Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Polecane posty

jestem w 11 tyg.ciąży w 5 tyg.przez sześć dni brałał mezintag na odchudzanie nie wiedząc o dzidziusiu.dodan że robiłam test ale nie potwierdził on ciąży.lek kupiłam u homeopaty.jak dowiedziałam się o dzidzi to zaczęłam szukać informacji na temat leku i to co znalazłam do tej pory nie daje mi spać.byłam już u 3 różnych lekarzy i każdy mówił że nic się w tej chwili nie dzieje i dzidziuś jest ok ale jak im mówie o mezintagu to nawet nie chcą ulotki przeczytać.błagam o pomoc.jeśli coś będzie nie tak to nie wiem co mój mąż zrobi z tym lekarzem.okazało się że lek jest zabroniony do sprzedaży a lekarz ZAPOMNIAŁ mnie o tym poinformowac.może należało to zgłosić odpowiednim władzom?tylko co to da?

Madzik Z tego co wiem w 12 tyg mozna zrobic w szpitalu nieodplatnie tzw. przeziernosc faldki na karku nie wiem jak to fachowo sie nazywa ale tym sposobem mozna sprawdzic czy dziecko rozwija sie dobrze mezitang jest niebezpieczny dla twojego dzidziusia jak kazdy inny lek dlatego warto uzyc wszystkich srodkow zeby to sprawdzic polecam tez USG 3 wymiarowe tam zobaczy lekarz wiecej niz na zwyklym Mam nadzieje ze bedzie wszystko w porzadku bo przeciez nie jest powiedziane ze musialo to twojej dzidzi zaszkodzic. Jesli chodzi o zglaszanie to co innego jak bys wiedziala ze jestes w ciazy i lekarz dalby ci ten lek. Jedyne co to zostanie ukarany za przepisanie leku niedopuszczonego a i z tego moze sie wylgac Trzymam kciuki Jak juz cos bedziesz wiedziala to daj koniecznie znac Buziaczki dla Twojej fasolki na pewno jest zdrowa i nie denerwoj sie bo dzidzi szkodzisz

Ja tam uwazam ze powinnas bylam to zglosic odpowiednim wladzom. Jak tak moze byc zeby lekarz przepisywal lek ktory jest ZABRONIONY badz wycofany z obrotu. To jest niedopuszczalne, karygodne i powinno sie wyciagac odpowiednie konsekwencje. Ci lekarze czasem robia co chca i nie ma co mowic ze sie jakos wylga, bo wkoncu tu chodzi o nasze zdrowie. Nastepnym razem sie taki gosc zastanowi nad przepisywanymi lekami i jego koledzy rowniez jezeli bedzie nalozona odpowiednia kara za NIEMYSLENIE. Pozdrawiam i zycze zdrowia Tobie i Dzidziusiowi.