Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość załamana na maksa

Czy ktoś też tak ma?

Polecane posty

Gość załamana na maksa

Mam totalną depreche. Jestem brzydka i tyle. Dbam o siebie, używam kosmetyków różnego rodzaju, ale co z tego. Bywało nawet, że jakaś "przyjacielska duszyczka" powiedziała mi wprost, że jestem brzydka, a koleżanki z klasy wyśmiewały się z mojego wyglądu:( Totalna załamka. Mój problem polega na tym, że mam kwadratowy kształt twarzy, a małe oczy. To połączenie powoduje, że moja twarz wygląda jak jeden wielki supermarket. A mój nos, pożali się Boże, ma kształt jak u małego dziecka. Do tego kręcone włose, które kompletnie nie chcę się ułożyć i sporo piegów na buzi. Zapomniałabym o ogromnym problemem z owłosieniem. Nie dość, że jest duże, to jeszcze bardzo ciemne. Jestem nieszcześliwa. Staram się z tym coś zrobić, ale i tak z marnym skutkiem. Niestety nikt mi nie powie, że wygląd to nie wszystko. W dzisiejszych czasach liczy się tylko ładna buzia. Jak masz to, to masz wszystko. Poradzcie proszę! Wiem, że to głupie, ale moze znacie jakis sposób, żebym mogła poczuć się lepiej???

Gość pogodzona z losem
Wiesz powiem Ci, ze ja tez tak o sobie zawsze uwzalm i nadal tak mysle, chociaz teraz to juz musle,ze pogodzilam sie z tym jak wygladam i wiem, ze to trudne jest bo sam zawsze cierpialm z braku akceptacji ze strony otoczenia, a zwlaszcza rowiesnikow. Wiem jak moga zranic słowa, typu: ty paskudo, zombi, brzydulo,to bardzo boli i zle wplywa na cale przyszle zycie, dlatego nie pokazuj, innym, ze moga bezkarnie po Tobie jechac, bo to, że nie jest sie pieknym jak jakas gwiazda filmowa, nie znaczy, ze jest sie mniej wartosciowy, choicaz czlowiektak wlasnie sie czuje, gorszy i bez wartosci, ale kazdy ma w sobie cos pieknego, a tak w ogole to piekno, to jest pojecie wzgledne i dla kazdego moze oznaczac cos innego, ludziom sie rozne rzeczy podobja, dla jedej osoby mozna byc brzydkim, a dla innej przepieknym. A jesli sie dba o siebie to nie moza wygladac brzydko i nie mysl nawet tak o sobie, nie wiem ile masz lat, ale ja mam juz 23 i przez cale zycie wierzylam w to, ze inni mi powtarzali w kolko, z e jestem brzydka i naprawde nic dobrego z tego nie wyszlo, wiec nie zpozwol sobie na to, uwierz, ze jestes ladna , nie mow o sobie ,z eestes brzydka i w ogole bo inni zauwaza, ze latwo jest Cie zranic i wykorzystja to. Jestes jak jestes, a jesli sie to komus nie podoba to niech sie na Ciebie nie patrzy, mam taka zasade:), trzymaj sie i pamietaj, ze prawdizwe piekno mamy gleboko w sobie i to wlasnie je powinno sie pokazywac swiatu, nawet jesli ktos sadzi inaczej...

🖐️ czasem mam gorsze dni:O ale jeszcze mi nikt nie powiedział \'\'brzydka jestes\'\' trzymaj sie:) pozdrawiam

nie to jest ladne co jest ladne ale co sie komu podoba. glowa do gory ;)

Gość 12121212
tak naprawdę,to idąc ulicą mało widzi sie pieknych kobiet,jeżeli juz taka sie pojawi to wszyscy sie oglądają,powinnas oglądac program o metamorfozach i broń Boże nie chcę Cię namawiać na jakieś operacje plastyczne tylko udowodnić,że makijażem , odpowiednia fryzurą i ubraniem możesz w znacznym stopniu zmienić swój wygląd,wybierz się do fryzjera(dobrego) masz kręcone włosy-jak dla mnie wielki atut:)piegi? -dodają uroku,małe oczy?-tylko dobrze dobrany makijaż,problem z owłosieniem ma co druga kobieta-no niestedy depilator lub krem depilujący -koniecznie,u kosmetyczki możesz pozbyć sie zbednego owłosienia w profesjonalny sposób,:) dziewczyno,nie załamuj sie rozejrzyj się dookoła,co druga dziewczyna ma jakies defekty urody,szkoda,ze nie napisałas ile masz lat? ale chyba jeszcze jestes młodziutka skoro piszesz,ze w dzisiejszych czasach liczy sie tylko ładna buzia!,czy wolałabyś być taka laleczką barbi,za którą faceci się oglądaja a jak przyjdzie co do czego to okazuje sie,ze poważnie to nikt o niej nie mysli ij\ jest tylko taka zabaweczka na jeden raz? nie możesz przejmować się ćwierćinteligentami,dla których jesteś"brzydka" powinnaś przygotowac sobie odpowiednią riposte dla nich,zobaczysz,ze ich zatka i zapomną języka w gębie,tacy ludzie to zwykłe dupki,nalezy omijac ich wielkim łukiem,człowiek kulturalny nigdy nie bedzie wytykał drugiemu jego wad,

12121212 brawko ...nie ma brzydkich kobiet ,są zaniedbane,zle umalowane lub ubrane.A uroda pojęcie względne.Tak trzymać masz zdrowe podejście do siebie...takich ludzi lubie:)pozdrawiam