Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jestem w kropce

Co się daję w prezencie na wieczór panieński ??

Polecane posty

Gość jestem w kropce

No wlasnie. Mi na wakacjach sie jeden zapowiada. Daje sie cos wogole?

Gość Moniśta
fikuśną bieliznę lub erotyczne gadżety albo złóż się z innymi zaproszonymi laskami na striptizera :) życzę fajnej zabawy!!

Gość Moniśta
no jasne, ze się daje prezenty!!!!

:) Ten striptizer wydaje mi sie interesujacym prezentem;)

Gość Moniśta
sunlight - jeśli to dopiero w wakacje, to dasz radę wszystko zorganizować. podzwoń po agencjach i zapytaj o cenę, będziesz wiedziała po ile macie się składać. ustalcie też między sobą czy ma to być policjant czy marynarz.....

Gość jestem w kropce
striptiz z pewnością jest fajny ale to jest dobre w bardzo zgranej paczce przyjaciółek które wcześniej się na tym tle dogadają. U mnie to odpada gdyż towarzystwo zaproszone na ten wieczór nie jest zbyt zżyte. Ja np. wiem że nie bede nikogo znać prócz bohaterki imprezy. Erotyczne gadżety... Hmm... Nigdy nie byłam w seks shopie :O Czy się przełamię żeby tam wejść? :D

Hmm... policjant! Tak, policjant! No dobra, ponioslo mnie:P ;) Moniśta dzieki, na pewno cos wykombinujemy z dziewczynami. Pozdrawiam:)

Gość Moniśta
to kup jakieś fajne stringi, zapakuj je ładnie, przyczep do nich ze 3 balony i prezent gotowy.

Po prezent dla mojej przyjaciółki poszłam do seksshopu własnie , pierwszy raz w zyciu.Kupiłam bielizne , ale nie tam w końcu , chociaz kilka ich zwiedziłam :P nic strasznego , chociaz kilka gadzetów mnie mocno zadziwiło ,:D:D:D

Gość ja swojej
koleżance kupiłam rajstopy samonośne, jaśniutkie. Założyła je potem na slub i pewnie przydały się na noc poślubną;)

Gość Zakrecona28

Gość Zakrecona28
Kupiłyśmy przyjaciółce smieszny seksowny stroj i to na allegro(nie bylo ptrzeby latania po sexshopach)Był wybór sekretarka, pielegniarka pokojówka chyba cos jeszcze .Grmialnie zdecydowałysmy ze bedzie pokojwka i to byl strzał w dziesiatke. Swietny element na rozmawienie i dodanie pikanterii wieczorowi... a przy okazji kupa smiechu. Polecam

Gość pirgusia
Mam pytanie! Widziałam w internecie karty z zadaniami na wieczór panieński.. Czy wie ktoś jakie zadania są na tych kartach, bo wieczór panieński w sobotę, a ja jak zwykle obudziłam sie praktycznie "po fakcie" :P Albo zna ktoś może sklepy gdzie można to dostać we Wrocławiu :)

Gość aniaz
Ja już drugi raz zrobiłam zakupy na wieczór panieński w rudefood i jestem bardzo zadowolona. Prezent oryginalny, dobrej jakości i co najwazniejsze paczka jest u mnie na rugi dzień po zakupie. Poza tym nie musze włózyć się po sekshopach, czego nie znoszę i przepłacac, czego nie lubię jeszcze bardziej:)

Gość Dońka
oni mają fajną oferte i super rozbawiają dziewczyny i nie tylko Same zerknijcie www.romanticus.net1.pl

Gość aftereighht
Proszę klikajcie na moje drzewko:)

Gość aftereighht
Dzięki:) Ale nadal podtrzymuję:)

Gość mika8765444
Na emilosc(pl) znalazłam fajny komplet bielizny : emilosc.pl/kompletvirginia-p-1887.html i zastanawiam się czy będzie fajnym prezentem na wieczór panieński przyjaciółki. Co tym sądzicie?

A może słyszałyście o koronka.pl - ostatnio wchodzę na ich stronę, bo mają bardzo fajne kostiumy kąpielowe i przy okazji oglądam sobie bieliznę - naprawę świetne modele tam mają, zauważyłam, że są na czasie z trendami, co jakiś czas pojawiają się ciekawe nowości. Myślę, że jak ktoś szuka jakiejś seksownej bielizny jako prezent na wieczór panieński, to ich ofertę powinien sobie przejrzeć ich stronę - ja bym miała problem co wybrać, bo sporo rzeczy mi się podobało.

Gość katia_czyli zwykła_kaska
ja koleżance kupiłam naprawdę prześliczne stringi z triumpha do tego żel durex play słodka truskawka... dziewczyny dawały jej też różne kosmetyki (jakieś lepsze) + jakiś erotyczny gadżet np zapas prezerwatyw na miesiąc, różne rodzaje, bielizna, tort w kształcie .... heh

Na wieczór panieński zwykle dziewczyny dają jakiś ładny komplet bielizny, ewentualnie książkę "instruktażową" typu kamasutra itd. Moja koleżanka ostatnio zamówiła swojej siostrze koszulkę z napisem jakimś, który same wymyśliły. Fajne są tutaj: http://tnij.org/kyol

Gość Asnia79
Ostatnio dla koleżanki kupiłam z koleżanką książkę KAMASUTRA gdzie ona wraz ze swoim nażeczonym są bohaterami tej książki. Dodałyśmy super dedykację i zapytacie czy była zadowolona ? BARDZO i jej chłopak również :)) ksiązka kupiona na all http://allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=20214753

Gość Śmieszny prezent
Można tez zamówić karykaturę portretową w której można narysować w jakimś stroju lateksowym w szpilkach z różkami w kolorze lub czarno-białą. W karykaturze portretowej twarz wygląda prawie normalnie, ciało jest pomniejszone jak w kreskówce. Można wyszczuplić, dodać seksapilu, powiększyć biust, wydłużyć nogi. Tu sa przykłady takich karykatur http://www.zewecki.pl/karykatury.html http://www.zewecki.pl/prezent-dla-dziewczyny.html