Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malaania22

czy jestem w ciąży??? pomóżcie...

Polecane posty

Gość malaania22

Witam, mam pytanie. Kochałam sie z chłopakiem podczas miesiączki bez zabiezpieczenia. Okres spóźnia mi się 4 dni, w dodatku niedawno zauważyłam dziwne jednodniowe plamienie na majtkach, była to krew. bolą mnie piersi, ale w ogóle brzuch, a z reguły bóle były silne... Proszę pomóżcie, może któraś z Was była w podobnej sytuacji??

hejka...moj okres sie tez spoznia, juz ok 6 dni...robiłam test, wyszedł negatywny ale chyba zrobie dzis albo jutro kolejny, zeby sie upewnić...a poza tym bardzo bym chciala juz dzidziusia i czekam na pozytywny wynik testu:-) Tez mam bóle brzucha, takie dziwne wiercenie jakby:-)piersi są takie wrażliwe no i wciąż latam do kibelka siusiać:-) A poza tym nie mam nudności, nie wiem czy jem wiecej, bo ja zawsze chłonę jak odkurzacz...:-) No i jeszcze jakies beznadziejne zmiany nastroju dochodza..w jednej chwili potrafię ryczec i sie wkurzac na mojego Misia a za chwile sie smieje:-) hehehe....

Gość generałowa
a co to my pomożemy ? test , potem lekarz

aha, jeszcze ostatnio strasznie mi brzuszek wydęło...nie wiem zupełnie dlaczego...nie jem nie wiadomo czego, ćwiczę (brzuszki i sex:-)) a brzuch sie jakos tak powiekszył...nie w sensie duzy, tylko taki jakby napompowany:-)

Gość grzybobranka
a zawsze do tej pory miałas reguralne??hmm jest mala szansa ze zaszłas podczas okresu ale szansa jest zrob test a sie dowiesz

Gość pytanie do
większy brzuch to już totalne urojenia...dopiero w trzecim miesiącu dostrzega się jaką taką różnicę że zaczyna się powiększać brzuch a nie od chwili zajścia w ciążę....

jak ktoś chce być tak strasznie w ciąży jak pani Kolorkowa to sobie wszystko wmówic potrafi łącznie z powiększonym brzuchem i częstym sikaniem w pierwszych tygodniach ciąży :P

chyba zle sie wyraziłam bo mnie zle zrozumiałyscie....chodziło mi nie o powiekszenie brzucha ciazowe..ale o takie wydęcie, jak po zjedzeniu fasoli:-)sama nie wiem jak to nazwać... A moze rzeczywiscie za bardzo chcę dzidziusia:-)

Kolorkowa ---> to ja ze swojej strony życze powodzenia :) :) 🌻

teoria----> dzieki wielkie...mam nadzieje, ze sie uda...robiłam test i troszke mi bylo smutno jak wyszła jedna kreseczka, ale to było ze 3 dni temu...teraz spoznienie okresu osiaga juz ok. 6 dni:-) wiec wtedy moze jeszcze bylo zbyt wczesnie...ostatni okres miałam 31 marca:-) Zreszta, teraz jak sie bardzo chce to pewnie wiele rzeczy bedzie mi sie wydawało...:-)mam nadzieje, ze wkrótce juz nie wydawało tylko ze wszystko sie spełni jak chce:-)

wiesz te 6 dni spóźnienia to nie mało jest :) a wcześniej miewałaś takie opóźnienia ? bo może test był jakiś nie halo i dlatego nie wykazał

Wiesz...ja przestałam brac pigułki chyba pod koniec stycznia lub na poczatku lutego...dostałam wtedy okres 23 lutego...kolejny okres - ładnie 31 marca...a teraz cisza...:-) Wiec nie wiem czy jest to spowodowane jakims rozregulowaniem, chociaz poprzednie okresy miałam regularnie:-) A 6 dni to mysle ze tez nie jest mało...chyba dla pewnosci zrobie jeszcze jeden test... Tylko ze wiesz....myslałam, ze bede miała jakies objamy bardziej konkretne...a mdłosci kiedy sie pojawiają ??

aha, nazwy testu nie pamietam, bo z głupoty wywaliłam opakowanie, ale to było w nazwie: test z dzidziusiem, kosztował dokładnie 11,50:-) chyba ze masz jakis inny godny polecenia?

o mdłościach i testach nic nie wiem bo jeszcze nie mam dziecka ani w ciąży nie jestem :) nie chcę Cię martwić ale to na 99 % przez to odstawienie baaardzo często tak jest, że po odstawieniu 2, 3 okresy sa regularne a potem cisza przez 40 dni nawet :( poczytaj sobie tutaj bo te dziewczynki mają dokładnie to co Ty tzn po kilka dni spóźnienia i testy negatywne a też niedawno odstawiły tabsy http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3185377&start=960

oki, poczytam na pewno...dzieki wielkie za pomoc...:-) Mam nadzieje, ze w koncu mi sie uda:-) Zycze duzo słonka na dzis:-)

Gość małaania22
tak do tej pory okres był regularny... może to moje urojenia, już sama nie wiem... po ilu dniach od terminu wystąpienia miesiączki mogę zrobić ten test??

ja mysle ze jak sie spoznia tak z 6 dni czy tydzien to juz mozna zrobic test...ja tamten zrobilam za wczesnie....z pewnoscia za wczesnie...

Gość Jarzębinka
Jestem w takiej samej sytuacji. Też kochałam sie z facetem bez zabezpieczenia i nie mam juz tydzień okresu. Załamka.

ajjj przestancie wy sie przejmować głupotami, co powiecie na silne bole jajnikow piersi bolesne przez kilka miesiecy bez przerwy , nudnosi, zmeczenie, temp w pochwie 37,4 spozniajace sie krotkie brazowe okresy!- nerwy!! stres! wiecie do jakiego stanu mnie to doprowadzilo, 5 miesiecy przezywalam ze moge byc w ciazy a nie bylam to bylo mje glupie ubzduranie i przezywanie, wszystkie objawy ciazy moga pojawic sie jak sie je wmawia i sie przezywa, robcie to w nieplodne albo w plodne skorzystajcie z zabezpieczen, wsrzeemiezliwosci albo seksu analnego ehe :)