Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czekoladowy brąz

Do fryzjerek-Czy uda sie z czarnych przejsc na braz?-poradzcie

Polecane posty

Gość czekoladowy brąz

Witam panie fryzjerki:) mam wielka ochote zmienic kolor wlosow na ładny odcien brazu,pytanie nasuwa sie tylko czy aby to mozliwe i obejdzie sie bez niszczenia wlosow? Długo juz farbuje na czarno i struktura włosa juz zmieniła pigment:o Naturalny kolor mam ciemny braz. czy ktoras z was moglaby mi doradzic? pozdrawiam:)

Gość czekoladowy brąz
nie ma tu zadnej kobietki po fachu?:( szkoda

Gość ja też jestem zainteresowana
zmianą koloru z czarnego na ładną czekoladkę:-)Moze ktoś cos doradzi... Z góry dzięki:-) Pozdrawiam🌻

Gość czekoladowy brąz
miejmy nadzieje,moze ktos napisze:) pozdrawiam:) 🌻

Gość może tu coś znajdziecie
http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3222552 z czerni rzeczywiście trudno zejśc na brąz ale jest to możliwe:-)Ja kiedys farbowałam na czarno ale postanowiłam troche je rozjasnic do ładnego brązu.Chociaz troche czau mi to zajęło(kilka miesięcy)Najpierw zrobiałm sobie jadne pasemka na włoasach(wyszły troche zółtawe niestety)Potem po jakim czasie znowu zrobiął sobie pasemka(wyszły juz toche jaśniejsze:-))Potem na te pasemka połozyłąm farbę w docieniu czekoladowego brązu.Te włsoy które były rozjasniane pasemkami wyszły brązowe,reszta byłą troche ciemniejsza(taki ciemny brąz)jednak z czasem po kilku farbowaniach włsoy uzyskały jednolity brazowy kolo.Nie jest to jasny brąz ale taki własnie czekoladowy a co najważniejsze NIE jest czarny;) P.S.czarna farbe mozna trochę zmyc z włosó uzywajac szamponów przeciwłupieżowych(zmywaja one farbę) Pozdrawiam i życzę powodzenia w farbowaniu:-)

Gość czekoladowy brąz
ja mialam juz rudy balejaz,bordowy,ale szybko sie zmywało i znow robilam czarne:(

Gość moze zób jasne pasmeka
a na to poloz brazowa farbe.Albo idz do fryzjera na dekolorazacje.

ja robilam tak jak radzi przedmówczyni:) pasemka (wyszly zółte) i na to brąz i szmpon przeciwł€pieżowy i ten czarny nie jest już taki czarny:D

Gość do gerda
a jaki masz teraz kolor włosów?Brąz?

maja taki dziwny kolor:) ciemny ciemny brąz i brązowe pasemka mam zamiar niedługo zrobić następne bo chce pozbyć się tej czerni (choć naszczescie nie jest to juz ten sam kolor jak po farbowaniu:-)) pozdrawiam

Ja też mam od wielu lat farbowane włosy na czarno. Kiedys cos mi szczeliło do głowy i zamarzył mi sie blond. Gdybyscie widziały mine fryzjerki jak usiadłam na fotelu i powiedziałam \"na blond\" hahahaha........ Oczywiscie blond nie wyszedł tylko czerwony, dopiero po kilku miesiącach miałam wymarzony blond, ale teraz znów mam czarne. Do załozycielki.... wyjdzie Ci brąz musisz tylko iść do fryzjera. Posiedzisz kilka godzin na fotelu. Oni mają specjalne rozjaśniacze ktore mozna nakładać kilka razy pod rząd. Rozjąsnią Ci i potem nałożą szampn koloryzujący na brąz (lub jakiś inny). Niestety ale włosy troche się zniszczą. Jednak nie będzie tak źle. Ja nie miałam bardzo zniszczonych