Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość iniak

Dlaczego faceci nie dzwonią?

Polecane posty

Gość Stefania34
W sumie fajnie, ze jakis facet sie tutaj pojawil:) Pytalam go dlaczego malo sie kontaktuje i uslyszalam, ze nie przepada za smsowaniem i dzwonieniem. I oczywiscie Ty jako przedstawiciel meskiego rodzaju rozumiesz to doskonale :):)

Gość Stefania34
do porsche - tez tak sadze

Gość Stefania34
no i co orzel czy reszka? temat sie wyczerpal:), jedna wypowiedz porsche i mamy wszystko na temat..tacy sa wlasnie faceci ( bez urazy ale w wiekszosci przypadkow tak niestety jest)

Gość ivvv
nie zgadzam się, że nie dzwonią. Mój nie dość, że zadzwonił po pierwszej randce, to od dwóch lat dzwoni do mnie codziennie. Bez względu na to, czy się widzimy, czy nie (oprócz weekendów, które spędzamy ze sobą 24h). To chyba zależy od człowieka. Po prostu.

Gość Stefania34
po prostu Twojemu facetowi zalezy i wlasnie tak m.in. to okazuje. Ci ktorzy nie dzwonia zwyczajnie nas zlewaja i tyle

Zależy jeszcze w jakim celu dzwonią? Ja np nie czuję potrzeby dzwonić \"tak o\" i dzielić się np tym, że dziś w pracy były imieniny Pani Krysi :D. A takie gadanie o dupie marynie mnie nie interesuje.

Gość Stefania34
w porzadku, a co powiesz w takim razie na temat wczesniejszej wypowiedzi porsche?

Gość Stefania34
z facetami roznie bywa, ciezko ich wyczuc. Niewiele mowia, a pewnego dnia ida sobie w dluga bez zadnych wyjasnien

Gość Stefania34
tak jak ty to robisz co

Gość ivvv
bo oprócz takich prostaków, jak porsche 911, istnieją jeszcze normalni meżczyźni - wrażliwi i męscy. Niestety, buraki typu pan p.911 tego nigdy nie zrozumieją ;-)

Gość giulialalala
A co jeśli na począku spodobałam się facetowi, po pierwszym spotkaniu pyta czy bedzie mogl sie jescze odezwac -oddzwania po tygodniu zeby sie umowic na kolejne spotkanie, za drugim razem mowi ze sie odezwie, a po prawie tygodniu ciszy, gdy napisałam mu niezobowiozującego smsa (co slychac itp) nie odpisał.... przeciez mogl odp chocby z czyetj grzecznosci :|

Gość stefania34
niewatpliwie wpadlas mu w oko, moze jeszcze za wczesnie na wyciaganie wnioskow, bo z tego co zrozumialam spotkalas sie z nim 2 razy?, troche malo zeby cos powiedziec. A ztym odpisywaniem faceci juz tak maja. Szlag mnie trafia gdy ja pisze i nie ma odzewu. Poczekaj jeszcze troche, jesli sie nie odezwie daj sobie spokoj, nie ma sensu taka znajomosc

Gość życie...
ja dostałam smsa kilka minut po odjechaniu autobusem. Parę minut później rozmawialiśmy kilka godzin przez gg. Teraz jesteśmy już razem 5 miesięcy... Jak zależy to napisze. Zawsze tak jest. faceci jak coś chcą to to zdobywają, a taki wykręty typu - chce przeczekać, by nie pokazać że mu zależy jak dla mnie są głupotą. Bo jaki facet czekałby jakby na jego drodze pojawiła się boska, piękna kobieta, z którą rzekomo tak super spędzał czas?? chyba chciałby ją mieć od razu a nie czekać na to kilka dni lub tygodni...

Gość stefania34
jestem tego samego zdania nie trzeba tutaj specjalnej filozofii, to jest proste. Zalezy - dzwoni czy tam pisze, nie zalezy - nie kontaktuje sie. Dopiero co wczoraj mowilam, ze facet sie nie odzywa, dzisiaj juz to zrobil i zapytal czy o nim zapomnialam...troche mnie to denerwuje, takie wzajemnie czekanie kto pierwszy zrobi krok i sie odezwie, przeciez nie o to tu chodzi tylko zeby kontaktowac sie ze soba kiedy mamy na to occhote

Gość kobieta 24
zgadzam się-jak nie dzwoni to mu nie zalezy-nie chce kontynuować. i nie ma co się zastanawiać-i absolutnie nie dzwonić pierwsza. trzeba po prostu olać-może być trudne-ale jeszcze gorzej jest mieć głupią nadzieję.

