Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość arek_

Dlaczego faceci chodzą do prostututek

Polecane posty

Gość arek_

Pojawił się temat z pytaniem o ceny dziwek. Dyskusja zaczęła zmierzać w kierunku przyczyn popytu na tego typu usługi u przykładnych mężów. Więc zakładam topik. Moje zdanie jest nastepujące, jeśli żona kocha się z mężem tylko po bożemu i raz w tygodniu to czego drogie panie się dziwicie, że facet lata do dziwki. Bardzo często się zdarza, że facet w małżeństwie ma 0 orala i 0 anala i co wtedy? Zauważcie, że jest bardzo mało facetów, którzy mają robionego loda, a wszyscy lubia robić minetki. Dlaczego ?? Czyzbysmy byli gorsi.?? Dlatego właśnie faceci chodzą do dziwek.

Gość kup w płynie
Znasz jakąś co loda nie robi ?

Gość Brondynka
Pewnie masz dużo racji.

Gość Robert DN
Nie pozwolę żonie zrobić loda, bo jak później będzie całowała moje dziecko ? Coś w tym jest :D

Gość a mojemu facetowi
wystarczy raz na MIESIĄC a mnie nie, co o tym sądzić?

Gość do roberta
a co masz zagrzybionego?

I to podczas meczu Polska-Ekwador, na oczach milionów telewidzów. :-o

Gość arek_
Dziwię Ci Robert, bo uważa, że robie loda to nic złego. A przecież każdy sie myje, więc nie widze problemu.

Robercie, może najpierw powinieneś pokochać swoje ciało? Bo jak człowiek zrozumie, że własne instynkty są czymś dobrym, to potem może o wiele wiecej brać i dawać. Pozdrawiam.

Gość .................nudne to już
To że ktoś jest żoną czy mężem nie oznacza że ma wszystko robić. Jeśli tak ktos pojmuje związek to po co się żeni i potem oszukuje druga osobę , niech korzysta z prostytutek. Druga sprawa, typowo biologczne uwarunkowanie. Kobiece wydzielny ( śluz) zawierają duże ilości feromonów, które działają podniecająco na mężczyznę , dlatego oral w wykonaniu panów jest tak dla nich samych podniecający. Muszą jednak pamiętać o tym, że oni tam w ten sposób nie pachną dla kobiet, pewnie to jest jedna z przyczyn dlaczego kobiety nie przepadają za tą formą seksu. Poza tym wiele kobiet osiąga orgazmy tylko pochwowe, więc takie pieszczoty tego miejsca u nich są uzasadnione, w przypadku mężczynz tak nie jest, osiągaja orgazm bez problemu przy normalnym stosunku, więc w czym problem, tym bardziej że faceta można przecież pieścić ręką. Nie wszystko czego się chce można mieć w życiu a jeśli ktoś tego nie rozumie i nie szanuje tej drugiej osoby to jest gówniarzem i tyle. Zdradzają swoje żony faceci bez charakteru.

Gość .................nudne to już
Błąd, powinno być : "Poza tym wiele kobiet osiąga orgazmy tylko łechtaczkowe, więc takie pieszczoty tego miejsca u nich są uzasadnione"

Kiedyś sobie nie wyobrażałem że można \"tam\" pójść i zdradzić żonę/partnerkę....a tu dwa lata małżeństwa i poważnie się zastanawiam czy nie skorzystać...małżeństwo leczy ze złudzeń!!!

Gość glupie baby
bo po ślubie po pewnym czasie sporo kobiet staje sie spasiona , obleśna , chodzą w tych swoich dresikach po domu z maseczkami , w papilotach , oglądają m jak milosc i obzeraja sie ciastkami i nnym gównem . Jak tu się z taką kochac ble , zresztą tragedia w łózku po bozemu , zero polotu a oralek tto juz marzenie .

Gość eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee./
A gupoty piszecie...czy damy im dupy,czy zrobimy loda itd. to ci którzy maja ochote na skok w bok to robią...czemu faceci chodzą do burdelu? bo lepsza jest dziwka od kochanki mniej kosztuje i jest dyskretna-macie swoją odpowiedz...podłanczam sie do wypowiedzi pana ,który pisze o dresach w domu-fakt jak już mamy stałego partnera mniej o siebie dbamy...dzieki,to mi daje do myslenia i jutro znów zaczynam biegać-aby odchudzić swoją dupę...no magłam ładniej to napisać ale ...

i jako kobieta jeszcze coś dodam panowie to działa w 2strony...wam też brzuchy rosną,dupy itd. i częściej prysznic bierzcie...;)

Gość najmiejszy
Psiocha po jednym dniu wali jak wysypisko śmieci.Fiutek co innego.Po całym dniu ledwo trąci.Zatem przyganiał kocioł garnkowi.Same się myjcie karwa, nie z pretensjoma do nas.

mały nie pyskuj-przyznałam wam rację z czasową niechęcią do zon-bywa i tak...ale miło jest 2-je wyglada i pachnie ładnie;)

Gość najmiejszy
Ja pachnę.Poczułem się urażony.Nie generalizuj.

zreszta jesteś mały to pewnie i młody -faceci w pewnym wieku tak wala i nie mowie koniecznie o penisie chociaż...ale te pachy i u nie których nogi fuuuuuuuuuuu

przeciez nie pisze wszyscy tylko nie którzy...tak samo jest z zonami nie które dbające o siebie a są takie ,że zapominają o tym-niestety

Gość najmiejszy
Jestem właśnie w tym pewnym wieku.Myślę, że jesteś młodsza ode mnie.Nie śmierdzą mi stopy, myję się codziennie i używam wód toaletowych.I jak Ci w dzióbku?

do dzioba obcym nie biorę...dobra bo wychodzę na chamska osobę...lubię pachnących panow..skoro wiem jak u nie ktorych jest to pewnie nie jestem taka młoda jak ci się wydaje...moze jesteśmy w tym samym wieku

oczywiście stara tez nie jestem:D

Gość aaa a
li pwnie dlatego , że prosta tytka do niego nie przyjdzie

Gość bo kobitki
po ślubie przistaczają sie w matki i żoneczki gderliwe i przelewające miłośc matczyną na dziecko co nie neguję . Ale do cholery neguję to że nie sa nadal kobietami i kochankami " jak im się tylko wydaje " oglądnijcie sobie chcę by piękną i zobaczcie o ile lat się starzeją nasze kobiety . Wy baby myślicie że jak nadstawicie tyłka to nas zaszczyt jakiś kopnął i co ten stary chce dałam mu a on jeszcze wybrzydza.I spytam się was czy wolicie chleb z samym masłem czy chleb z dodatkami ,a odpowiedźcie sobie same

Gość bo kobitki
po ślubie przistaczają sie w matki i żoneczki gderliwe i przelewające miłośc matczyną na dziecko co nie neguję . Ale do cholery neguję to że nie sa nadal kobietami i kochankami " jak im się tylko wydaje " oglądnijcie sobie chcę by piękną i zobaczcie o ile lat się starzeją nasze kobiety . Wy baby myślicie że jak nadstawicie tyłka to nas zaszczyt jakiś kopnął i co ten stary chce dałam mu a on jeszcze wybrzydza.I spytam się was czy wolicie chleb z samym masłem czy chleb z dodatkami ,a odpowiedźcie sobie same

Tobie dzisiaj wystawila tylko co...Jak chlebek świezy może byc samo masełko:)