Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciekaski

Dlaczego kobiety to robią?

Polecane posty

Gość ciekaski

Dlaczego kabiety ubierają się tak,że spod ubrania prześwitują im brodawki na piersiach?

Gość mi nic
nie prześwituje, dbam o takie szczegóły :)

Gość ciekaski
Do 'mi nic' czyli kobiety robią to specjalnie skoro da się tak zrobić aby nic nie było widać.

Gość mi nic
raczej tak :) Nie cierpię prześwitujących sutków, wystających gaci, wywalonego na wierzch biustu - nie chodzę we włosienicy :) Pozdrawiam :)

Gość malutka muszka
Kobieta widac sutki najczesciej jak chodza bez stanika,i nie widze w tym nic niemoralnego ,zlego albo jeszcze nie wiem jakiego.To przeciez naturalne.Jesli komus jest tak wygodnie to dlaczego ma byc mu to zabraniane nie widze powodu.Afacet tak naprawde we wszystkim znajdzie u kobiety cos co go kreci.Jesli to nie beda stutki to np.obcisle spodnie zbyt duzy dekold lub za krotka spodniczka -ehhh faceci zawsze wam zle.No przeciez nie bedziemy chodzic w workach na kartofle

Gość malutka muszka
za bledy z gory przepraszam to silniejsze ode mnie

Gość dziewica jeszcze
Jest różnica pomiędzy "prześwitującymi" brodawakami ( przezroczysta bluzka) a "odznaczającymi się" przez ubranie ( tak jak "Chochlik powiedział np.zwłaszcza gdy jest zimno) To drugie jak dla mnie normalne.

Gość ciekawami
Dziewczyny to brodawki powiększają się w skutek niskiej temperatury trochę to dziwne dla mnie.

Gość ciekawami
Chodziło mi o ten drugi przpadek

Gość ciekawami
Dlaczego niektórym kobietą w cienkiej obcisłej bluzeczce nic nie widać a innym przebijają nawet przez stanik,króry ma pod bluzką?

Gość bezzebna_łachudra
bo niektóre mają delikatne a niektóre jak landryny:O

Gość ciekawami
Jakie brodawki podniecają facetów.

Gość dziewiczka
brodawki staja nie tylko od podniecenia, ale tez z zimna albo od przypadkowego aseksualnego dotyku

Gość mi nic
nie noszę gąbczastych staników. I nienawidzę, kiedy robi mi się zimno i sterczą sutki :| W ogóle nie lubię celowego przyciągania wzroku facetów :)

A jednak kobiety z reguły nie robią tego specjalnie. Z reguły po prostu nie zdają sobie z tego sprawy i nie zauważają. Nie mają pojęcia.

Rozmawialem z moja na temat chodzenia bez stanika a ona na to ze jest to bardzo niewygodne bo ja nawet bola jak idzie szybko gdy tak sie trzesa.Ma rozmiar C i sutki bardzo erogenne Jestem ciekawy czy sa tu kobiety ktore podobne reaguja

Gość iksi
ja nie chodze bez stanika ale za to latem bez majtek:) moj facet lubi krotkie spodniczki latwego dostepu hehe

Gość obwisly cyc
mi by sie cyce majtaly miedzy kolanami bez stanika, wiec zawsze je pakuje w push up i nie ma problemu ze sterczacymi sutami:D:D

sterczące są ok lubię sobie popatrzeć szczególnie na dziale nabiałowym w markecie hehe :-)

Chodzenie bez majtek jest bardzo niehigieniczne bo mozna sie zarazic grzybica pochwy ,lub nawet rzesistkiem pochwowym szczegolnie jak sie siada bezposrednio gola pupa w publicznych miejscach

Gość gość
wystarczy siasc tylkiem na lawce na przystanku albo w tramwaju, gdzie siedziala podobna delkiwentka, ktora nie wie co to majtki i miala grzyba:D

ja tez lubie wystajace sutki dlatego z psem Brytanem zasialiuśmy na wioosne kilka w ogródku opodlewaliśmy i teraz urosły i wystają