Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość to nie fair

Jestem kobietą. Poczułam się jakby ktoś mi dał w morde!!

Polecane posty

No pierdolne zaraz! Ten zakaz jest pewny? Obalić rząd!!!

Gość tili
Jest tak pewny jak to, ze Prezes-Wiecznie Dziewica K.- nie nadaje sie do gry w NBA :O

Gość a ta kz innej beczki
aż strach pomyśleć że to dopiero początek ich rządów, jakoś mało ciekawa jestem co będzie jak jużkażdy dostanie swoje koryto. Ich pomysły sa po prostu suuuuuuper odlotowe

Ja już wiem jaki będzie następny pomysł. Zakaz antykoncepcji :-O

Gość a czy czytaliscie dzisiaj
(albo sluchaliscie w TVN24) na temat CBA? To chyba ma byc Policja Polityczna w najgorszym wydaniu :o jesli by ta ustawa przeszla to ja spierniczam z kraju i zrzekam sie obywatelstwa :( mam nadzieje ze wyborcy PiS są z siebie dumni :o :(

Gość HANKA Bakuła
uciekajcie wszyscy to bezrobocie nam spadnie:D

Gość błahahahha
a myślisz że czemu w nowych wiadomościach była inf. że mamy mniejsze bezrobocie? (już)

Gość HANKA Bakuła
bo uciekacie:) zostają ci co maja pracę jaką kolwiek, ci co nie mają spylają. coraz starsze społeczeństwo zostaje. dobrze ze mi niewiele zycia juz zostało.

Gość tili
ja sadze, ze to pojdzie dalej :O Wkrotce calkiem zabronai nam uzywania podpasek bo to przeciez ulatwia zycie- a trzeba jakos grzech pierworodny odpokutowac :O O tamponach juz nie wspomne to pewnie dla nich prawie jak masturbacja ..

Gość oj choroba
a nie wiecie przypadkiem- ja na ten pobyt papieski to przypadkiem nie będzie wolnego? Bo przecież to taki wzniosły dzień i należy być pełnym zadumi i modlitwy- a w roocie o to kiebsko- faktura się spóźnia i muślimy kuraw znowu ch... . itd. proponuje wolne dla wszystkich i potem te dni by były świętymi - tak na przyszłość:P

Z pracą to nie wiem, ale jak studiujesz zaocznie to pewnie bedziesz miec wolne, u nas tak jest

Ja też zupełnie nie rozumiem zakazu reklam tych artykułów. Dla mnie to poroniony pomysł. Czy papież jak do nas przyjedzie, wieczory będzie spędzał na oglądaniu naszej telewizji? Nie sądzę. A jeśli nawet, to co? Zgorszy się widokiem takich reklam i lepiej, żeby pomyślał, że Polska to taki porządny kraj, gdzie nikt nie mówi o czynnościach fizjologicznych? A po jego wyjeździe to - hulaj dusza! To pachnie obłudą i dewocją.

a tak w ogóle chyba w porządnym kraju kobiety używaja podpasek i tamponów, powinno to dobrze o nas świadczyć. No chyba że mohery wprowadzą nakaz używania podczas menstruacji wiązek słomy :O

ło matko :o MW szaleje:o makabra, a czy zakaz dotyczący rekalmowania papieru toaletowego tez do tego dochodzi? To prawda?:> nie rozumiem za bardzo, czy papież go nie używa? A w ogole- papiez nie zna przecie zpolskiego na tyle żeby sobie oglądać tv, no i raczej czasu tez by nie miał.. więc po cholere ta telewizyjna prohibicja?

Gość tili
Tylko w Polsce mozliwe jest by ministrem edukacji zostal tworca organizacji gloszacej hasla faszystowskie, kolejny wicepremier ma wyrok, szkoda, ze nie wybrali go na ministra sprawiedliwosci :O Moze mysla, ze papiez nie wie o tym, ze kobiety miewaja miesiaczke- i boja sie by ta informacja nie byla dla niego zbyt trudna...

Skoro dla katoli Biblia jest niomylna i powinna być brana dosłownie to: -kobiety miesiączkujące powinny wołać na ulicy że są nieczyste -nie wolno jadać a nawet dotykać wieprzowiny (także świńskiej skóry), krwistej kaszanki, frutti di mare, węgorzy, etc. -ojcowie powinni zabijać synów za to że piją alkohol -trzeba kamieniować publicznie niewierne żony -należy wykląć ludzi ze słabym wzrokiem -powinno się zabronić noszenia ubrań z mieszanych materiałów -o takim drobiazgu jak zakaz wykonywania jakichkolwiek prac w soboty nie wspomnę Bądźcie konsekwentni.

Katolicy biblii nie interpretują dosłownie, więc twoja opinia jest trochę bez sensu. A z resztą nawet gdyby interpretowali. to pokaz mi fragment gdzie tam jest napisane ze w czasie obecnosci papieza w danym kraju jest zakaz jakiśtam reklam? Raczej go nie znajdziesz, więc w jakim sensie mamy być konsekwentni?

😭 Coś, gdzieś, Wierny Ogrodnik wykopał spod krzaczka i teraz nie pamięta spod którego, ani w którym ogrodzie to było. :P