Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość iniak

Dlaczego faceci nie dzwonią?

Polecane posty

Gość ja Ci pomoge, ale
umknela mi jeszcze jedna sprawa - to Twoj obiekt zauroczenia, jak napisalas

Gość anonim-ka89
ogólnie chcę się dowiedzieć dlaczego on nie dzwoni sam tylko jak wyśle mu sms-a?? czy z wszystkimi facetami tak jest

Gość ja Ci pomoge, ale
Mysle, ze nie dzwoni dlatego, ze nie jest zainteresowany powazna znajomoscia z Toba, byc moze m in dlatego, ze ma zone. Jesli facetowi zalezy na kobiecie naprawde i chce z nia stworzyc powazny zwiazek ( o czym tutaj nie moze byc mowy z racji, ze on juz jest w powaznym zwiazku, przynajmniej z pkt widzenia prawa), to nie ma zadnych przeszkoda dla takiego, aby dzwonic, pisac, przyjezdzac, umawiac sie na spotkania. Taki facet chce jak najczestszego kontaktu, co jest logiczne. Kobiety maja zupelnie tak samo, prawda? On odpisuje na Twoje smsy czy tez potem oddzwania, poniewaz jest mily i kulturalny i widzi, ze zauroczylas sie nim w jakis sposob. Na pewno to dziala troszke na jego meskie ego (my kobiety tez lubimy byc adorowane, prawda?). Niemniej fakt, ze sam nie wychodzi z inicjatywa oznacza, ze nie postrzega Ciebie jako kobiete, ktora moglaby stanac u jego drugiego boku ( u jednego ma zone). Nie wiem czy moja odpowiedz Ci sie podoba. Ale napisalam swoj osad na temat danych, ktore przedstawialas.

Gość anonim-ka89
no może masz racje - ale on mówił że fajnie mu się ze mną rozmawia no i że chciałby się spotkać na kawę więc ... a ja od razu zaznaczam że mi również fajnie się z nim rozmawia ale niczego wiecej od niego nie chcę!!!

Gość anonim-ka89
no z wyjątkiem tego spotkania na kawę (za którą zapłacę sama!!!)

Gość hjghj
nigdy nie placi kobita. dla faceta to upokazajace.

Gość anonim-ka89
why??? kogo niby to może upokorzyć ,jakbym sama zapłaciła za swoją kawę?

Gość coccco
Ja lobię za bardzo rozmawiać z moja kobieta bo ona lubi długo rozmawiać, marudzić, jaka to nie jest gruba i ile przytyła. Jestem facetem tak już ukształtowanym ze szybko chciałbym porozmawiać i koniec - reszta rozmowy kiedy się spotkamy (a widujemy się codziennie).. Faceci nie lobią klepać jęzorem o pierdołach..

Gość anonim-ka89
raz rozmawiałam z nim prawie 25min i nie wydawało mi się żeby go nasza rozmowa nudziła - był zadowolony!!!tylko później już sam nie zadzwonił(musiałam go pogonić smsem)

Gość bo jest niesmialy dlatego
musisz go gonic smsem. wstydzi sie zadzwonic sam, bo wtedy by pokazal, ze mu zalezy i ze Cie kocha. a tak Ty jemu pokazujesz, ze tobie zalezy, a on wychodzi na zimnego cwaniaka. a tymczasem kocha cie i pragnie tak samo jak ty jego.

Gość anonim-ka89
bez przesady!!! kochać to on może swoją żonke. czuję do niego tylko zauroczenie - chwilowe bo juz powoli przechodzi!!! :) więc nie pisz mi że on kocha i pragnie

Gość anonim-ka89
chociaż z drugiej strony o tym pragnieniu to możesz mieć rację : bo kiedyś w rozmowie przez tel chciałby zobaczyć moje ciało w bieliźnie i dodał ze mu szczególnie zależy na dyskrecji

"może musi siedzieć po godzinach i nie ma juz potem na nic sił?" no prosze Was! jak mozna tak usprawiedliwiac faceta?! to wielki blad, to oszukiwanie samej siebie! moim zdaniem po prostu poznal kogos kto mu jeszcze bardziej odpowiada a moze jakas stara milosc powrocila

Gość anonim-ka89
a to dobre że nie ma już sił!!!

