Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Pytong

Obalamy mity - Dziewica czy Doświadczona/y - sonda!

Polecane posty

doswiadczona mniej problemu wie czego chce nie robi z igly widly pozatym dziewice wg mnie sa przereklamowane hehehe pozatym gdzie ich szukac po gimnazjach hehehe

po gimnazjach? zapomnij człowieku... teraz to już chyba tylko w podstawówce

jestem po podstawce,nawet po liceum, obecnie studiuje, mam 22 lata i jestem dziewcia. czyli jednak sa ;)

Gość NA ŻONĘ DZIEWICE

Gość Moniśta
przesadzacie, na prawdę, znam masę ludzi, którzy jeszcze nigdy nie iprawiali sexu i mają 23-25 lat.

Ale tu poznamy FAKTY a nie podszywy, ta sonda nie klamie!

w zyciu na zone dziewicy bym nie wziol zeby posmakowala co dobre a pozniej probowala jak to z innymi smakuje zgroza magda wedlug mnie jestes rodzynkiem i gratuluje wytrwalosci w postanowieniu bo mnie na to by nie bylo stac

Gość wfhiwe
Baba jak puszczała się przed ślubem to i po ślubie będzie jej łatwiej zdradzać. Nigdy żaadnej szmaty nie wziłąłbym na żonę

Gość i wszystko w tym temacie
http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3234412 I TO TAKŻE JUŻ JEST. LITOŚCI!!!!!!!!! NIE MOŻE PODJĄĆ JAKIEJŚ CIEKAWSZEJ DYSKUSJI. W TYM TEMACIE, ZOSTAŁO JUŻ WSZYSTKO POWIEDZIANE:o DZIEWICA

jak tobie cos nie odpowiada to po prostu tu nie wchodz a my lubimy w kolko o tym samym przeszkadza tobie to??

Gość nie wierze wlasny oczom
Tu są same wyuzdance, bo nie chcą mieć czystego parntera za mąż, żonę.

TAK TAK TAK TAK TAK TAK TAK TAK TAK TAK !!!!!!!!!!!!!!!!!! BO WCHODZĄC, JUŻ WIEM O CZYM BĘDZIE:o SENSU NIE MA SIĘ WYPOWIADAĆ, BO ZA CHWILĘ PODOBNY TOPIC I NALEŻY SIĘ POWTARZAĆ. CHYBA LUBISZ SIĘ OGRANICZAĆ:o POSZERZAJCIE HOTYZONTY. ŻYCIE EROTYCZNE TO NIE TYLKO DZIEWICTWO I NIE!!!!!!!!!

ZRESZTĄ NIE BĘDĘ CI TOPICU PODNOSIĆ. ZA CHWIL KILKA "UMRZE ŚMIERCIĄ NATURALNĄ". I SIĘ PONOWNIE ZACZNIE:o

ale ja naprawde nie rozumiem czemu to rozstrzasasz ze ten temat byl ja osobiscie w tamtym topicku nie bralem udzialu wiec czemu chcesz mi tego zabronic zebym nie mogl sie wypowiedziec na ten temat jak bede chcial poczytac to wezme gazete albo dobra ksiazke forum zyje wlasnym zyciem nie zaleznie od twoich zachcianek

Gość sonda jest źle
sformułowana, odp. będą nie prawdziwe w 100%, powinno być osobno. chcesz na żonę-dziewicę czy z doświadczeniem, czy chcesz na męża-prawiczka czy z doświadczeniem. wymieszanie w pyt. da ci wymieszane odp. czyli w zasadzie nie wiadomo kto i co:O

Gość naukowiec.....z
mozemy przypuszczac, ze panowie chca dziewic, a kobiety buhajów

Gość Moniśta
właśnie :)

Ja mam 20 lat i jestem dziewica. Mysle ze dziewica powinna wybierac na swojego partneta mezczyzne z doswiadczeniem. Ale to tylko moje skromne zdanie :P

Dziewoja to jaki jest sens Twojego dziewictwa? Zwykle jest to uzasadniane tym, że kobieta chce być pierwsza dla faceta i odwrotnie, ewentualnie religia. Ale Ty chyba po prostu nie masz okazji albo się boisz seksu:)

Ja chce zeby moj terazniejszy partner mial ze tak to ujme czysta panne ktorej wczesniej nikt nie dupczyl. A to ze on jest doswiadczony to chyba lepiej dla mnie

Bezzebna Lachudra: jakby nie mialo to bym juz dawno nie byla dziewica

ja sie z Tobą o to kłócić nie planuję:) Ciekawiło mnie tylko dlaczego jesteś dziewicą, skoro chcesz mnie zuzytego faceta? Twoje uzasadnienie narzuciło mi taki sposób myslenia;)

ale widze z moich obserwacji ze dziewice sa obiektem porzadania albo niedoswiadczonych gowniarzy dla ktorych stysfakcje sprawia ze rozdziewiczy i kopnie w dupe, albo dojrzalych facetow ktorzy chca miec partnerke na stale. a znowu inni boja sie obowiazku jaki czasem wynika z pozbawienia wianka. nie mowie tu o wszystkich ale czy tak nie jest? bezzębna łachudra: ja sie z Toba tez nie chce klocic, tylko moim zdaniem doswiadczony i starszy facet (jak dla mnie) zrobi mi mniejsza krzywde prze pozbawieniu dziewictwa niz chlopak bez doswiadczenia :)

no ale skoro jesteś dziewicą to tak na logikę powinnaś też chcieć nieuzywanego fiutka;) a nie chcesz i to mnie właśnie dziwi i budzi wątpliwości odnośnie sensu Twego dziewictwa;) tzn nie Twego konkretnie ale takiego dziewictwa:)

moze inne dziewice chcia miec \"nieuzywanego fiutka\" ale to moze byc tak jak z dziewica. goscie sie boja zenic z dziewica bo moze ona kiedys zechciec zobaczyc jak to jest z innymi. tak samo chyba ja. jesli facet jest prawiczkiem to moze bedzie chcial wiedziec jak to jest z innymi laskami. poza tym zaczynajac sie z nim spotykac nie zwracalam uwagi czy jest prawiczkiem czy nie. tak szczerze to tylko moge sie domyslac czy on nie jest prawiczkiem tylko z tego wzgledu ze ma juz swoj odpowiedni wiek (30 lat) i kilka dlugich zwiazkow za soba.