Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość iniak

Dlaczego faceci nie dzwonią?

Polecane posty

Gość Stefania34- ty już piąty raz
zakładasz topik na ten sam temat, nie możesz uwierzyc,że cię ma w dupie-ale dzisiaj przyjedzie na seks pewnie,to będzie plótł miłe słówka a ty będziesz dalej się łudzic

Gość do sunshine.....
rozwalil mnie fragment, w ktorym zaznaczasz, ze na odpowiedz na smsa czekasz zawsze ok. 1 godziny :D:D:D widac, facet osiagnal cel. powinnas przyjac jego taktyke, zeby to on myslal, czemu ona nagle odpisuje po 5 godz, zamiast po 2 minutach jak dotad. :D

Gość sunhine1216
Zaraz jak o tym tutaj napisalam on sie odezwal.Oczywiscie odpisalam bo glupia jestem :) Spotkalam sie z nim i znowu echo :) Stefania tutaj nie masz racji....sex nie wchodzi w gre.Ja nie z takich ktore wskakuja facetowi do lozka po tyg.Nie wiem czy ma inna,na dzien dzisiejszy trudno mi tak myslec a co dopiero jemu cos wspomniec....zeby czasem nie obrosl w piorka :) Macie racje obiore jego taktyke......jestem ciekawa reakcji.Dzieki wielkie

nie możesz byc na jego zawołanie - powiedz mu czasem ze dziś nie możesz !!! bądz przy tym miła ale nie biegnij za kazde spotanie które zaproponuje

Gość sunhine1216
Latwo powiedziec ale trudno zrobic:) Musze byc twarda.....za cholere sie nie dam! Dzisiaj np pisal niby zainteresowany jak mi dzien mija i w ogole wiec mu odpisalam grzecznego smsa bez jakiegokolwiek zainteresowania jego osoba:) Jak dotad zawsze przy facetach jestem twarda ale ten pedzel mnie tak zbajerowal ze zapomnialam przy nim o kobiecej dumie i honorze:) Wracam do starych zachowan,jeszcze bedzie piszczal i skamlal :)

oczywiście, że to łatwe nie jest :) ale wskazane. !!! pamiętać przy tym należy, aby nie wolno popadać w żadną skrajność :) powodzenia

Gość blond warszawianka
To i ja opisze swoj problem ... Poznalismy sie w pt na imprezie u znajomych.Duzo rozmawialismy,swietnie sie bawilismy,byly przytulanki,calowanie... Odprowadzil mnie do domu,jeszcze godzine rozmawialismy pod moim domem,wzial moj numer telefonu i zaproponowal spotkanie w we wtorek,3 razy sprawdzal czy dobrze zapisal numer i powiedzial,ze sie odezwie . No to czekam jak glupia od dwoch dni az zadzwoni/napisze ... Nie wiem czy mam czekac nadal czy po prostu mile wspominac jako dupka ...

Gość czekaj jeszcze pare dni

Gość do blond
jak mu zalezy to zadzwoni

Gość blond warszawianka
?

Gość oni tak juz maja

Gość Sunshine1216
Zwariuje!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cisza od dwoch dni............. Wykasowalam tego PEDZLA nr. zeby nie korcilo.....koncowke tylko zapamietalam bo jak napisze (w co watpie) zeby widziec ze to On :)

Gość A. Jadukiewicz
Hahaha przeczytalem wszystkie posty. Niezle sie usmialem:) Kobiety: 1. Za duzo analizy. 2. Co to ma byc? Do mnie to kobieta pierwsza sie odzywa po spotkaniu, a jak nie to ja sie odzywam. Proste. A nie jakies gierki. 3. Jak Wy czekacie az facet sie odezwie to logiczne, ze oni tez zaczna bawic sie w kotka i myszke. 4. Gdy dostaje odpowiedz na smsa 5 godzin pozniej to rzadko juz pisze s-msa. Oczywiscie rozumiem, ze mogla byc zajeta. Gdy dostane odpowiedz na nastepny dzien, juz nie pisze s-msa lub nawet kasuje numer. Prawda jest taka, ze jak ktos chce to odpisze. Jest internet, mozna napisac od kogos innego. 20 groszy za s-msa to nie fortuna. Co do wiekszosci tutaj postow to faceci po prostu maja Was gdzies, gdzie wasza godnosc? To tak w wielkim skrocie. Pozdrawiam

Gość lulakka
2. Co to ma byc? Do mnie to kobieta pierwsza sie odzywa po spotkaniu, a jak nie to ja sie odzywam tacy męzczyzni nas nie interesują :P

Drogie Panie, a ja miałam taką sytuację: poznałam świetnego faceta,przed spotkaniem odzywał się codziennie. Na spotkanie specjalnie przyjechał z innego miasta. Randka była rewelacjna,rozmawialiśmy kilka godzin, on komplementował i wpatrywał się z zachwytem. Jak tylko wrócił do siebie napisał jak bardzo mu się spodobałam i podziekował za spotanie. Przez następne 2 dni odzywał sie pierwszy, cały czas w tym samym tonie.Kolejnego dnia to ja pierwsza wysłałam wiadomość,na którą zachwycony odpisał. A od tamtej pory...cisza!Minęły 3 dni. Ja nie odzywam się,aby się nie narzucać.Wiem,że jak nie ten to inny,ale to smutne kiedy pozytywy,porządny facet nagle przestaje się dzywać...