Gość kubeł wody
bo kiedyś w rozmowie przez tel chciałby zobaczyć moje ciało w bieliźnie i dodał ze mu szczególnie zależy na dyskrecji Ty sie autorko ciesz, ze tylko chciał zobaczyc cie w bieliznie , bo mój kolega zonaty przez 2 mies. nekał mnie sms , ze chce zobaczyc mnie... nago , a sama tez jestem w zwiazku...

Gość anonim-ka89
męska fantazja mnie rozśmiesza!!!

Gość śmieszne
nie dawno miałam podobny problem "dlaczego nie dzwoni" przeczytałam wszystkie wpisy w internecie i jak to przeczytałam uznałam ze nie zadzwoni, bo nie jest zainteresowany nie wi jak mi to powiedziec ... wszystkie wpisy z podobnymi sytacjami jak moje dlaczego dlaczego nie odzywa się kiedy znajomosc szła w kierunku dobry. Mam wrazenie ze wszytskie osoby na forach, które tak piszą to podłe i mściwe osoby wiec jesli bedziesz miec podobny problem jak ja nie wierz im !!!! zadzwonił do mnie po paru dniach i wiem dlaczego, nie powiedział mi to ale chodziło zeby mnie sprawdzic czy bede wydzwaniać, pisac z mojej strony cisza jak zadzwonił był tak miły i steskniony jak nigdy przedtem :) dziewczyny mezczyzni to mysliwi lubią zdobywac kobiete a jak czasem nie dzwoni (co działa na nas) musimy miec zimną krew a to oznaka ze mu zalezy i stanowi to komplement

Gość a ja sadze ze facet który
nie dzwoni bo sprawdza kobiete to jakis idiota, co gra w chore gierki. normalny facet zawsze zadzwoni jesli kobieta mu sie spodobała, jesli jest nia powaznie zainteresowany...pewnie sa jakies dziwne przypadki ze koles sie odzywa po kilku dniach ale to znaczy tlyko jedno ze nie traktuje cie dosc pwoaznie i jestes tylko przelotną znajomoscią , o której za kilka dni moze zapomniec. jesli oczarujesz faceta to bedzie pisał, bedzie dzownił. nie doszukujcie sie w facetach jakis skomplikowanych zachowań - typu sprawdza mnie, nie chce sie narzucac itp.

Gość wędrowny_samiec
"a ja sadze ze facet który nie dzwoni bo sprawdza kobiete to jakis idiota, co gra w chore gierki. normalny facet zawsze zadzwoni jesli kobieta mu sie spodobała, jesli jest nia powaznie zainteresowany...pewnie sa jakies dziwne przypadki ze koles sie odzywa po kilku dniach ale to znaczy tlyko jedno ze nie traktuje cie dosc pwoaznie i jestes tylko przelotną znajomoscią , o której za kilka dni moze zapomniec. jesli oczarujesz faceta to bedzie pisał, bedzie dzownił. nie doszukujcie sie w facetach jakis skomplikowanych zachowań - typu sprawdza mnie, nie chce sie narzucac it" A ja się z tym nie zgodzę!. Bo syty głodnego nigdy nie zrozumie!. Nie zapominajcie są nie śmiali męszczyźni, a takie coś z trudem im przychodzi. A jeśli tak narzekacie to czemu nie zadzwonicie same, czy sms-a nie wyślecie ??. Co to wy jakieś święte krowy jesteście czy co??

Gość śmieszne
męzczyzni nie przyznają się ze Nas sprawdzają !!!! robią mały krok w tyl a Ty nigdy nie sprawdzasz na czym stoisz??? ja nigdy nie powiedziałam mu na czym On stoi. Przyznam szczerze zawsze chłoipak z którym byłam na randce zadzwonił pózniej mniej więcej zaraz po (3 godziiny) jednak mówię o spotkaniach relacjach dalszych a bliżej mi juz do 30 lat wiec mam w tym doświadczenie, że wiem co im się podoba to że jestem miłą zołzą czyli kobietą symatyczną ale mającą swoje zdanie i bycie niedostępną (bez przesady) to ich kręci a nie laski które wydzwaniają - taką się nudzą. To Ty musisz czuc im się potrzebna.

