Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
RC_+

Zamarynowałem karkówkę w plastrach w ziołach i przyprawach... jutro będą kotlety

Polecane posty

2 minuty temu, Pokraka napisał:

Pochwalę się, że mamy w naszej fabryce kolegę w wydziale, ponieważ jest u nas straszny babiniec to jest u nas niezwykłe wydarzenie 😁 

Młody, stary? Pisz jaki. 😄

15 minut temu, Baba napisał:

Za co przepraszasz? To kolega nas opuścił po angielsku.

Ale może mój post go wystraszył.

2 minuty temu, Baba napisał:

Mi z młodością. Z dziuniami, blacharami i różowymi landrynkami 🤣 

Prawda jest taka, że młodość na różne oblicze. W sumie, to tandetnie można wyglądać w każdym wieku. 

A panterka w tym roku była bardzo na topie. 

Tak, choć w moim odczuciu prym wiodą tu jednak kobiety, którym eis wydaje, ze wywalenie cyca odmładza. 

Wiem, ze były modne i maja jeszcze być w tym sezonie jesień zima 2025/2026. Jeśli zakłada je 20-30 latka to ok, ale po 40 to lepiej sobie darować i panterkę, i kwiaty.  

1 minutę temu, murb napisał:

Ale może mój post go wystraszył.

Dobieram kolory. Pstrokrotka jest bardzo wrażliwa na tym punkcie. To musi być tak dobrane, że barchany same jej spadną z tyłka.

Edytowano przez Miecz
  • Haha 1

1 minutę temu, Pokraka napisał:

Tak, choć w moim odczuciu prym wiodą tu jednak kobiety, którym eis wydaje, ze wywalenie cyca odmładza. 

Wiem, ze były modne i maja jeszcze być w tym sezonie jesień zima 2025/2026. Jeśli zakłada je 20-30 latka to ok, ale po 40 to lepiej sobie darować i panterkę, i kwiaty.  

Bywają starsze kobiety wulgarnie ubrane, ale to wyjątki, dlatego rzucają się w oczy. Młode kobiety niestety wyglądają tak samo, trudno je odróżnić. Wyglądają w ciuchach i makijażu jakby wyszły spod jednej sztancy.

5 minut temu, murb napisał:

Młody, stary? Pisz jaki. 😄

Młody, szczupły, ale mi się i tak nie podoba 😂 

4 minuty temu, Pokraka napisał:

Pokazałam ci Justynę lat 51? Jak się ma taką figurę jak ona, wywala się wszystko 😉

Ile 50 latek wygląda jak Steczkowska?  

Prędzej wyglądają tak 

Co się zobaczyło to trudno odzobaczyć.

• Haha 1

Młody, szczupły, ale mi się i tak nie podoba 😂 

Czego mu brakuje, że nie trafił w Twój gust?

4 minuty temu, Miecz napisał:

Dobieram kolory. Pstrokrotka jest bardzo wrażliwa na tym punkcie. To musi być tak dobrane, że barchany same jej spadną z tyłka.

Na tę okoliczność kupiłam 4 pary nowych, koronkowych majtek. Tak, tak. Jeszcze się w koronkowe mieszczę 😡

6 minut temu, Miecz napisał:

No i okazja jest wyjątkowo wyjątkowa. Należy ja uświetnić w sposób doskonały.

Przed chwilą, Baba napisał:

Na tę okoliczność kupiłam 4 pary nowych, koronkowych majtek. Tak, tak. Jeszcze się w koronkowe mieszczę 😡

Z koronek można zrobić każdy rozmiar. 😴

1 minutę temu, Miecz napisał:

Bywają starsze kobiety wulgarnie ubrane, ale to wyjątki, dlatego rzucają się w oczy. Młode kobiety niestety wyglądają tak samo, trudno je odróżnić. Wyglądają w ciuchach i makijażu jakby wyszły spod jednej sztancy.

Jak nie są ubrane wulgarnie to są ubrane jak ciotki klotki i babcie. Niestety rzadko spotyka się ubrane fajnie. Może jeszcze 30-40 latki tak potem to już błyskawicznie w babcie lecą. 

Zawsze tak było, że wiekszośc młodych nosi się modne. Modne ubrania fryzury i makijaże.  Jeśli dopiero teraz zacząłeś to dostrzegać to oznaka starzenia się i tyle 😉 

1 minutę temu, Baba napisał:

No nie wiem, nie wiem😴 Mnie nie rajcuje nagie ciało, ale takie, jak to nazwać, "zakryte"? Barchany obowiązkowo po kolana. Takie zimówki.

5 minut temu, Baba napisał:

Pokazałam ci Justynę lat 51? Jak się ma taką figurę jak ona, wywala się wszystko 😉

Jednak znakomita większość tak nie wygląda. Jednak nie znaczy to, że ma się ubierać byle jaki i nie modnie. 

8 minut temu, Pokraka napisał:

Ile 50 latek wygląda jak Steczkowska?  

Prędzej wyglądają tak 

🤣 trochę grubsza jest córka moich sąsiadów i wyobraź sobie, że często zakłada tak krótkie szorty. Ma 36 lat i uważa, że w tym wieku jej pasują 🤣 

6 minut temu, murb napisał:

Co się zobaczyło to trudno odzobaczyć.

Można oczy umyć  

Jak nie są ubrane wulgarnie to są ubrane jak ciotki klotki i babcie. Niestety rzadko spotyka się ubrane fajnie. Może jeszcze 30-40 latki tak potem to już błyskawicznie w babcie lecą. 

Zawsze tak było, że wiekszośc młodych nosi się modne. Modne ubrania fryzury i makijaże.  Jeśli dopiero teraz zacząłeś to dostrzegać to oznaka starzenia się i tyle 😉 

Chyba po raz setny to napiszę: frak pasuje dopiero w trzecim pokoleniu. Są ludzie, którzy potrafią nosić się z klasą mimo upływu lat. Pani Kwaśniewska jest tego dobrym przykładem.

• Thanks 1

7 minut temu, murb napisał:

Czego mu brakuje, że nie trafił w Twój gust?

Sympatyczny chłopak ale taki szczypior, musiałby trochę zmężnieć jednak 😝  

3 minuty temu, Pokazcie stopki dziewczyny napisał:

miecz przystojniaku, pokaz stopki swe

Nie ma problemu! Nawet ładnie pachną! Dorabiam do emerytury ugniatając nocami kapustę kiszoną w silosach. Chcesz powąchać?

Sympatyczny chłopak ale taki szczypior, musiałby trochę zmężnieć jednak 😝  

Ależ takiego łatwiej objąć udami i ścisnąć mocno. Szukaj dobrych stron.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się