yeya 3 Napisano 1 godzinę temu 6 minut temu, big buu napisał: Starość nie radość ale jak ktoś ma bliżej niż dalej to może się zawsze pocieszać... Nie chodzi o pocieszanie, nikt nie wie ile pożyje... nawet tej starości może nie dożyć ale jeśli miałby wybór między umieram jutro, a chce dożyć później starości to ta starość może już nie będzie aż tak straszna jak o niej młodzi gadają .) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
big buu 37 Napisano 1 godzinę temu 7 minut temu, Śliwka w Polonezie napisał: A na ciebie jakie lecą? Każde w każdym wieku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gnomee 25 Napisano 1 godzinę temu 10 minut temu, Śliwka w Polonezie napisał: A na ciebie jakie lecą? na niego lecą tylko muchy 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Polonezie 560 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, big buu napisał: Każde w każdym wieku Nie siedziałbyś na kafeterii, nie ma szans Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
big buu 37 Napisano 1 godzinę temu 9 minut temu, murb napisał: Patrzysz w szklana kulę, że wiesz co myślą Grażyny? Na współczesne kobiety też działa mocno popkultura i stereotypy, tylko nie rozumieją że ten mityczny milf to raczej wyjątek i specyficzny typ kobiety Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gnomee 25 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Śliwka w Polonezie napisał: Nie siedziałbyś na kafeterii, nie ma szans sama byś na niego poleciała https://imgbox.com/wdktgOiO / Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
big buu 37 Napisano 1 godzinę temu 6 minut temu, yeya napisał: Nie chodzi o pocieszanie, nikt nie wie ile pożyje... nawet tej starości może nie dożyć ale jeśli miałby wybór między umieram jutro, a chce dożyć później starości to ta starość może już nie będzie aż tak straszna jak o niej młodzi gadają .) Tylko że przeważnie jest nieciekawa i zawsze kończy się tak samo niestety. Generalnie na pewno młodość jest lepsza ze względu na chociażby zdrowie. Nie oszukujmy się. Aczkolwiek są osoby, które dość długo wygladają relatywnie młodo i są sprawne fizycznie, jasne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
big buu 37 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) 5 minut temu, gnomee napisał: na niego lecą tylko muchy No widzisz a ty odstraszasz nawet muchy Edytowano 1 godzinę temu przez big buu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
big buu 37 Napisano 1 godzinę temu 4 minuty temu, gnomee napisał: sama byś na niego poleciała Na szczęście nie jestem brunetem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
yeya 3 Napisano 1 godzinę temu 10 minut temu, big buu napisał: Tylko że przeważnie jest nieciekawa i zawsze kończy się tak samo niestety. Generalnie na pewno młodość jest lepsza ze względu na chociażby zdrowie. Nie oszukujmy się. Aczkolwiek są osoby, które dość długo wygladają relatywnie młodo i są sprawne fizycznie, jasne. Nie wiem czy przeskok jest aż tak diametralny u większości ludzi, jak zdrowie siadzie to wiadomo, że to wpłynie na całokształt, ale na zdrowiu można podupaść w każdym wieku. Starość bywa różna, ale trochę też od nas zależy jaka będzie... nawet na zdrowie mamy większy lub mniejszy wpływ. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 529 Napisano 1 godzinę temu 23 minuty temu, big buu napisał: Każde w każdym wieku Desperatki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 508 Napisano 1 godzinę temu 53 minuty temu, gnomee napisał: 78 albo 70 tak płaska pisała Wezwać? Już jadą do Łyszkowic powiat łódźki. Dam ci radę, bo mnie stalkujesz, a za krótki dla mnie jesteś Zgłoś się na najbliższy oddział zamknięty i tam wypiszą ci recepty lub hospitalizacja będzie. Masz 35 lat, hejtujesz ludzi w sieci, piszesz bzdury i nawet nie pracujesz. Zaraz dzwonię do twojego proboszcza Praviku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 508 Napisano 1 godzinę temu 56 minut temu, gnomee napisał: Jak 90% Grażyn 40+ w Polsce I 80 %alkoholików z Łyszkowic Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 508 Napisano 1 godzinę temu 32 minuty temu, big buu napisał: Każde w każdym wieku Czyli żadne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 529 Napisano 1 godzinę temu 25 minut temu, big buu napisał: Na współczesne kobiety też działa mocno popkultura i stereotypy, tylko nie rozumieją że ten mityczny milf to raczej wyjątek i specyficzny typ kobiety Taaa, Ty to stereotypów nie powielasz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 529 Napisano 1 godzinę temu 3 minuty temu, 250GodzinTak napisał: Czyli żadne Milfy lecą na każdego więc jest dla niego nadzieja. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pokraka 1794 Napisano 52 minuty temu 12 minut temu, murb napisał: Milfy lecą na każdego więc jest dla niego nadzieja. To jednak lepiej nie być Milfem i nie lecieć na każdego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
