyby swojego faceta na noc swojej naprawde bliskiej jedynej najwspanialszej kochanej ale od dawna samotnej przyjaciolce?

Gość gość
chyba Cie pogielo?:) To juz wolalabym jej sama minete zrobic:)

człowiek to niczyja własność, ani rzecz do wypoRZyczania:)

Gość uhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
jesteś powaloa, zadajac takie pytania. jak ślub to miłosc-a wtedy nieoddaje sie drugiej połówki jak zabawki. o zgrozo!!!!! no chyba ze slub był np. dla pieniedzy i niewiele warte były uczucia(lub ich wogóle niebyło)

Gość taaaaaaa
niewolna... to nastepna pogrzana osoba.maz o sobie decyduje a przyjaciółka nie? jak kochasz to jak wogóle mozna mysleć aby tej drugiej połówce kogos podsyłac, lub tą asza połówka podsyłac komus. TO JEST CHORE!!!!

Gość skoop
ten skoop z pieskiem ktory wylizywal mu jadra nie jest tym ktory zaczal ten temat. nie rob jaj koles

Gość taka jedna...-----------------
skoop jądroliżco a czy ty oddałbys swoja UKOCHANA ,swojemu najlepsiejszemu ale samotnemu przyjacielowi ?

Gość miska 29
niewolna a ciekawe co mysli sobie o tobie twój facet jesli niemozesz mu dac to czego chce lub to na co zasługuje. pewnie jest z toba tylko dla kasy.

skoop no i co ty na te posty? odp. na moje pytanie.

niewolna ty jestes inna czy co? chyba faktycznie twój facio leci na twoja kase,skoro niemozesz mu dac tego czegos i musisz podsyłac kolezanki aby miał "to co najlepsze".to chyba jednak nie miłosc a głupota.

Gość miska 29
a o czy może byc mowa jesli facet jest z toba ale nie dla ciebie bo ty nie dajesz mu tego czego potrzebuje tylko daje mu to twoja kumpela(jest w czyms lepsza od ciebie) Pewnie jest z toba ze wzgledu na kase lub to przywiazanie tylko.

Gość taaaaaaa
niemusze dawac mu wiecej bo daje mu wszystko co mam jezeli kocham i tak jest w druga strone, dlatego jest sie z druga osoba. a skoro ty mu niewystarczasz, to chyba przychyle sie do innych opini ze to dla kasy z toba jest.

Gość taaaaaaa
Niewolna a powiedz czy on tez zrozumiał "na czym polega prawdziwy zwiazek" i czy tez podsyła ci swoich kumpli?

Gość czytam i czytam
I niewolna ty niezadawałas zadnego pytania pod tym pseudo, tylko muwiłas jak to jest u ciebie. wiec widac od razu ze autor skoop i niewolna to jedna i ta sama osoba.(autor zadał pytanie)

Gość czytam i czytam
nie 2 kontrowersyjne, tylko sama sobie zaprzeczasz.gdzie niby to twoje pytanie?

Gość do niewolna
ty jestes poprostu tepa,a kasa ci niepomoze i ładne kumpele, predzej czy pózniej facio cie zostawi.

Gość myszaruda
niewolna poszła marszczyc freda swojemu chłoptasiowi, aby przygotowac go na sex ze swoja przyjaciółeczką. a oni ja skubia z kasy ,a potem on ją zostawi i odejdzie z przyjaciółeczka ,jak beda miec juz sporo kasy.

Gość do autora
no i co speniałeś?

Gość tu nie o to chyba chodzi
gorrrąca 25 niezły pomysł. ja sądze że założycielowi tego topiku chodzi o to czy mozna pozwolić (za zgodą wszystkich zainteresowanych) na to aby facet po prostu ulżył jej koleżance która bardzo dawno sobie nie poruchała i tyle.

Gość skoop
wcale nie bronie swojego zapytania, chciałem tylko zorientowac sie co spolecznosc kobiet o tym mysli.

Gość skoop
potrafię prostować spinacze siłą woli :classic_cool:

Gość męża nie
ale kochanka to jak najbardziej mogę pożyczyć ;)

Gość klaudynaa
Tez jakoby jestem zwiazana z tematem ... ahh duzo by gadac... test osobowosci wg dalay lamy - wyniki sa niezwykle (z trzech tylko pytan) tu ---> http://is.gd/Vin