Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kokoszka21

do dziewczyn bioracych jasmin

Polecane posty

Gość kokoszka21

nie wiem co mam robić...:( tak wszyscy zachwalali jasmin, a ja jestem za ponad polowa opakowania i oprócz tego ze mam plamienia codzień to jeszcze na dodatek dzis zaczęło mniee boleć przy oddawaniu moczu:( napewno ma to cos z tym wspólnego bo wczesniej takich problemów nie mialam...latam co pół godziny do łazienki , sikam króciótko a przy końcu pojawia sie ten cholerny bół...czy to normalne?? miala któras z Was takie objawy?? powiedzcie prosze bo nie chce lecieć do lekarza

Plamienia przy yasmin zdarzaja się nawet przez 3 opakowania, jeżeli nie miną ,musisz zmienić na inne z większą zawartością hormonów. Co do innych objawów, to zakażenie dróg moczowych. Musisz iść do lekarza, dostaniesz furingosept albo inny lek na to. Nie ma związku z braniem tabletek.

Gość kokoszka21
ale byłam 2 tygodnie temu...robilam badania, cytologie, nic nie wyszło wiec niemozliwe ze nagle mam zakazenie...(chyba)

Zapalenie dóg moczowych można bardzo łatwo załapać. Wystarczy sobie przeziębić pęcherz. Wybierz się do lekarza rodzinnego , powie ci to samo;)

Gość kokoszka21
ale rodzinny juzmi tych lekarstw nie przepisze, nie??? trzeba bedzie sie rozkładacznowu przed ginekologiem:/

Gość g_b
zapalenie dróg moczowych leczy sie u normalnego lekarza, nie ginekologa. idziesz, zbada brzuch, przeprowadzi wywiad, recepta i do domu. Radze nie odrywac nerek...