Gość giulialala
Szkoda...:((najgorsze jest to, że nawet nie wiem co źle zorbiłam...wydawało mi się że było ok a tu nagle cisza....

Gość stefania34
Daj sobie spokoj z tym gosciem giulialala, nie warto sobie zawracac nim glowy. Tego kwiatu pol swiatu :)i na pewno w koncu trafisz na wlasciwego faceta, ktory bedzie zachowywac sie normalnie. I popre tez w 100% kobiete 24 - nigdy nie dzwon, nie pisz. To i tak nie ma sensu a jeszcze pogorszy sprawe, bo zwyczajnie bedziesz czula sie upokorzona. Faceci nie kontaktujac sie z nami daja nam do zrozumienia, ze nie chca kontynuowac znajomosci - tak powiedzial kiedys moj kumpel. I to jest prawda, ktora czasem boli ale trzeba ja przelknac i nie narzucac sie.

Gość sloneczkooo990
:( Powiedzcie co robic!!:( Jestem..z kims od 2 lat...widzielismy sie ostatnio w zeszle wakacje... On...mowi ciagle ze nie ma czasu bo tyra..chcialam zeby zadzwonil a on zwyczajnie mowi ze woli jak sie spotkamy:( Czy jest jest sens czekania na niego?? Mamy kontakt przez GG..

Gość misia20_89
Ja mam ten sam problem co stefania34 ...przez całe 5 dni sie nie widujemy,bo on pracuje do pózna i nawet niema czasu kiedy sie spotkac.Dopiero w soboty sie widzimy;( Cały tydzień nie dzwoni ani nie pisze,dopiero jak ja mu wysle eska na dobranoc to mi odpisuje,a tak sam z siebie nigdy sie nie odzywa..To juz trwa 2 lata.Mi bardzo na nim zalezy on niby mowi,ze mnie kocha i ze mu tez zalezy,ale własnie brakuje mi tego kontaktu na codzien,chociazby glupi sms,czy chociaz sygnał...

Gość Pretorianin
Moze czekaja az ty zadzwonisz heheehehe

Gość doradzcie mi prosze
jakies tydzien temu na imprezie poznalam faceta. byl troche podpity, ale bardzo mily. komplementowal, proponowal wspolne przedluzenie wieczoru, odprowadznie do domu. ja jednak jestem ostrozna kiedy poznaje kogos nowego w obcym miejscu. grzecznie sie pozegnalam i powiedzialam ze jeszcze sie spotkamy. jakis czas pozniej spotkalam kogos z jego znajomych i dowiedzialam sie, ze bardzo mnie chwalil po imprezie, ze sie zauroczyl. nie wymienilismy sie numerami, ale bardzo latwo moze zdobyc moj nr od znajomych badz napisac na nk. domyslam sie, ze jesli by mu bardzo zalezalo to by to zrobil. i tak sie zastanawiam czy warto sie do niego odezwac. wiem, ze jest troche niesmialy, bo a imprezie odezwal sie do mnie dopiero po kilku drinkach, ale co z tego.

Gość Niesmialy1
Czasami tak jest ze to co smialym przychodzi latwo, dla niesmialych jest wielkim wyzwaniem. Pewnie to jest wlasnie powod. Moze uwaza, ze zrobi z siebie glupka jak zadzwoni do Ciebie, a nie dostal przeciez numeru. Sam mam problemy zeby czasami sie przelamac wiec wiem to z autopsji ;)

Gość doradzcie mi prosze
ale z drugiej strony gdyby mu zalezalo to by sie odezwal pewnie. ja w kontakcie bezposrednim sobie radze, ale jestem zbyt niesmiala aby do niego napisac tym bardziej, ze to ja znalazlam go na nk i zaprosilam do znajomych.

Gość Niesmialy1
Moze jeszcze sie odezwie nigdy nic nie wiadomo.