Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość upppppppppppppppppppppppppppp

czy tabletki mozna odstawic z dnia na dzien nie konczac opakowania???

Polecane posty

Gość upppppppppppppppppppppppppppp

czy lepiej poczekac wybrac cale i odstawic ??, prosze o jakas odpowiedz bo kolezanka jakas spanikowana chce juz odstawic to jej powiedzialam zeby wtbrala to opakowanie do konca i odstawila

Gość lolazula
masz racje powinna pozcekac i wybrac do konca!!

Można, przecież jak nie chcesz sie więcej zabezpieczać w ten sposób możesz odstawić i już

Gość marteczka19
to nie est takie proste..wten sposob rozregulowac mozesz sobie organizm..tak czytalam

Powrót organizmu do regulacji po odstawieniu tabletek moze trwać nawet pół roku, znam takie dziewczyny, które tyle sie męczyły. Pewnie, że prościej byłoby skończyć opakowanie, ale jesli przerwie się go przy piątej czy dziesiatej tabletce, bo jest taka konieczność, grozi rozregulowanie, i dziewczynom, które wcześniej miały nieregularne cykle sprawi pewien kłopot.

Nie wiem czy mozna tak zrobic czy nie ,ale ja tak zrobilam po wiadomosci od mojego gin. ze tabletki maja dzialanie androgenne (Rigevidon) i przez nie wcale nie moge schudnac wyrzucilam je do kosza a bylam wtedy bodajze przy 4 tabl. i wcale jakos sie tym nie przejmuje .Postanowilam zrobic sobie 2 miesieczna przerwe i zaczne brac inny preparat (Jasmin) mysle ze bedzie o niebo lepszy on tamtego i innych tez ktore bralam ...

Gość marta 22 .....................
a jak myslicie jak ja skoncze cale opakowanie i przestane dalej brac, bo juz mam dosyc tych tabsow to czy potem moge miec jakies klopoty np z cera czy cos takiego? nie wiecie czy czesto to sie zdarza ?

Gość szkoda kasy
ja tez rzucilam po 14 chyba i nic mi sie nie stalo!

Ja akurat dostalam lekki wysyp na twarzy i co rano jak staje przed lustrem twarz mam tlusta jak by mnie ktos smalcem wysmarowal ale po umyciu w ciagu dnia niezdarza mi sie to i nawet zauwazylam ze skora ma lepszy koloryt a moze to tylko slonce i pogoda ...ogolnie nie jest zle myslalam ze bedzie gorzej

Gość nie mozna
dziewczyny zadnych tabletek nie mozna odstawic tak poprostu w srodku opakowania. no chyba ze sie nie wspolzylo (inaczej latwo o ciaze - znam taki przypadek), albo tabletki maja skutki uboczne.

Jak prawie wszystko w dzisiejszym swiecie wiec jakos sie tym nie przejmuje za bardzo tym bardziej ze do tej rory zadnych dziwnych zmian nie czuje..

Gość kuropatwa
ja osobiscie sie depiluje bo tak mi jest wygodniej i tak mojemu mezczyznie tez robi mi sie wygodniej minetke.Apoza tym ginekolog nie ma prawa ci nic takiego powiedziec.A jak ma ochote to moze cie przeciez zerznac w gabinecie bys miala bardzo extreme.Ja takze bardzo lubie jak moj chlopak ostro mnie pieprzy od tylu,,,moze cie to nie interesuje ale ja tak lubiemalo ze jedzie ze mna ostro fiutkiem to jeszcze wsadza mi paluszek do dupci trzyma mnie mocno za cycuszki i jedziemy occcchhh jaka przyjemnosc wlasnie sie mastrubuje.....masje sobie raczka moja muszelke..czasem wkladam paluszek wkladam sobie 2 paluszki....a teraz cala raczke JJJJEJEEEEEEJJEJJEJ ale jazda....pierdole moja rozjebana pizde cala reka a do dupci wlozylam sobie dezodorant ...ochhh ale jazda.Wacham paluszki troszke smierdza ale to nic....Spróbujcie tez pieprzyc sie z tata wiecie ale to dopiero jest jazda np.moja mama bardzo lubi mastrubowac sie jak ja z moim chlopakiem sie kochamy patrzy na nas dotyka nas raz nawet zrobila loda mojemu facetowi...dalej rozjebuje sobie mja pizde...ale tym razem dezodorantem.Wiesz co kiedys zrobilismy pojechalismy na wczasy z synkiem i tam na plazzy ja sie pieprzylam z ratownikiem a on z ratowniczka to byla jazda dobra jutro jeszcze cos napisze pozdrawiam papa