Gość śmieszne
"pewnie sa jakies dziwne przypadki ze koles sie odzywa po kilku dniach ale to znaczy tlyko jedno ze nie traktuje cie dosc pwoaznie i jestes tylko przelotną znajomoscią , o której za kilka dni moze zapomniec" Traktuje mnie bardzo poważnie !!! a przedwczoraj zrobił ten krok ... w kierunku bycia razem więc bardzo kolezanko się mylisz :P

Gość anonim-ka89
a do mnie nie dzwonił sam i musiałam mu wysyłać najpierw SMS-a!!! już mi się to znudziło i z nim skończyłam!!!

Gość smieszne
tez dobrze ze zadzwoniłas skoro nie odzywał sie za długo ..... zycze szczescia i faceta który Ciebie bedzie traktował z godnoscia pozdr.

Nie odzywaja sie, bo albo maja kogos, maja cos na sumieniu itp. Sama tak olalam faceta. Sam do mnie pisal, ja mialam dylemat, co robic, czy isc w ta nowa znajomosc, czy ciagnac swoj zwiazek i walczyc o niego. Zbywalam tamtego nowo poznanego kolesia, pisal i pisal, ja odpisywalam, troche sciemnialam. w koncu przestalam po jakims tyg odzywac sie, bo nie moglam tak sciemniac, wybralam obecnego.

Gość tak sobie czytam i myslę
faceci nie dzwonią do łatwych dziewczyn i kobiet

Gość lynn
a ja np nie dzwonie, bo nie lubię ;/ nie lubie rozmawiać przez telefon...wole napisać smsa :-) jak moja dziewczyna zadzwoni to owszem rozmawiam i to często nawet długo, ale sam od siebie to bym nie dzwonił :P wolę napisać :)

bo jest róznica kiedy nie dzwonią 1. kiedy dzwoni po randce pisze co kika dni góra 2/3 dni i nagle nie dzwoni z 5 dni, nie jestescie w zwiazku, lecz wszystko zmierzało w tym kierunku i dzwoni po tych dniach słychac ze tesknił - to nie ma powód do obaw tak czasem męzczyzni mają !! stratrgia kobieT: nie dzwonić przez te dni, nie pisac niech on zacznie myslec dlaczego sie nie odzywasz, znaleść sobie przez ten czas jakies zajęcie a wierzcie mi ze odezwie sie i bedzie jeszcze pod wiekszym wrazeniem, że potrafisz życ bez niego. 2. kiedy nie dzwoni kilka dni po randce, dzwoni po 2 tygodniach, kiedy nagle sobie przypomniał, ma nie uregulowaną sytacje z "byłymi" wiec od czasu do czasu równiez je odwiedza i potem dzwoni do Ciebie, że to Ciebie chce i potem znów do Ciebie nie dzwoni, takim męzczyzną widać, że nie zależy, męzczyzni znają nasze numery telefonu i pewnie inne komunikatory nagle nie zapomnieli potrafią o nas zawalczyć nawet taki nieśmialy :) . strategia kobiet: OLAĆ!!

Gość sunshine1216
czy mozecie mi pomoc? spotykam sie z facetem od okolo mca.Sa to bardzo sporadyczne spotkania raz dwa razy na tydzien.Nie jestesmy para ale mam nadzieje ze tak sie stanie.ostatni raz widzialam go tydz temu i przez ten okres czasu dostalam od niego moze 4 smsy i to wszystko.Nie wiem dlaczego on tak rzadko sie odzywa.....a ja naleze do kobiet ktore raczej oczekuja od faceta tego pierwszego kroku wiec ja nie napisze pierwsza.dzis mija drugi dzien ciszy i nie wiem jak mam do tego podejsc.czy mam sobie dac spokoj z nim? zaznaczam ze na kazda odpowiedz smsa musze czekac okolo 1 godz.