Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tak po prostu

sex on the beach.........

Polecane posty

Gość tak po prostu

.....czyli wakacyjne sex przezycia....... morze, plaża,góry, jezioro........ a wy gdzie mieliscie swoj wakacyjny seks.....????

ja tez lubie plaze, ale moje ostatnie doswiadczenia w lesie byly niesamowite, dlatego plaze i las stawiam na 1 miejscu :-)

Gość ona2323
na plazy.. niewygodny lezak ciemno ale ja zadowolona .. :) on chyba nie do konca.. hehe;)

Gość elitenka
mieszkam nad morzem więc lubię poza nim... kocham w lesie gdzie słychac trzask gałezi, ptaki i pachnie igliwiem :) Lubię nad jeziorem kiedy nagie ciała można schłodzić w naturalnej kąpieli i jeszcze się pomiziać w słonku ... w tym roku Bieszczady :D

Gość gina 12345
ja lubie zaskakiwac ....podczas jazdy samochodem zaczynam prowokowac zjezdzamy na pobocze ...moze to szczeniackie ale adrenalina dziala....ktos moze nas zobaczyc zlapac....oczywiscie plaza na 1 miejscu w koncu to takie romantyczne szum morza mewy inny klimat

moj facet mial autko z automatyczna skrzynia , ogromny komforcik, nawet nie musial zjezdzac na pobocze, ja zajelam sie wszystkim.....

Gość on87
no plaza lasy, jeziora...natura to sama przyjemnosc...zwlaszcz jak sie wie ze zawsze moze sie ktos niespodziewanie przyczlapac:-)...

chochliczek troche optymizmu...prosze..... mozesz raz przystosowac sie albo po prostu nie pisz i psuj..... pozdrawiam Cie goraco.... :-)

Gość Brondynka
jeannot - widziałam taki obrazek jak sie zatrzymaliśmy przy parkungu i poszłam do lasu na sisiu, a tam facet z tirówką sie tak zabawiał pod drzewem :)

Gość Brondynka
Jeśli już w lesie to w samochodzie :)

to można robić z każdą kobietą, niekoniecznie z tirówką!

Gość Jeanot
jeanot tez tu jestes widze, ze moje topiki przypadaja ci do gustu

CHOCHLICZEK a jak jest Ci wygodnie , jestem elastyczna i szybko potrafie sie dostosowac to wymogow partnera robie to z rozkosza.....

Gość nonber1
teraz mozna;)

miałem i miło wspominam........chochliku nie masz racji

ja tez pod drzewkiem w lasku...i w autku...w maluszku...od tyłu...wyobrazacie sobie...i na trawce nad jezioriem..tez od tyłu...i na pomoscie przy blasku ksiezyca....ehhh...duzo by tu wymieniac...

Gość no pewnie
nie ma jak piasek w cipce , zwiększa tarcie przeżycia na full

oj tak plaża jest extra, w noocy przyjemnie w dzień ekscytująco, a jeszcze w morzu też niczego sobie, Seks w lesie jet super ale ostatnio strasznie komary mnie rozpraszały no jak mnie jeden taki dziabnął w plecki to myślałam że fikne....z tego lasu to cała w bąblach wyjechałam ale warto było:).....a kiedys to nas drwal zaskoczył....było kupę śmiechu

Gość niezaduża
ja też bym tak chciała ale mój facet się nie zgadza :((( a z innymi robił coś takiego, kiedyś, to się już wyszalał z kolei ja nigdy nie przeżyłam takiego seksu a on jest moim pierwszym buuuuuuu nie mam się gdzie wyżalić, to tu piszę