Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość WŚCIEKŁA NATULINA

MĘŻOWIE

Polecane posty

Gość WŚCIEKŁA NATULINA

co wasi mężowie robią w domu lub przy dzieciach. ja się ze swoim dzi ś pozarłam o zakupy. mam dość

Gość WŚCIEKŁA NATULINA
up up up

Gość O zakupy

Gość pipeńka i cycuszeńki
nie mam meza ale pewnie by mnie dymal caly czas

Gość anka1
pracujem oboje i tak samo w domu mamy podzielone obowiązki ja np. nie odkurzam ale zato on nie ściera kurzy

Gość pytanie do
zależy co jest do zrobienia...:P

No to was zaskoczę,chyba jestem prawdziwą szczęsciarą:P mieszkamy razem 4 lata ponad i mamy podzielone obowiazki,narzeczony pomaga mi bardzo duzo i robi to dobrowolnie i przyjemnoscia,nie jest pantolfem,lec lubi porzadek jak ja:) *razem na wieksze zakupy *wynosi smieci *ja na biezaco sprzatam,gotuje,piore,drobne zakupy *odkurza *prasuje:D nikt mi katow jak on nie uprasuje:) *myje okna *od 4 lat robi codziennie kolacje:) to by było wszystko chyba,chyba musze bardziej go cenic,bo widze ze mam wielki skarb,wyniosł to z domu,zawsze pomagał mamie . :D:) pozdrawiam🖐️:)

Gość lilia_wodna
piekne, mi tes poniosa do nieba, pelengo stoktortek i jego:) mam taki sam skarb;) umie nawet zwierzaczki karmic, kapac, zajac sie nimi:) umie prasowac, gotowac, sprzatac;) a co wazne tez uwazam, ze raz jedno robi am raz drugie:) podzielone i wzjamene:)

Gość mój.
Bardzo duzo pracuje,do domu przyjeżdża na obiad i znów wraca do pracy.Wieczór poswieca dziecku/18 lat/.Wszystkie weekendy spędza z dzieckiem-wycieczki ,zwiedzanie,wspólne wyjścia W domu nie robi nic,ale jest cudownym ojcem i porzadnym mezem.

juz poprawiam>>nikt mi spodni w kant nie uprasuje jak Daniel:D Ciesze sie kobietki :):) lilia:):) >> moj to czasem dokarmia nasza mała kocice:D pozdrawiam wszystkie szczesilwe i te mniej szczesliwe:) buziaki😘

Gość KACHA_112
ja znalazłam rozwiązanie (połowiczne) www.a.pl robie listę lub głośno myślę a mój mąż zamawia , polecam :))))