salix 503 Napisano 51 minut temu Niesamowite że stary, durny przepaskudny facet czuje się lepszy od starych bab zero samokrytyki, ale za to 100 % przekonania, że jest 'lepszy' od wszystkich bab. Talent naprawdę godny podziwu szkoda tylko, że kompletnie bezużyteczny. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KróliczekZły 134 Napisano 44 minuty temu (edytowany) 6 minut temu, salix napisał: Niesamowite że stary, durny przepaskudny facet czuje się lepszy od starych bab zero samokrytyki, ale za to 100 % przekonania, że jest 'lepszy' od wszystkich bab. Talent naprawdę godny podziwu szkoda tylko, że kompletnie bezużyteczny. To akurat nie on na tym zdjęciu, ale bicu też du.py nie urywa - nabity karzeł tłusty, włochaty z obłą twarzą Pamiętam, że nawet kilka lat temu potrafił wyskoczyć na przykład do mnie i bełkotać coś o "milfach". Byłam młoda, zakochana bynajmniej nie w takim pokurczu incelskim i jakiś świniak do mnie wyskakiwał z tymi dziwnymi tekstami Edytowano 43 minuty temu przez KróliczekZły Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 508 Napisano 42 minuty temu 23 minuty temu, murb napisał: Milfy lecą na każdego więc jest dla niego nadzieja. Zwłaszcza w ciasnych butach 🫴 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gay FM 2 Napisano 35 minut temu 8 minut temu, KróliczekZły napisał: To akurat nie on na tym zdjęciu, ale bicu też du.py nie urywa - nabity karzeł tłusty, włochaty z obłą twarzą Pamiętam, że nawet kilka lat temu potrafił wyskoczyć na przykład do mnie i bełkotać coś o "milfach". Byłam młoda, zakochana bynajmniej nie w takim pokurczu incelskim i jakiś świniak do mnie wyskakiwał z tymi dziwnymi tekstami Ewa młoda to ty byłaś w poprzednim stuleciu, przeciez już na ero kilka lat temu pisali że masz ok 50 lat Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KróliczekZły 134 Napisano 33 minuty temu 1 minutę temu, Gay FM napisał: Ewa młoda to ty byłaś w poprzednim stuleciu, przeciez już na ero kilka lat temu pisali że masz ok 50 lat Pravol, pisz te swoje ułomne teksty bez cytowania mnie, inaczej będę cię zgłaszać (mówiłam ileś razy - won). Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
salix 503 Napisano 31 minut temu (edytowany) 13 minut temu, KróliczekZły napisał: To akurat nie on na tym zdjęciu, ale bicu też du.py nie urywa - nabity karzeł tłusty, włochaty z obłą twarzą Pamiętam, że nawet kilka lat temu potrafił wyskoczyć na przykład do mnie i bełkotać coś o "milfach". Byłam młoda, zakochana bynajmniej nie w takim pokurczu incelskim i jakiś świniak do mnie wyskakiwał z tymi dziwnymi tekstami Ja się w ogóle dziwię, że po tych dennych tekstach ktos jeszcze próbuje z tym świniakiem prowadzić kulturalną rozmowę zamiast sprowadzic go na ziemię. Edytowano 31 minut temu przez salix Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 529 Napisano 29 minut temu 21 minut temu, salix napisał: Niesamowite że stary, durny przepaskudny facet czuje się lepszy od starych bab zero samokrytyki, ale za to 100 % przekonania, że jest 'lepszy' od wszystkich bab. Talent naprawdę godny podziwu szkoda tylko, że kompletnie bezużyteczny. A co Ci to jak on się czuje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 529 Napisano 28 minut temu 23 minuty temu, Pokraka napisał: To jednak lepiej nie być Milfem i nie lecieć na każdego Milfy górom! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
salix 503 Napisano 20 minut temu 8 minut temu, murb napisał: A co Ci to jak on się czuje. Zwisa mi jego samopoczucie dopóki nie wysrywa mizoginicznych tekstów, to mnie to kompletnie nie interesuje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
big buu 37 Napisano 13 minut temu 30 minut temu, KróliczekZły napisał: To akurat nie on na tym zdjęciu, ale bicu też du.py nie urywa - nabity karzeł tłusty, włochaty z obłą twarzą Pamiętam, że nawet kilka lat temu potrafił wyskoczyć na przykład do mnie i bełkotać coś o "milfach". Byłam młoda, zakochana bynajmniej nie w takim pokurczu incelskim i jakiś świniak do mnie wyskakiwał z tymi dziwnymi tekstami Widzę mocny wściek u ciebie nawet o najmniejsze piersi u mężczyzn...to nawet przykre 🥴 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KróliczekZły 134 Napisano 12 minut temu (edytowany) 19 minut temu, salix napisał: Ja się w ogóle dziwię, że po tych dennych tekstach ktos jeszcze próbuje z tym świniakiem prowadzić kulturalną rozmowę zamiast sprowadzic go na ziemię. Właśnie nie widzę, żeby ktoś był zainteresowany rozmową z nim, on te swoje stereotypowe przemyślenia wrzuca niesprowokowany, ma jakąś obsesję, tak samo jak na punkcie kobiet, które uważa za młode (stąd łażenie za Klaudiuszem, czy Bagno). Nigdy nie widziałam, żebyśmy "my milfy" go prowokowały. Ja sama na przykład nigdy na niego nie zwracałam żadnej uwagi (ani negatywnie, ani pozytywnie), a regularnie natykam się na jakieś teksty o sobie, a nawet tematy o sobie (na przykład wkleja jak przedszkolak jakiś filmik z jakąś rudą laską nieatrakcyjną i pisze, że to ja, facet lat ok. 40-tu). To chyba jego sposób na bycie bliżej z "obiektem", jedyny, jaki jest możliwy u niego. Edytowano 11 minut temu przez KróliczekZły Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
salix 503 Napisano 12 minut temu 1 godzinę temu, Śliwka w Polonezie napisał: Nie siedziałbyś na kafeterii, nie ma szans Haha, powodzenie i obsesja na punkcie 'klaudiusza'? No jasne, całkiem logiczne. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KróliczekZły 134 Napisano 12 minut temu Przed chwilą, big buu napisał: Widzę mocny wściek u ciebie nawet o najmniejsze piersi u mężczyzn...to nawet przykre 🥴 To taki przykład właśnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach