Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ciekawski - docent

coś Wam powiem

Polecane posty

Gość Każdą kobietę
do gorrącej--->zgadzam się z Tobą.Ja też bym uważała, że mu na mnie nie zależy i jest nie konktretnym mężczyzną, który nie wie czego chce i pragnie.

jejku - chodzi o to żeby nie latał za nia jak piesek z wywieszonym jezykiem i nie rozsiewał samych och-ów i ach-ów. lubie być adorowana, ale mnie taki do przesady słodki i adorujacy meżczyzna meczy:O to, że musi być bystry i zabawny to już ustaliliśmy, ale tajemniczy i intrygujacy facet uwodzący wzrokiem, dotykiem, uśmiechem, zapachem, głosem, dwuznacznościa, niedopowiedzeniami, kusi mnie dużo bardziej :D to ma byc wyrafinowana gra, magnetyzm, a nie kawa na ławę:O

Gość mona lisaaa ___000
czy znacie podobny wiersz(ten co na 1-ej stronie),ale skierowany do mężczyzny:)

Wierszyk pod spodem nie jest do końca podobny, ale skierowany do faceta i do tego śliczny Już szumią kasztany i pachnie już wiosna Pamiętaj kochany by jakąś radosną By jakąś radosną na wiosnę mieć minę I wiosnę przywitać jak ładną dziewczynę Za wszystko, co było głupie i złe Za wszystko, co było przepraszam Cię Nie gniewaj się za wszystkie moje żale Zapomnij o tym, czego nie było wcale Zapomnij o głupich uwagach przy stole Już nie myśl o żartach zupełnie nie w porę Przepraszam za słońce przepraszam za deszcz Za wszystko, za co tylko chcesz Już szumią kasztany, kasztany i bzy Pamiętaj kochany pamiętaj, że ty Że w związku z tą wiosną, co może przyjść jutro Uśmiechnij się trochę i nie patrz tak smutno O wszystkim, co było głupie i złe Zapomnij, zapomnij przepraszam cię Nie gniewaj się za wszystkie moje żale Zapomnij o tym, czego nie było wcale Zapomnij o głupich uwagach przy stole Już nie myśl o żartach zupełnie nie w porę Przepraszam za słońce przepraszam za deszcz Za wszystko, za co tylko chcesz

Gość mona lisaaa ___000
baardzo ładny, a znacie jeszcze jakis:)ten juz wykorzystałam, a zdaje sie to tekst piosenki;)