Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bajeczka30

Kiedy na zakupy??

Polecane posty

Gość Bajeczka30

Witam !!! Do urodzenia Małego zostało jeszcze 2 i pół miecha. Myslicie że mozna juz kupować takie " grubsze rzeczy"; wózio, łóżeczko itp???

Gość jeszcze nie
kupisz to wszystko jak dziecko będzie miało tak ze 3 czy 4 miesiące :P Co to za głupie pytanie?

no jasne ze juz mozna, ja łóczka co prawda nie kupowałam, ale załatwiałam sobie juz w 5 miesiacu ciazy, a wózek jakos miesiac temu czyli na poczatku 8 miecha, a ciuszki cały czas próbuje skompletowac i inne pierdułki :) np. moja mam to przesadna byłą i jest i cały czas marudziła ze od 7 miesiaca dopiero mam cos zaczac kombinowac i zbierac dla dziecka, bo wczesniej mogłam zapeszyc, a 7 miech wedłóg niej jest bezpieczny i sie nie zapeszy ech te gadanie mamusiek :D:D:D

Gość ło matko kochana
WÓZIO :O ŁÓŻESIO?:O Masz 30 lat ??????????????????

do ło matko kochana ty no wózio to wózi niewiem co w tym złego, a łóżeczko przeciez dobrze napisała a ty masz chyba ze 60 lat, bo to \"ło matko\" mo moja babcia czasem se pod nosem gada a ma juz swoje lata kobitka hehehehe :D:D:D nice :D:D:D ja ciuszki kompletuje od 7 miecha według mamy to najbezpieczniejszy czas aby zaczac, przesadna jest hehe

Gość Nadiiaaa
Najpierw zaczęłam kupować ciuszki typu śpioszki, bluzeczki, body, następnie kupowałam buciki, skarpetki, kosmetyki i to wszystko kupowałam już w 5 miesiącu. Droższe rzeczy zostawiłam na koniec, ale kiedy dziecko przyjdzie na świat wszystko już będzie kupione na razie meblujemy pokój i to by było na tyle. Wszystko to co potrzebne dla dziecka już mam w domu, muszę jeszcze kupić kilka rzeczy dla siebie.

nie tylko mozna, ale i trzeba kupować. Bo przecież po porodzie bedziesz zajeta dzieckiem a nie mysleniem o zakupach dla malucha. Ja miałam prawie wszystko skompletowane ( wózek zaklepany, ale rzeczywiscie do domu przyprowadzony po narodzinach). Przesądy przesądami a życie życiem, trzeba patrzeć rozsądnie.

Gość malutka_de
dodam beznydziejny przypadek mojej ciotki, ktora zadufana przesadami przed porodem NIC nie kupila.. koniec byl taki, ze moj wujek wraz ze swoja matka latali po sklepach kupowac wyprawke.. nadernerwowali i na koniec ona sama nie byla zadowlona z tego co kupili,, wybuchla awantura i ciotce sie na koniec oberwalo od tesciowej, bo ta zmuszona byla z synem latac po sklepach zamiast poogladac wnuka.. teraz macie czas na porownania cenowe i jakosciowe-- moja ciotka ma to co im pod reke wlecialo i kosztowalo wielkrotnie wiecej niz by moglo..