Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kachnawielgachna

orbitrek-zalety i wady

Polecane posty

orbeata te bańki kupisz w aptece za około 60 zł ,SZUKASIA i jak zdrówko? Ja wczoraj chyba przegiełam z treningiem raz 32 a potem 30 minut i dziś mięsnie mnie bolą, dziś chyba nie wskocze na orbiego, zobacze .Pozdro dla wszystkich.

Gość margo 15
Witam a ja wlasnie wrociłam od kosmetyczki i jeszcze nie cwiczylam ale mam zamiar zobaczymy co z tego wyjdzie :)) Życze wszystkim zdrowych pogodnych świat :))) SZukasiu zdrówka :))

Marzenula--to ja z zającowi oddam i 10kg a co,mam z czego niech bierze chocby i dziś dzis 25min -czyli lepiej z kazdym dniemniestety w nie odrazu najpierw 10 min a potem 15 kochane zdrowych świat-bo wesołe zrobimy sobie same pozdrawiam

Gość Damgala
orbitrek już zmontowany tylko cos dziwnego w nim skrzypi takze pewnie dzisiaj nie pocwicze- niestety znowu, ale jutro juz koniecznie jezdze zeby przynajmniej te 40 minut zrobic, a pozniej to juz swieta i ruszam ostro od wtorku. Pozdrawiam Was gorąco i życzę Wesołych Świąt:)

Gość Damgala
orbitrek juz rozpakowany i skrecony ale cos dziwnego w nim skrzypi...zatem jazde zaczynam od jutra...a potem to juz swieta, ruszam od nowa od wtorku. Pozdrawiam Was gorąco i zyczę Wesołych Świąt:)

Hej Kobitki u mnie dzisiaj 55 minutek zaliczone :) co do tych baniek to polecam:) ja swoje kupilam na allegro za 30zl juz ponad rok temu, ale jakos brakowalo zapalu i byly pojedyncze seanse, a teraz zawsze po cwiczeniach nakladam na tylek oliwke w zelu+ krem na celu.. i jade z koksem do czerwonosci-poprawe juz widze znaczna :) fajnie tez banka trzyma sie na zelu pod prysznic ;) Dziewczynki ZYCZE WESOLYCH I ZDROOOOWYCH SWIAT :):)

Gość ratowniczka
Wtajcie dzielne dziewczynki:) jestem tu nowa i jesli pozwolicie dolacze do Was:) otoz zajaczek wielkanocny zrobil mi cudny prezencik i przyniosl mi orbiego :) wczesniej cwiczylam na stepperze ale sie zepsul....(bo zajaczek byl dobrze poinformowany czego mi brakuje) Musze Wam powiedziec ze uwielbiam jezdzic na orbim choc cwicze zaledwie od 3 dni, ale robie po 45min i jakies 15km...jestem spocona jak mysza ale staram sie utrzymywac prawidlowe tetno i nie mam zadyszki. Zastanwia mnie tylko jedno- czy robiac takie kilometry (to dla mnie mega duzo) spalilam tak malo kalorii bo tylko ok 130???

Gość ratowniczka
I powiedzcie mi jeszcze czy do tego stosujecie jakies diety??? Od zeszlego roku stracilam jakies 12kg ale ten spadek wagi zawdzieczam diecie a nie cwiczeniom. Teraz nie moge sie jakos psychicznie nastawic na diete wiec postanowilam cwiczyc, choc po swietach obiecuje sobie 9dni diety- ale potrzebuje motywacji blagam pomozcie !!! :) Mam 165cm i waze jakies 68 kg...maze o tym zeby wreszcie ta uparta waga pokazala 60 :) Pozdrawiam was serdecznie :)

Muszę wam dziewczyny napisac że się nie poddałam, dziś miałam sobie odpuścic ale nie dałam rady, wywalczyłam mało tylko 25 minut.Teraz idę spac życze wam wszystkim zdrowia i wesołych świąt nie objedzie się bo potem trzeba to wypocic.

