Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ktośkabu

Dziś pierwszy dzień ale.....nie jestem pewna

Polecane posty

Gość ktośkabu

Od dzisaj zaczynam brac tabletki antykoncepcyjne.Wzielampierwsza tabletke o 15a o tej porze czyje sie senna.Mam pytanie jak sie czulyscie przy pierwszej tabletce harmonetu???Lub ogolnie i czy okres wydaje sie wam jakis bardziej skapy?wypowiadajcie sie to sa dla mnie barrdzo cenne informacje...

Gość ktośkabu
kurde dziewczyny pomozcie

Gość ktośkabu
a moze wypowiecie sie na temat tych tabletek albo jakichs kiepskich odczuc

Gość agniesia84
ja biore nowynette ale tez na poczatku czułam sie spiaca no i okres tez mialam skąpy a i trwał trzy dni tylko mnie bolałay strasznie jajniki co nigdy do tej pory mi sie nie zdarzało

Gość honeyyyye
ja bralam harmonet i od poczatku stosownia nie mialam zadnych negatywnych objawow.bralam go jakies 4 miesiace i bylo ok

Gość ktośabu
mnie caly czas drecza bole menstruacyjne..biore te tabletki anty i do tego srodki przeciw bolowe czy to sie ze soba nie kluci??

Gość Betina sid
Kiedyś brałam harmonet ( 3lata). Ja byłam zadowolona:). Tą senność może sobie wmówiłaś? Może poprostu miałaś gorszy dzień? Niskie ciśnienie było... Może to zbieg okoliczności. Ja nic takiego nie auważyłam. Nie mniej jednak, już wielu lekarzy mi mówiło,że tabletki powinno się brać wieczorem, więc proponuje Ci przesuń sobie godzinę jej przyjmowania:) Okres pewnie będziesz miała mniej obfity, bo to normalne:) Ja po tych tabletkach czułam się dobrze:). Czasem się zastanawiałam, czy mi trochę libido się nie obniżyło... ale to mogło być też spowodowane tym,że długo miałam jednego faceta, i... no normalne;). Moja kolerzanka je zresztą bierze, i ona tego nie zauważyła;). Poza tym byłam bardzo zadowolona. I w sumie mają mało hormonów:) Pozdrawiam

Gość Betina sid
A! Tabletki przeciwbolowe morzesz brać:) Wiesz? Ja nie pamiętam jak mialam wcześniej... Ale jak brałam Harmonet to bardzo dobrze znosilam okres, i bez boli. Ale 2-3 miesiące po odstawieniu, skręcałam się z bólu... i tak trwało. Więc jak tylko hormony ci sie ustabilizują, przy zarzywaniu tabletek, pewnie bole tez ci się zmniejszą, albo znikną:) Powodzenia:)