Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość stacje z internetu

Czy jest program komputerowy działający na zasadzie RDS-u i móc zaprogramować..

Polecane posty

Gość stacje z internetu

Wiem, że jest program komputerowy działający na zasadzie RDS-u czy ktoś wie jak się nazywa, i nie chodzi mi o winampa, chce zrobić tak żebym miał wyświetlaną informację o wykonawcy i tytuł piosenki z 3-4 stacji na raz, i żeby zmieniały się tytuły wraz ze zmianą piosenki. Na takiej zasadzie działają radia internetowe, jeżeli ściągnie się plik danego radia i otworzy w winampie to jest tak jak wyżej opisałem, ale da się zrobić tak tylko z jedną stacją, Słyszałem też, że nie ma tunerów komputerowych z obsługą RDS -a że to kwestia sprzętowa. Chce znaleźć program komputerowy, który by działał na zasadzie panelu radioodbiornika. Żeby móc programować kilka stacji z Internetu, i przełączając przyciskiem góra - dół ( tak jak w każdym panelu radia).Proszę o konkretną nazwę tego programu lub podpowiedzi gdzie mógłbym coś znaleźć. Pozdrawiam i dzięki z góry za ewentualne poważne odpowiedzi.

Gość Winamp
:classic_cool: tylko naucz się go obsługiwać.

Gość stacje z internetu
Jeżeli ci chodzi o to że są w winampie stacje radjowe i TV to wiem ale nie wszystkie można znaleźć i niektóre stacje nadają tylko ze swojej srtony, i że da się tworzyć play liste to też wiem ale czy w tym przypadku ona się przyda to nie wiem.