Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość baranica

dziewczyny ze znaku barana

Polecane posty

Gość baranica

dziewczyny piszcie czy tez jestescie takie nerwowe , niezdecydowane i ciagle wkurzone? piszcie tez z jakimi znakami zodiaku jestescie. ja jestem z raczkiem, narazie jest dobrze, ale teraz zamieszkamy razem to sie okaze.troche czasem ma te humoru, obraza sie i jest strasznie zazdrosny a jak u was?

ja jestem spokojna, zrównoważona, stała w uczuciach i zwykle zadowolona z zycia i nie sądzę, żeby którakolwiek z tych cech wynikała z tego, spod jakiego znaku zodiaku jestem mieszkam też z baranem i jest cudownie a kot jest majowy, to chyba byk kot-byk

Gość ty jestes byk a on baran
no i dlatego jestes spokojna a ja jestem baranica i mnie wszystko wkurza hehe moze nie zawsze, ale przewaznie

Gość ja baranek on lew
czasem mnie wkurza ta jego bezmyslność i jakieś spowolnione reakcje albo jak cos mowie i on tego nie zrozumie, generalnie jestem w ciepłej wodzie kąpana moglabym robic sto rzeczy na raz, ale tylko przez krótką chwile, wszystko mnie nudzi po dluzszym czasie, brak mi systematycznosci w dzialaniu i chcialabym od razu widziec efekty, tak jest ze wszystkim np. moge cwiczyc caly dzien np robiac brzuszki, bo wydaje mi sie, ze wieczorem bede miala idelana figure, ale nie potrafie sobie wyobrazic, ze moglabym cwiczyc codziennie :-)

Gość karlakarlo
malozdecydowana porywcza wredna ironizujaca to ja baranica

Gość ja baran on waga
Ja mogę robić tysiąc rzeczy na raz, on jest spokojniejszy, wszystko planuje, żyje z ołówkiem w ręku, trochę brak mu spontaniczności. Ale jesteśmy razem bardzo szczęśliwi. Poza tym ja jestem znana ze swojej złośliwości (często nawet nie zamierzonej), on często bierze ją do siebie. Poza tym ja generalnie bardzo lubię innych ludzi spod znaku Barana;)

Gość piszcie baranice
niech topik przetrwa

ja tez jestem spod BARANA...jestem zazdrosna, ciagle zamotana, zakręcona, nie potrafię usiedzieć na miejscu...teraz juz i tak jest lepiej, bo keidys to...hohoho... Moj mezczyzna jest spod RYBEK i dogadujemy sie super:-) Czase3m sa scysje ale nauczylismy sie ze soba rozmawiać, bez wzgledu na znak zodiaku... Ale co fakt to fakt - baranice są bardzo spontaniczne i to dziewczyny z temperamentem:-) w łóżku też;-)hihihi

Ja jestem ciągle wkurzona, rzucam czym popadnie jak w szał wpadam(co się zdarza dość często).Też jestem niezdecydowana, uparta i zamotana :O

Gość mam 25 lat
Baranica singiel Niezdecydowana, złośnica, niecierpliwa, szybko się nudząca, szybkko działajaca zazwyczaj bez zastanowienia, łatwo się denrwująca, wybuchowa, wrazliwa(latwo doprowadzić mnie do łez) Jedna cecha sie niezgadza z opisem tego znaku ja nie jestem odważna, jestem nieśmiała jak cholercia.

🖐️ znacie mnie więc co tam dużo będe gadać:p baranica jestem i już:D

Gość to dobrze ze nie jestem sama
bo myslalam ze ja mam tylko takie nerwy w sobie. teraz to wiadomo sie uspokoilam ladnie siedze w domu z moim chlopakiem, a kiedys to bym nie usiedziala ani chwili.

Gość zolta kaczuszka
jestem : wredna leniwa czasem niesmiala :)

Gość Baranica też
Normalnie jakby czytała o sobie. Tez mnie wszystko wkurza, wnerwiam sie łatwo, własciwie to mam wahania nastrojow maksymalne:)ale zwaliłam to na tabletki, ktore od wczoraj rzucam;)

Gość normalna inaczej
Uparta, musi byc tak jak ja chce, szybko łapie mnie nuda na jednej czynności,a facet im bardziej mi sie stawia tym lepiej, nienawidze takich co we wszystkim sie ze mna zgadzają i zmieniaja swoje zdanie na takie jak moje.

Gość Baranica też
Tez mnie wszystko szybko nudzi, zero konsekwencji w działaniu. To akurat uwazam za wade

Gość tak jest

Gość luelke
cytuje: czasem mnie wkurza ta jego bezmyslność i jakieś spowolnione reakcje albo jak cos mowie i on tego nie zrozumie, generalnie jestem w ciepłej wodzie kąpana moglabym robic sto rzeczy na raz, ale tylko przez krótką chwile, wszystko mnie nudzi po dluzszym czasie, brak mi systematycznosci w dzialaniu i chcialabym od razu widziec efekty, tak jest ze wszystkim np. moge cwiczyc caly dzien np robiac brzuszki, bo wydaje mi sie, ze wieczorem bede miala idelana figure, ale nie potrafie sobie wyobrazic, ze moglabym cwiczyc codziennie jakby te wszystkie opinie byly o mnie,a szczegolnie ta;)a jestem wlasnie barankiem;)moze cos jest z tym horoskopem ze jestesmy podobne;)a moze ktos sie urodzil 13 kwietnia?

Gość Waterlily
No tak, większość wymienionych cech powyżej to też moje.... jestem uparta jak diabli, nerwowa, niezależna, pamiętliwa, porywcza, mam zmienne nastroje, szybko się nudzę, jak ktoś mi zalezie za skórę to zawsze odpłacam z nawiązką:) kiedys sądziłam, ze te wszystkie znaki zodiaku, horoskopy itd to bzdura, ale najwyraźniej coś w tym jest :)

Gość do lulelke
ja urodziłam się 13 kwietnia :) a jako baranek jestem na pewno zbuntowana i zawsze pod prad, niecierpliwa,nie systematyczna, lubię ludzi ale jak ktoś mi podpadnie to koniec i kropka znika zm ojego życia, łatwo sie wściekam ale równie latwo mi przechodzi , no i jak większość z was bardzo szybko mi sie wszystko nudzi

Hej :) ja tez jestem spod znaku Barana, ostatni dzien tego znaku, bo 20 kwietnia. Jaka jestem? Porywcza, drazliwa, wredna, czepiajaca sie, choleryczka, histeryczka, uparta, kochajaca na zaboj, zazdrosna, malo zdecydowana, troche egoistka. Jestem ze Skorpionem, jest cudownie!!!!!!!!!!! Chociaz wiem ze to nie latwe polaczenie, Jestesmy malzenstwem i spodziewamy sie dziecka, nazego najwiekszego skarbu. Dzieciaczek bedzie chyba Koziorozcem?

Gość jeszcze jedna baranica
z męzem baranem. My jestesmy spokojni, z tych łagodnych baranków. Z w.wym. cech to tylko niezdecydowanie, za to straszne!

Gość 28 marzec Baranek
ohh ohh ile moich towarzyszek widze;) hihiihhi a myślałam ze to ze mnie taki "element" barany- przyznac trzeba ciężkie charakterki...i dość nieznośne czepialskie... ja jestem do tego strasznie obrażalska:o 28 marzec:D topik w górę!! !!

Gość 28 marzec Baranek
acha chłopak spod znaku panny-cudowny znak :) a nasze połączenie ?!? hmm... cóż ... ogień i woda:D