Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

agnieeecha

testy alergiczne, gdzie zrobic, ile kosztuja - Krakow

Polecane posty

Dzien dobry! Zamierzam zrobic sobie tetsy alergiczne, bo od jakies kilku lat mam alergie na pylki.. zastanawiam sie ile kosztuja takie tetsy i czy na nie trzeba miec jakies skierowanie do alegrologa, czy wczesniej trzeba wykonacz jakies badania.. Wszelkie informacje mile widziane.

Gość testy robi się
na jesieni po zaprzestaniu pylenia

tzn nie powinno sie robic wtedy kiedy wystepuje alergia? na jakiejs stronce wyczytalam ze powinno sie odstawic tabletki na jakis czas przed

Gość gość
ja robilam tu www.alergomed.com.pl i moge polecic, bo po pierwsze tanio a po drugie szybko i solidnie ... nie zaluje w ogole, ze sie zapisalam prywatnie, bo juz wiele razy zawiodlam sie na nfz i ze wszystkim co zwiazane z publiczna sluzba zdrowia, a prywatnie wole zaplacic i przynajmniej jest na czas i dobrze zrobione

Gość gość
Czy jest mi w stanie ktoś polecić miejsce w Lublinie, gdzie zrobię testy alergiczne?

Gość gość
Koniecznie odwiedź www.lalimed.pl Ja poddawałam się tam nie tylko zabiegom na wykrycie alergii, ale również robiłam testy na boleriozę jakiś czas temu. Serdecznie polecam, gdyż usługi u nich są szybkie, niedrogie i bezpieczne. :)

Gość gość
czy testy alergiczne u dziecka mają sens? Syn skończył 6 lat, wcześniej mial robione testy i nic konkretnego nie wyszło, myślimy o ich powtórzeniu, bo młody ciągle kicha, ma załzawione oczy, próbowaliśmy różnych leków ale często go usypiają :(

Gość gość
w tym wieku już powinny dawać w miarę wiarygodny wynik, z lekami to tak bywa, duża część usypia, może spróbuj hitaxy fast junior, moja córka to bierze, na pewno nie jest senna, bo jakoś nie widzę róożnicy przed tymi lekami i teraz, oprócz tego że już nie ma kataru i nie marudzi że coś cieknie jej z nosa

Gość gość
Sporo czasu już minęło, ale mam nadzieję, że u Ciebie już dobrze i alergia w miarę opanowana? :) U mnie odkryto, że jestem alergiczką dopiero trzy lata temu - zanim zdecydowałam się zrobić testy alergiczne u mnie w Lublinie, męczyłam się ze sobą strasznie...poszłam do super specjalistki - pani dr Teresy Stelmasiak, zrobiła mi wszystkie badania i zapisała leki. Teraz jest o wiele lepiej!

Gość Halina

Ja z coreczka bylam w Analizach na Sw.Katarzyny, bo mi zaczela bardzo swiszczec. Wszystkie chyba alergiczne testy po 39zl.Bardzo polecam ta placowke.