Gość SZUKASIA
orbeata,marzenula,kicia,margo15 dziękuje,miejmy nadzieję,że będzie lepiej,jak narazie nie jestem w stanie wejść na orbiego,kurcze ale mi go brakuje.... kicia widze,ze jestes uparta,bardzo dobrze,oby tak dalej.Życze wam dziewczątka dużo szczęścia, zdrówka, mokrego dynguska i kurczątka na świątka:-))) trzymajcie się ciepło,pa pa

hej :) ja dzis 30 minut a wczoraj 20 :) czytalam ostatnio artyków gdzie pisalo ze przecietnie na naszym rumaku spala sie okolo 13 kcal na minute ;) jak by to byla prawda to suuuuper ;) ja zreszta w to troche chce wiezyc i nie powiem daje mi motywacji jutro postaram sie troszke wiecej niz 30 pogalopowac ;)

Hej kobitki wczoraj zaliczyłam 45 min było cięzko ale dałam rady.Za tydzien się waże i zobacze czy są efekty .SZUKASIA i jak zdrowko ?Pozdrodla wszystkich

Gość SZUKASIA
kicia dziękuje kochanie,już lepiej,ale na orbiego wskocze dopiero jutro,całuski... a jak tam u Ciebie?

Gość SZUKASIA
KICIU GRATULUJE 45 MINUTEK,TO NAPRAWDE DUŻO,SUPER:-))))))

Gość kasieeeeeek
Witam dziewczynki ;) ja zamowilam orbiego przedwczoraj, i zobaczymy kiedy dojdzie, ale jak juz bedzie to odrazu do roboty trzeba sie wziac ;) jk myslicie, lepiej codziennie cwiczyc przez godzine np, czy co drugi dzien przez godzine? :>

SZUKASIA tylko nie worsuj sie za mocno pamietaj ze jestes po chorobie, a u mnie to chyba powoli uzalezniam sie od orbiego tak bardzo lubie się na nim wypocic.SZUKASIA powiedz mi w jak ty cwiczysz to znaczy czy codziennie czy masz swój sposób?

Gość SZUKASIA
hej.Kiciu jeżdze sobie przez godzinke,raz wolniej raz szybciej,przewaznie jest to 21km/h czasem troche wiecej,u mnie to zalezy od muzyki,jak leci szybsza piosenka to zaraz przyspieszam nawet do 30km/h tak samo mam jak prowadze auto,tylko ze jade troche szybciej,na orim bym raczej nie dala rady tyle wyciagnac:-)) a szkoda hihihi szybciej bym schudła.Pozdrawiam serdecznie... ja tez lubie ćwiczyć na orbim.

Haj dziewczynki po Świętach , zabieramy się do roboty , koniec lenistwa , lato idzie !!!! :) Kicia , black-carmen , jak to z tymi bańkami ? Robiłyście sobie masaże ? Trochę poczytałam o siniakach i pekających naczyńkach , prawda to ? Aż tak to boli jak piszą inne ? Powiedzcie coś ? Szukasiu , dobrze , że wróciłaś do nas :) Jak Ty robisz tyle km ? Ja mam chyba licznik zapsuty . Jeżdźę normalnie nie jakoś super szybko a wskazuje po 40 minutach jazdy - ok.6km/godź . 240 kcal , 3 km. dziwne co ?

orbeata ja nie robiłam tego masażu pomimo że bańki mam w domu.Dziewczyny wczoraj zrobiłam 45 min popołudniu i 20 min wieczorkiem przed spaniem ,mam nadzieje że jak wejde na wage to efekt będzie.

