Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaniepokojona..

Pytanie do ginekologa lub do kogos kto wie..

Polecane posty

Gość zaniepokojona..

..dlaczego z moich dróg rodnych wypływa biała, leko kremowa i bardzo gesta wydzielina ? Co to jest i czym moze byc spowodowane? Różni sie ona od tej ktora wypływała zawsze (galaretowata, przezroczsta). Odczuwam tez w tym miejscu dziwne swedzenie ;-/. Boje sie, ze to moze byc cos powaznego.. prosze pomożcie! Bede wdzięczna za odpowiedz wszystkim, ktorzy potraktua moj problem poważnie..

Gość szalonamucha
musisz pojjsc do lekarza tu ci nikt nie pomoze to moze byc grzybica.. jakies zapalenie..nie bagatelizuj tego!!

Gość zaniepokojona..
grzybica ? ale jak skad ? :-/

Gość kajja
czasami ze stresu lub innego napięcia-czyli osłabienia organizmu

Gość zaniepokojona..
ale co ze stresu ? ta dziwna wydzielina czy grzybica ?

Gość idź do lekarza
to nic groźnego, infekcja. Skąd ? a skąd katar się bierze ? No jest i już.

mam ten sam problem!!! wybrałam sie dzis do apteki-blizej niz do lekarza i tam Pani poleciła mi takie specyfiki: *globulki dopochwowe - vagical (cena 7,40 zł) *maść- clotrimazolum - (cena 2zł) oba można stosować równocześnie, na obu ulotkach pisze,że 2 -3 razy dziennie!! ja zastosowałam rano- kolo 8.30 i musze z ULGA przyznac,ze nareszcie mnie nie piecze!! mam tylko wiekszą wydzieline-ale już nie taką \"biała smietanową\" tylko razej zwykła :) zdaje sobie sprawe,że po jednym zastosowaniu jeszcze nie przejdzie,ale zapewniam,że przyniosło mi to niemała ulge!!

Gość zaniepokojona..
owiedka21 - dziekuje ! mam nadzieje, ze dolega mi to samo co Tobie i ze te same specyfiki mi pomoga.. ale czekam na dalsze sugestie..

Gość wańka wstańka
dziewczyno , nie lecz się sama , tylko idź do lekarza , bo ch_j wie , co ci dolega - może byc to samo , może byc całkiem co innego

Gość ehh..
szkoda mi cie.. ale nie lepiej isc od razu do lekarza zamiast zasmiecac forum takimi bzdetami ?

Gość jajo
wiesz ja miałam grzybicę i miałam takie same objawy jak Ty. Pani doktor dała mi tabletki dopochwowe, kremik i jeszcze tabletki do łykania, cała kuracja trwała 10 dni i już mam święty spokój. :D idź do jakiegoś dobrego ginekologa, badanie nic nie boli, a chociaż masz fachową opiekę, a nie jakieś domowe sposoby, którymi często można sobie tylko zaszkodzić.

Gość Betina sis
Clotrimasol sobie kup, bo obstawiam z doswiadczenia,że Ci pomoże:),A napewno nie zaszkodzi Ale do lekarza się wybierz, jak nie jutro, to w poniedziałek. Możesz to tylko zaleczyć, i bedzie cI SIE WYDAWAŁO,ŻE JEST ok,A NIE BĘDZIE pOWODZENIA:)

Gość to śmieszne
takie samoleczenie, clotrimazol sam w sobie nie wyleczy, tylko złagodzi objawy i da zludne poczucie, że jest ok. Tabletki bez recepty też nie wyleczą, a jedynie zaburzą obraz wymazu, jaki pobierze lekarz, do którego i tak trzeba iść. Czas dorosnąć.