Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lizusia23

moja siostra 19lat twierdzi, że ma zmarszczki. możliwe?

Polecane posty

Gość Lizusia23

parę dni temu moja siostra w rozmowie telefonicznej (mieszkam w innym miescie niz ona) stwierdziła, że ma 4 zmarszczki mimiczne. wśmiałam ją a ona się obraziła. wczoraj rozmawiałm na ten temat z mamą i mam twierdzi, że Kaśka naprawde ubzdurała sobie, że ma zmarszczki mimiczne od uśmiechania się. co ja mam powiedzieć siostrze, żeby wybiła sobie tą głupotę z głowy? przecież na zmarszczki jest jeszcze za młoda i ich po prostu nie ma. co mam robić?

tez mam 19 lat i kolo ust tzn..w tych miejsach od usmiechenia mam zmiatrszczki, ale sie nie przejmuje tym..i wcale sobie tego nei ubzduralam,nawet moj brat (satrszy) powiedzial,ze szybko bede miec tam,bo juz m isie zaczynaja robic :) ale cos tam.mlodsza sie przeciez nie robie,a sa rozne kremy..dam rade :P

Gość Lizusia23
no tak, ale fakt jest faktem, że moja siostra naprawdę nie ma zmarszczek. ma wyjątkowo gładka cerę (jak ja jej zazdroszczę :( ) i te głupie zmarszczki robią się jej tylko wtedy jak sie usmiecha, z resztą każdemu wtedy się robią a ona robi z tego kłopot choc nigdy na cerę nie zwracała uwagi

Gość a może ona ma
jaja i te zmarszczki ma własnie na jajkach :-D ;-)

w trej sytuacji mysle,ze nie przetlumaczysz jej nic. sama musi wreszcie zrozumiec..albo postaw kolo niej osobe,ktora naprawde ma zmarszczki (najlepiej duzo), niech zobaczy,ze robi problem z niczego. samym tlumaczeniem nie trafisz do niej...bo mnie by to np. nei ruszalo :)

Gość iueqiurqwvgfiqg
Kiedyś biolożka nam mówiła na lekcji,że w wieku 20 lat umieraja powoli włokna kolagenowe w skórze i zaczynaja się robić zmarszczki...

Gość madziaaaaaa19
:(sluchajcie to jest prawda!! ja mam 19 lat i mam straszne zmarszczki pod oczami. tragedia zalamka nie moge sobie z tym juz poradzoc, sama nie wiem jak to mozliwe. i niech nikt tylko nie mowi ze to sa urojenia...

Gość mozna i mozna
to szkodliwy wplyw slonca ...........filtry polecam teraz i 1latki maja zmarszczki przez te slonko

Gość GabrysiaPomocnaR
Mozliwe, ze ma zmarszczki mimiczne. W jej wieku rowniez mialam kurze lapki. Dobry na to bedzie krem przeciwzmarszczkowy nanobase, juz po pierwszych uzyciach splyca zmarszczki.

Ja mam ok 30 i już nie wierzę w żadne kremy antyzmarszczkowe. Najlepsze co znalazłam dotychczas na moja cerę cucha i wrażliwą jedyne, co naprawdę skutecznie wygładza zmarszczki których bardzo nie lubię to kolagen byłam 3 razy u kosmetyczki i nakładane były mi płaty kolagenowe ale to kosztowało ok 100 PLN więc drogo! Na szczescie znalazłam płatki ktore mogę same nakładać kosztuje ok 20 PLN a efekt ten sam - szybki i skuteczny kupuje je na beautyface .pl

Gość jagryzka
Mozliwe - zaproponuj siostrze terapie kwasem haliuronowym i bedzie wszystko gralo jak trzeba (polecam gabinet Esmediqua)