Kicia ale Ty szalejesz !!! Uważaj żebyś nie zniknęła ;) Gratuluję wytrwałości . Ja ćwiczę po 40 minut dziennie , a mam zamiar dzisiaj poszukać baniek , zobaczymy czy kupię ?

orbeata ja mam banki ale lecze nimi grype i przeziębienia i w tym napewno się sprawdzaja,a co do orbitka to jestem uparta no i chcę zobaczyc pierwsze efekty bardzo szybko :)

Gość sisterka
hej dziewczyny! wszystkiego najlepszego po świętach wam życzę, wytrwałości w osiągnięciu wymarzonej wagi i pięknej, smukłej sylwetki. Ja w trakcie świąt nie ćwiczyłam, niestety, ale mój mąż zrobił sobie rundkę na orbim - wytrzymał 1/2 godziny, przejechał 10km i prawie go potem musiałam reanimować :) - grunt to samozaparcie, prawda? Jeśli chodzi o celluit to słyszałam o masażach fusami z kawy - kofeina jest jednym z najbardziej skutecznych preparatów na pomarańczową skórkę, więc może warto? ja piję tylko rozpuszczalną kawę, więc może być problem, ups. Żarty żartami ale z doświadczenia wiem, że walka z tą cholerą jest bardzo żmudna i trudna, moja koleżanka poprawiła sobie nogi właśnie bańkami, ale w trakcie zabiegów płakała - tak bolało, przynajmniej na początku, teraz od jakiegoś czasu się " nie bańkuje" i znowu wszystko wróciło... ehh, systematyczność to chyba podstawa - jak widać.

Witajcie po swietach:) Troszke sie obijalam po swietach ale od dzis zabieram sie na nowo za cwiczenia co by nie poszlo na marne to co zgubilam:) SZUKASIA jak tam zdrowko? juz lepiej? Ja tez lubie cwiczyc przy muzyce i musi byc koniecznie bardzo szybka, a z jazda autem mam podobnie, choc moj maz tego nie pochwala;) orbeata no wlasnie moj licznik pokazuje podobnie jak Twoj, juz sama nie wiem o co chodzi:) Margo a Ty gdzie sie podziewasz? Jak colon cos pomogl?

Laski padam ze zmęczenia dziś wyciągłam 60 minut,ale dałam sobie popalic.sisterka co do systematycznosci to prawda ze to podstawa. otyte pupsko to dużo masz do spalenia po tej przerwie światecznej,powodzenia i wytrwałości życze wszystkim orbitkowiczkom :)

kicia, no troszke sie zapuscilam:) 60minut! niezla jestes! Ja bym tyle nie dala rady i co najgorsza to umarlabym z nudow:)

otyte pupsko te 60 minut to moje samozaparcie ,puszczam tv i jade,a myslałam że umre ale z wysiłku,a ile ty wyciągasz?

ja jade max 30 min ale ja robie interwaly, lepiej mi to wychodzi bo mi sie nie nudzi;) a po pol godz jestem mokra jak szczur i bliska jestem zawalu serca;)

Gość margo 15
witaj otyta pupo jestem jeste caly czas i cwicze codziennie a colon pomogl w zalatwianiu sie ale mam taki nadety brzuch i to mnie wkurza i to bardzo a ty nie cwicz 30 minut tylko 25 tam pisze zeby nie cwiczyc wiecej wiec ja tak robie a po tym jeszcze 140 brzuszkow i od wczoraj cwiczenia na uda znalazlam na necie wiec je robie wczesniej przed interwalami i juz zadnych nowych sprcyfikow nie kupuje bo wydalam juz na wszystko fortune co chwile kupuje jaies zele itp wiec juz lekko przesadzam z tym wszystkim :)) buziaczki laski :)))

Gość margo 15
witaj otyta pupo jestem jeste caly czas i cwicze codziennie a colon pomogl w zalatwianiu sie ale mam taki nadety brzuch i to mnie wkurza i to bardzo a ty nie cwicz 30 minut tylko 25 tam pisze zeby nie cwiczyc wiecej wiec ja tak robie a po tym jeszcze 140 brzuszkow i od wczoraj cwiczenia na uda znalazlam na necie wiec je robie wczesniej przed interwalami i juz zadnych nowych sprcyfikow nie kupuje bo wydalam juz na wszystko fortune co chwile kupuje jaies zele itp wiec juz lekko przesadzam z tym wszystkim :)) buziaczki laski :)))