Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość el sueno de morfeo

Były, niekończąca sie opowieść

Polecane posty

Gość el sueno de morfeo

Jak to jest z tymi byłymi facetami, dlaczego najpierw sie z nami rozstaja, a poźniej, gdy spotkajanas przypadkiem, po okresie czasu, gdy nam juz coraz mnie zalezy na kontakcie z nimi, nagle uczucie ich wraca, mowia ze zdali sobie sprawe z bledu ktory popelnili, ze tylko wlasnie z nami było dobrze itp. Jestem moznaby powiedzieć na etapie koncowym zapominania, a teraz on chce wrócić!! 2 miesiące temu bez wahania bym sie zgodziła, a teraz niby nie chce, choć łapie sie na mysleniu o nim. Ech cieżka sytuacja:)

Gość tak to juz jest i tak działa
Jak wie, że go kochasz - to go tak nie ciągnie, nagła zmiana zwrot, obojętnosć - to działa na nich jak młyn na wode. Mają dusze myśliwych, psów gończych jak im cos ucieka zwykle zaczynają gonić.

Gość el sueno de morfeo
No tak. I sprawdza sie wlasnie scenariusz przewidziany przez mojego przyjaciela. Ze gdy facet zobaczy ze wcale sie nie przejmujesz tym co sie stało, ze umiesz sie bawić bez niego, zobaczy Cie w otoczeniu innych facetów to nagle zauwaza sie powrot jego uczuć. Myslalam ze na takie zabawy jestesmy juz za starzy. Ale tu pojawia sie kolejny dylemat, czy olać go w tym momencie, skoro tak dobrze szlo mi zapominanie, czy moze pozwolić mu na powrot. Z jednej strony jak ni zaryzykuje to sie nie dowiem, z drugiej jaka mam pewność ze bedzie przynjamniej w połowie tak dobrze jak kiedyś,i ze za jakiś czas nie bede przezywala tego co tak bardzo balalo oraz dochodzi do tego jedna sprawa: ze on dostanie to czego chciał. Ja juz nie umiem chyba zaufać niestety:(

Łatwy żer. Tak bym to nazwała. Ucieka, bo myśli, że znajdzie inną - lepszą. PO paru nieudanych próbach dociera do niego, że nie jest taki macho - nie wchodzi do klubu i każda jego - jak mu się wcześniej wydawało. Najpierw sam w to nie wierzy, a później... ech, to może lepiej mieć tę byłą, niż nie mieć żadnej.... Albo ta, dla której cię zostawił olała go. Wciskają więc te swoją ściemę o uświadomieniu wielkich uczuć. Obrzydliwe. Mam jedną zasadę : NIGDY nie wchodzi się dwa razy do tej samej rzeki. Innymi słowy: każdy rozbity talerz można na powrót skleić. Tyle, że rysa pozostanie - na zawsze.

a dlaczego sie rozstaliscie?? moze on rzeczywiscie chce do ciebie wrocic?? zastanow sie nad tym ale nie rob nic na sile to nie ma sensu pozdrawiam:)