Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zestresowana na maksa

czy po rzuceniu tabletek jest się bardziej płodną??

Polecane posty

Gość zestresowana na maksa

ktos mi cos takiego zasugerował a jka własnie rzuciłam niedawno tabletki i ostatnio uprawiałam seks ze swoim chłopakiem i teraz boje sie ,ze jestem w ciąży. zawsze mysałam ze po długim stosowaniu tabletek trudniej jest zajsc w ciąże ... oświećcie mnie :)

Gość pifpaf
hymmmmmmm teroetycznie powinna być większa płodość ,ale kazdy organizm jest inny i wlele kobiet po odstawieniu tabsów ma problemy z owulacja i płodnością..

Ja, po odstawieniu pigułek miałam wrażenie, że przez cały cykl mam czas płodny. Tak wynikało z obserwacji śluzu. Między jedną, a drugą miesiączką ciągle miałam bardziej, lub mniej obfity, bardziej, lub mniej rozciągliwy śluz taki właśnie, jaki jest w okresie płodnym. Tak było przez dwa pierwsze pełne cykle poodstawieniu, dopiero w trzecim zaczęło się to w miarę regulować.

Albo się jest plodną albo nie-płodną nie można być bardziej płodną :O

Gość tak se pisze
na pewno płodność zostaje zaburzona na jakiś czas dlatego lepiej zabezpieczać się w inny sposób, bowiem istnieje ryzyko ciąży mnogiej (bardzo mnogiej...) inne kobiety miewają problemy z zajściem w ciążę, jest to drugi biegun zjawiska zaburzeń płodności

Gość a ja tak słyuszałam
Mi ginekolog powiedział ze jak chce odstawić tabletki to musze bardzo uważać , bo kobieta robi sie płodna jak krolik