Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hfgyygfh

panie.czy po ciężkim dniu pracy ,macie jeszcze ochote na sex

Polecane posty

Gość _26
tam była taka sytuacja, ze ja się już nie pchałam, zrobiłam co mogłam ...i odpuściłam moze za 40lat spotkamy się na stare lata

Gość _26
widzisz, bo jak kobieta ma ochotę to od razu albo zdesperowana albo puszczalska albo ..wie co a ja mam to tera w ......aniu a co mnie obchodzi co facet pomyśli, a niech se mysli moze nie malo wybredne, tylko mozliwe, ze Ty - w przeciwieństwie do niektórych panow- nie jestes chamem .... poznalam kolesia, ktory odmowę z mojej strony skomentowal następoująco: "i ja tez nie chce się z Tobą spotykać taki facet jak ja to dla Ciebie szczyt marzen, wiec się ciesz, ze cię normalnie potraktowalem, bo moi koledzy mowili, ze masz coś nie tak z glową. Good luck!" no comments zaluję, ze w ramach riposty nie zacytowała mu słow mojego brata, "zeby uwazal, bo mu ktoś pysk sklepie" (notabene, nie wiedzialm, ze mlody zna takie slownictwo:D )

Nie wiem, ale takie myślenie \"puszczalska\" to kojaży mi się z jakimś szczeniactwem i niedojrzałością umysłową. Podziwiam kobiety które potrafią wziąć to na co mają ochotę, po co robić jakieś głupie podchody, pozory...mam ochotę to to robię, i już, mam w nosie co ktoś sobie pomyśli, to tylko moja sprawa. Opisany przez Ciebie przypadek to....nie wiem, takie zagrywki były w podstawówce. I to w młodszych klasach:-)

Gość _26
szkoda, ze wczesniej nie wiedzialam, ze to przez abstynencję tak zle się czuję...ostatnio myślałam, ze umieram...

Wiesz co....zostaw nas na 15 min....podziałąj trochę...wróć tu i wtedy pogadamy. Napewno będzie więcej radości w Tobie:-) No chyba że nie możesz teraz:->

Gość _26
ktos mi iedys powiedzial, ze gdyby ludzie wybierali rozwiazanieanajprostsze to nie byłobyu postępu..nieważne... trzeba znalezc trzeciego

Głowa może i nie boli ale...:-) Nie, jestem niereformowalny, ale staram się...dla Ciebie:-*

Widzisz...aż się zacząłem jąkać....teraz musisz przytulić, pogłaskać po główce...

Gość ___26__

Gość ___26___
ile Wy macie lat? :o

:D czasem zachowuje sie jak dziecko:D :P

Gość ___26__
to nie ja jestem wyZej..to podszyw..podszywacze są wszedzie o, co mi grozi..... Nawyk masturbacji niekorzystnie wpływa na seks z partnerem. PRAWDA. Erotyczne bodźce, których sami sobie dostarczamy i które nas podniecają, są inne od tych, które otrzymujemy od partnera, wobec tego na te drugie możemy nie reagować wcale lub bardzo słabo. Nadto masturbacji towarzyszą szczególne, bardzo indywidualne fantazje, które najczęściej nijak się mają do tego, co dzieje się podczas prawdziwego kontaktu seksualnego. W efekcie nasza zdolność do kontaktów partnerskich jest upośledzona - tym bardziej, im dłużej i intensywniej uprawiamy samotny seks.

Nawyk masturbacji niekorzystnie wpływa na seks z partnerem. FAŁSZ. jakoś nigdy nie miałem problemów, to są dwie różne sprawy, w niczym nie przeszkadza mi to podczas normalnych stosunków, a tym bardziej nie umniejsza doznań z tym związanych:-)

Gość ___26__
a moze u kobiet jest inaczej? moze my mamy gorzej?

No tak, egoistycznie rozpatrzyłem problem tylko z mojego męskiego punktu widzenia.... Co do kobiet, może jest w tym trochę racji, ale myślę że nie ma na to reguły. O czym myślisz, że masturbująca się kobieta nie będzie czuła satysfakcji bądąc z facetem? Nie wydaje mi się, to tylko kwestia otwartości pomiędzy nimi.

Chochlik...luźniej, ciaśniej....to tak naprawdę nie ma znaczenia. 90% tego wszystkiego siedzi w naszej głowie, więc sposób w jaki ktoś się doprowadza...nie jest tak istotny. Gorrrąca, gdzie Ty się szlajasz zamiast tu się udzielać:-)

Gość ___26__
u mnie jest ciasno...

roboty od brzydko nie powiem miałam:O pół dna jeżdzenia:O ale już sie uwinęłam:D masz coś dla mnie:)?

Gość ___26__
a mi tam robi roznicę i wolę chyba miec TAM więcej...