Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość iniak

Dlaczego faceci nie dzwonią?

Polecane posty

Gość vbule
mysle dokladnie tak jak Wy ja zadzwonie i zapytam o co mu chodzi. chodziasz znamy sie 4lata u nas nigdy nie padly slowa kocham cie tylko tesknie mam nadzieje ze nie zleje mnie tekstem ze nie ma czasu..

Wiecie co,doszłam do wniosku że on mnie potrzebuje chyba tylko do łóżka...

Gość vbule
to witaj w klubie u mnie niestety tak samo ale jeszcze rzuca tekst ze zawsze konczy sie tak samo chodz sam nalega.ale znajac zycie jak go najdzie to zacznie dzwonic smutne ale chyba niestety prawdziwe..

Gość 1234567890123
Wszystkim tym, którzy mają podobne rozkminy polecam film "He's just not that into you", polski tytuł "Kobiety pragną bardziej", jeśli jeszcze nie oglądałyście, warto. Wśród gównianych komedii romantycznych, ten film mi się spodobał, kilka fajnie rozwijanych wątków i ciekawe portrety psychologiczne. No i porusza też kwestię "nie dzwonienia". Oczywiście wszystko trzeba traktować z przymrużeniem oka, ale ogólnie pogodny film, który nie ogłupia po dziesięciu minutach oglądania..

Gość vbule
dzieki chetnie obejrze

powiedziałam sobie jedno:jak bedzie pisał-nie odpisze,jak bedzie dzwonił-nie odbiore. Niech zobaczy co to znaczy czekać. Zobaczymy ile wytrzyma

Gość adelaidA
Moj kochany zadzwonil !!!! powiedzial ze sie zastanawial nad nami i czy ja sie zgodze na szybki slub bo on nie chce czekac dlugo 400km nas dzieli chce abym do niego przyjechala jako zona troche mi sie to nie podoba mnie sie do malzenstwa nie spieszy mam tydzien na zastanowienie sie co robic?

No to postawil cie pod ścianą. A jak powiesz NIE to co? Dalej będziecie ze sobą czy to koniec?

Gość adelaidA
powiem szczerze ze ja mam za soba nieudane malzenstwo a on jest kawalerem mlodszym ode mnie piec lat ale wygladam na mlodsza od niego powiedzial ze szaleje za mna i nie wyobraza sobie zebym mu odmowila on chyba jest szalony jesli mnie tak kocha to nie moze mnie zmuszac bo ja sie nie zgodze juz wiem.

Gość vbule
dobra postawa ja tez bym go tak przetrzymala a moj nie probuje sie dobic...Sytuacja ze slubem tez bym oczekala

Gość adelaidA
zadzwonilam do niego i zapytalam co zrobi jesli odmowie powiedzial ze musze sie zgodzic odpowiedzialam nie zgadzam sie a on na to kochanie blagam cie zgodz sie przemysl to sobie zaczekam i taka z nim gatka.

xera,to twój chlopak czy tylko znajomy z którym wiazalas plany? adelaida,to baardzo podejrzane ze tak naciska na slub. przeciez znacie sie dopiero miesiac..to jakis swir!

Znamy sie pare lat ale od roku jesteśmy * parą* ,jest starszy o 10 lqt

Gość adelaidA
Znowu zadzwonilam do niego powiedzialam ze mam dosc tego zastanawiania sie i ma mi wytlumaczyc o co chodzi z tym slubem bo inaczej koniec a on na to ze twarda ze mnie sztuka chcial mnie nastraszyc ze zerwie i zlapac mnie na szybki slub poniewaz mnie kocha i zalezy mu na mnie uszanuje moja decyzje i zrobi jak sobie zycze troche mnie wkurzylo to zeby mu dopiec powiedzialam na pierwszym spotkaniu zero sexu to tez musi uszanowac.

Gość adelaidA
mamy sie spotkac w ten weekend ciekawe jak bedzie

A mój pisał w niedziele i do tej pory cisza, nie mam już siły. Nie wiem jakim trzeba być idiotą i to do kwadratu żeby sie tak zachowywać. Ja pierdziele z kim ja sie zadałam

zadzwonił dziś...wylądowalismy w łóżku...a obiecałam sobie i wyszło jak zwykke

Gość adelaidA
XERA nie chce sie wymadrzac ale mysle ze powinnas go kopnac olac i znalezc bardziej wartosciowego faceta on ma cie do zabawy.Jesli jestescie z tej samej miejscowosci to powinien czesciej do ciebie przychodzic moze ma jeszcze jakas i dziala na dwa fronty.

dzieli nas aż 3 km,tlumaczy że nie ma za dużo czasu bo ma ful pracy. Ja rozumiem praca jest ważna ale chyba można znalezc troche czasu. Nawet nie wiesz ile razy chcialam odejść od niego ale nie umiem. nie potrafie z dnia na dzien przestać kogoś kochać,zostawić i zapomnieć. A wiem że tak by bylo najlepiej, bo takie spotykanie sie od czasu do czasu to jest bez sensu.

Gość adelaidA
zrobisz jak uwazasz ja nie znam twojego faceta i nie moge sie wtracac moze ci sie uda kiedys z tego wyplatac troche silnej woli.Moj przyjezdza jutro jak dzwoni to pyta:i mowisz kochanie ze zero sexu?bede musial bromu zarzyc itd.Ma duzy temperament ja tez juz mnie ponosi na sama mysl czuje ze cos sie wydarzy.

Gość adelaidA
zażyć

ja też mówiłam że nie bedzie sexu a wystarczyło że on zadzwonił a ja jak głupia poleciałam i powiem ci to jest silniejsze ode mnie. Zobaczymy co dalej będzie...

Gość adelaidA
i po spotkaniu dostalam piekny pierscionek zareczylismy sie moj kochany mnie zaskoczyl nie spodziewalam sie ale jestem szczesliwa.noc spedzilismy w hotelu dlugo sie przytulalismy calowali ale to bylo silniejsze od nas i stalo sie to co mialo sie nie stac kochalismy sie musze przyznac ze bylo bosko niczego nie zaluje.jade do niego w maju na dwa tygodnie mieszka nad jeziorem moze byc fajnie juz dzwoni ze teskni nie moze sie doczekac ja zreszta tez co ma byc to bedzie.zycze wszystkim szczescia.

Gość ignacyzewsi
a dlaczego kobiety nie dzwonią???

Gość adelaidA
prawidlowo to facet pierwszy dzwoni ale kobiety niczym sie nie roznia od mezczyzn tez oszukuja nie dzwonia i zrywaja a nawet zdradzaja.