Gość anonim-ka89
my czekamy aż wy zadzwonicie a wy aż my i wychodzi ze nikt nie dzwoni haah

do małej czarnej nic nie rób poczekaj do tyg. ale to co napisałas to prawda mi tez jest przykro choc nawet ktos mi sie nie podobał jakos super, czasem dlatego ze odnosimy wrazenie ze sie nabralismy, a oni stopuja hmmms sprawdzaj ? ALE TO GŁUPIE CZY olewaja?

Mirka,dzięki za zrozumienie:) Powiem tak, odezwał się w dniu, w którym napisałam poprzednią wiadomość. Minął wtedy tydzień od naszego spotkania,więc coś tak podejrzewałam,że jeśli będzie chciał się nadal odzywać to w tym dniu to zrobi. Ja oczywiście odpisałam i wymieniliśmy kilka bardzo miłych smsów. No i od tamtej pory znowu cisza:) Wiem,że ten etap "podchodów" jest ekscytujący i nie ma co go przyspieszać,ale takie rozwlekanie sprawy trochę kobiety męczy:) Sprawy nie ułatwia też fakt,że jesteśmy z różnych miast i siłą rzeczy częste spotkania nie wchodzą w grę... No ale cóż, będę spokojnie czekać na dalszy rozwój wypadków:) W końcu to mężczyzna, nie mogę odbierać mu przyjemności "łowów", jakiekolwiek by one nie były;)

Gość na pewno istnieje taka
do ktorej pisze codziennie; baby nie dajcie sobie wmowic, ze jesli facetowi zalezy na kobiecie pozwoli, aby w ciagu tygodnia jego milczenia poderwal ja ktos inny... no ludzie, troche oleju w glowie :D

Gość Majeczka.012
Witam dziewczyny!!Moim zdaniem jeśli facet jest zainteresowany sam zadzwoni.Narzucanie się i dzwonienie chwile po randce jest niesmaczne.Wczoraj trafiłam na to forum po powrocie ze spotkania z super Facetem.Siedziałam z telefonem w ręku i zastanawiałam się czy napisać coś ,cokolwiek np. czy bez problemów dojechał do domu.Zajrzałam tu przeczytałam Wasze opinie i zdecydowałam że poczekam bo jeśli ujęłam go czymś powinien sam się odezwać.No i chyba się opłacało bo dziś rano zadzwonił i zaproponował kolejne spotkanie w weekend.Nie wiem co by się stało gdybym zadzwoniła pierwsza,być może nic ale teraz przynajmniej wiem że mu zależy i nie spotka się ze mną tylko dlatego że ja naciskałam.Pozdrawiam

Gość liku
ja mam inne pytanie jak reagować kiedy przestanie sie odzywać i nagle sie odzywa jakby nic sie nie stało ???

Gość Majeczka.012
Do liku.Też kiedyś byłam w takiej sytuacji.Facet nie odzywał się przez tydzień a później dzwonił jakby nigdy nic i pytał czy może dam się zaprosić do kina??Po jakimś czasie okazało się że byłam tą trzecią a być może i kolejną tego już nie wiem gdyż nie miałam okazji się w tym zagłębiać.Myślę że powinnaś tak po prostu zapytać go o powód milczenia,być może miał ważne sprawy na głowie ,Pozdrawiam

Gość apallalalal
jak mi smutno :( on ma mnie chyba w d.... :( jak o nim zapomniec

Gość ggggggg.......................
nie dzwonia bo maja wiele powodow albo nie maja zadnego...:) kto ich zrozumie:)

Gość liku
hm własnie nie mam okazji mu tego powiedziec, bo napisał i zniknął znów na kilka dni ... to kolega wiec nie mam prawa wymagac ale to dziwne

Gość uhuhu69854965
nie dzwoni ma mnie w dupie... znow sie upije i pujde spac , życie kurwa!

Gość tgehgh
może nie ma czasu albo leży skacowany i nie ma siły podnieść telefonu

Gość do na pewno istnieje taka
"baby nie dajcie sobie wmowic, ze jesli facetowi zalezy na kobiecie pozwoli, aby w ciagu tygodnia jego milczenia poderwal ja ktos inny... no ludzie, troche oleju w glowie " bardzo zabawne, a po co facet ma byc z laska, jak sie da poderwac komus innemu? to przeciez znaczy ze laska nie jest jego warta. czy facet ma biegac za laska, bo sie martwi ze ja ktos inny poderwie? jak sie baba da innemu poderwac tzn ze zwiazek nie ma sensu i tyle. W gwoli scicoslosci - jestem kobieta.