Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bereta

Ile jesteście warci idąc ulicą? Ile macie NA i PRZY sobie?

Polecane posty

Gość bereta

:)

Gość czy to ma jakiekolwiek
znaczenie?

Gość tak ona chce sie rozeznac
zeby potem krasc :p

Gość kapciuszek
złote pierscionki noszę bo kiedy mam nosic ?do trumny nie wezmę. ciuchy mama z targu, buty tez. bizuteria sztuczna. najcenniejsze to moje organy. Wiecie co kiedys słyszałam? Faceta napadli, wiecie tabletka gwałtu te sprawy , raz dwa i obudził się bez nerek w wannie pełnej lodu. napis na lustrze - nr telefonu pogotowia iobok komórka by mógł zadzwonić. a wiecie co pisało na lustrze? nie masz nerek, nie wychodz z wanny , dzwoń na ten numer...... :O

Mam koszulke z promocji: 0zl Spodnie z Allegro: 5zl Buty z Niskich Lak: 5zl i 20zl w kieszeni :) Tania jestem :P Nie oplaca sie na mnie napadac :P

jak wanna pelna byla lodu to se pewnie odmroil conieco... Czemu mial nuie wychodzic z wanny?? Krew juz sie zatamowala od zimna...

Gość ostrożny
idąc ulicą mam przy sobie: pałkę teleskopową - 200 PLN Glocka - 4500 PLN paralizator - 300 PLN Ochroniarza z gromu - 5000 brutto/miesiąc oraz trochę drobnych

Gość kapciuszek
jak facet na polu - tzn kosiarka mu obcieła palec to wziął ten palec szybko wsadził do lodu(chyba z zamrazalnika) i zawiózł go na pogotowie- nie zgnił palec i przyszyli mu. tak samo tutaj. złodzieje nerek zrobili mu coś takiego ale mogli zabic prawda? a pisząc to na lustrze i wsadzając do wanny z lodem - dali szanse na zycie.

Gość trajkotka
a mozna żyć bez nerek wogóle?

Gość very
czasem mi sie zdarza, ze biore zaliczka z banku na produkcję i upycham w torebce 30 tys. zł, dla niepoznaki nawet tej torebki nie zamykam, tylko se ide wymachujac nia i gwizdże se pod nosem hity z Shakiry :-D

Gość HANKA Bakuła
a ja nosze w torebce od gucziego 10 tys na drobne wydatki jak kremy do twarzy , buty. ffffffff jak tu śmierdzi - znów jakis bachor się zesrał w gacie....

Gość HANKA Bakuła
ja zyje bez mózgu i macicy i jest dobrze

Gość wątróbka z cebulka
dziś : komplet bielizny 150 zł, spodnie 120, koszulka 45zł,sweterek 120, zegarek 200 buty 120 zł = 755 zł :)

Gość wątróbka z cebulka
a zapomniałam o torbie za 150 zł, okularach za 100 w portfelu mam kartę - nie lubię gotówki :P to ostatecznie = 1005 zł łaaał niespodziewałabym się że to aż tyle....

Gość generałowa
no tak na przykład teraz - gatki koło stówy , góra łącznie 60-70 , bielizna 45+15 , skarpetki 8 , buty stówka no i zegarek - dla zegarka napaść mnie warto :P - 180 518 zł hm to się nawet trochę nazbierało , nawet sobie nie zdawałam sprawy ale jakby to chcieć sprzedac to by tyle nie dostał :P

Gość dzisiaj rano
body ok.180 spódnica 58 sweter 230 buty 370 torebka 200 zegarek 1200 W portfelu ok 50zl/nie uzywam gotowki Ale jestem u stara:(

Gość generałowa
no tak , plus torba za 30 zł a w torbie okulary na słońce- ale okulary zwędziłam siostrze :P - no i takie różne duperele w torebce plus pieniadze - do setki powiedzmy torebka z zawartoscią , a no i soczewki na oczach , to też jakieś 60 zł , n to dodac do 518 jeszcze 160 :classic_cool:

Gość HANKA Bakuła
mam futro z mysich cipek,a mój korektor jest wart niz wy wszystkie wzięte

Gość hahahahahhahayyahahah
dlatego wart się zabezpieczyc przed ewentualną kradzieżą, bielizna nie powinna byc zbyt swieża, zegarek przymocowany do ręki na kleju, gacie ciasne, tak żeby był problem z ich śćiągnięciem, bluzka, sweterek- najlepiej podarte, terebka sfastrygowana do bluzki, czapka przybita do czaszki na gwoździu, okulary zapiete na łąńcuchu z kłódką, stopy przyklejone do butów na taśmie dwustronnej:-D

Teraz np. na luzie w robocie, buty 230 zł, spodnie dżins jakieś 150 zł, skarpetki z 5 zł, bokserki ok. 50 zł, podkoszulek koło 30 zł, zegarek ok. 300 zł, telefon ok 600 zł, W kieszeni z 20 zł i karta kredytowa. :D W sumie 1.385 zł. Heh nawet się nie spodziewałem że tyle, no ale chyba nikt mnie na golasa nie puści :classic_cool:

Gość HANKA Bakuła
aaaaaaaaaa:d mam jeszcze cos w .............najnowszy model wibratora ............dobrze mi jak chodzę.

Gość hahahahahhahayyahahah
haniu, chodzi Ci o te kulku z wibracją na pilota? zajebiste! :-D

aaaa no i pasek, fajny. Ceny nie powiem bo fajne paski to moja obsesja :D

Gość HANKA Bakuła
tak tak.naciskam guziczek i wibruje..........oh ahhhhh i poco mi chłop i te jego gacie zapocone? a widziałyście najnowszy krem do twaryz? ma taka lekka konsystencję.......kupiłam go...........a jak pachnie.......... ktos puścił znów bąka..........nosz........

Gość master blaster
buty 400 zł, spodnie 120, zegarek 300, koszula 70, w portfelu jakieś grosze :D

Mam na sobie: majtki za 4 zł, stanik za 30 zł, spodnie za 70 zł, bluzkę za 30 zł, buty za 70 zł. Kosmetyków użytych do makijażu nie wymieniam, bo w końcu nie zużywam na raz całego opakowania podkładu. Czyli mam na sobie 204 zł, prócz tego torebka za 20 zł, błyszczyk za 20 zł i telefon za 600 zł, co daje łączną wartość: 844 złote.

Gość kolczyki etniczne
kolczyki 15zł bielizna 50zł spodnica po mamie swtere 20 zł buty 150 torba 60,ponczoszki 15 310:) a jak ładnie wygladam ;p

Gość Bankofiec
... i skromna jestem :classic_cool:

Gość bereta
Nie chcę nikogo okradać:) po prostu uważam,że to ciekawy temacik.

Gość przed chwila to bylo
bluzka - ok.20 zl spodnie- 80 buty - 120 skarpetki-15 majtki-10 stanik-20 plaszczyk-120 torebka-30 telefon-1200 w porfelu -25 zl Razem ok. 1640 zlotych !!!! O matko jedyna, nie wiedzialam, ze az tyle :O